31/3/21

Ο Πατριωτισμός είναι άλλο η φυσική προσπάθεια του ανθρώπου υπέρ της ευδαιμονίας της Πατρίδος και του Έθνους του. Ο Νέος Πατριωτισμός είναι η Παρά την φύσιν προσπάθεια του Ρουφιάνου και του πράκτορα σε βάρος της ευδαιμονίας της Πατρίδος και του Έθνους του.

 

Ο Πατριωτισμός είναι η φυσική προσπάθεια του ανθρώπου υπέρ της ευδαιμονίας της Πατρίδος και του Έθνους του. Ο Νέος Πατριωτισμός είναι η Παρά την Φύσιν προσπάθεια του Ρουφιάνου και του πράκτορα  σε βάρος της ευδαιμονίας της Πατρίδος και του Έθνους του.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δημοκρατία είναι να μπορείς να επιλέξεις ελεύθερα ανάμεσα στους δυο πατριωτισμός, οι ντόπιοι επέλεξαν το 1974

Ανώνυμος είπε...

Ο χαρακτηρισμος "ρουφιανοπατριωτης" πάντως είναι πολύ εύστοχος και πετυχημένος, Χατζαρα. Μπράβο σου που τον λανσαρισες. Στην Χρυσή Αυγή υπήρχαν κάτι τύποι που από τις απόψεις τους και τον τρόπο που μιλούσαν έκαναν μπαμ από χιλιόμετρα ότι ήταν ρουφιανοπατριωτες. Στον Πειραιά υπάρχουν αρκετές τέτοιες κραυγαλεες περιπτώσεις. Ένας από δαύτους έχει μάλιστα βάλει την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι του αλλά, πρόσεξε, χωρίς τον Σταυρό στην κορυφή του κονταριου. Αυτούς πληρώνει ακριβά η Ελλάδα και οι τίμιοι και αξιοπρεπείς Έλληνες. Αυτοί μάς χρεοκοπησαν, αυτοί είναι το "βούτυρο στο ψωμί" των Αθεατων!!

Ανώνυμος είπε...

Το τραγούδι "Φλόγα" κυκλοφορεί σε ένα δίσκο με δύο τραγούδια των Ν. Τζιόπα- Ν. Χατζηπαναγιωτίδη μαζί με το λεύκωμα του Νίκου Τζιόπα που φέρει τον τίτλο "Φλόγα" και εκδόθηκε από τις εκδόσεις ΠΕΛΑΣΓΟΣ, Χαρ. Τρικούπη 14- ΑΘΗΝΑ.

Για παραγγελίες: 210 6440021 και 6971747545

Τίτλος: Φλόγα
Στίχοι: Νίκος Τζιόπας
Μουσική- Τραγούδι: Νίκος Χατζηπαναγιωτίδης
Μίξη Ήχου- Πιάνο: Christian Friedrich


ΦΛΟΓΑ

Τα σπαθιά γράψαν τραγούδια
κι έστησαν χορό
μες στης άνοιξης τον χαλασμό
ανθισμένα τα λουλούδια
και το σκηνικό
έτοιμο κι αυτό από καιρό

Φλόγα μου βαθιά κρυμμένη
κράτησες το φως
κι έγινες και φάρος κι οδηγός
για αιώνες αναμμένη
πες μου αλήθεια πώς
το κερί σου έγινε πυρσός


Ρεφραίν
Φλόγα μου φλόγα μου, έλα και μολόγα μου
πόσα χρόνια ταξιδεύεις, πες μου ποιος σε άναψε
φλόγα μου φλόγα μου, βάρκα και πιρόγα μου
στις καρδιές να βασιλεύεις, ποιος θεός σε διάταξε
φλόγα μου μέσα στο αίμα, πες μου αλήθεια πως κυλάς
και φωνάζεις δίχως να μιλάς

Οι ψυχές σε κουβαλούσαν
κι η παλληκαριά
μες στο Μάρτη έπιασε δουλειά
για τις μάννες που γεννούσαν
δυνατά παιδιά
πιο νωρίς να έρθει η Πασχαλιά

Φλόγα μου γιατί να ψάξω
δύναμη να ζω
νόημα μου δίνεις και σκοπό
ό,τι είμαι να αλλάξω
μέσα στον καιρό
ούτε θέλω ούτε και μπορώ

Ρεφραίν
Φλόγα μου φλόγα μου, έλα και μολόγα μου
πόσα χρόνια ταξιδεύεις, πες μου ποιος σε άναψε
Φλόγα μου φλόγα μου, βάρκα και πιρόγα μου
στις καρδιές να βασιλεύεις, ποιος θεός σε διάταξε
Φλόγα μου μέσα στο αίμα, πες μου αλήθεια πως κυλάς
και φωνάζεις δίχως να μιλάς

Έγινε κρασί το αίμα ποιητή μου
και παλιώνει χρόνια στην ψυχή
κι όσο κι αν μεθώ η φλόγα στη φωνή μου
γίνεται ανάσα δροσερή

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το τραγουδάκι να το πεις στον Ρότσιλντ όταν θα πάμε για τα επόμενα δανεικά. Να το πεις επίσης στην..... πληγή της Ελλάδος (κατά Ροΐδη), στους "ελληνες" που παρακαλουν στα γραφεία των "πολιτικών" για να τούς διορίσουν τα παιδιά. Να το πεις στους γαλοναδες που παρελαύνουν χωρίς ντροπή μπροστά από δολοφόνους. Να το πεις σε όλους αυτούς που από την "μεταπολιτευση" και μετά κάνουν "πάρτι" εις βάρος των λίγων, τιμιων και αξιοπρεπων Ελλήνων!!

Ανώνυμος είπε...

Εγω συμφωνω απολυτα με τον τιμιο και αξιοπρεπη νεο-Μπατριωτη της Τετ Μαρ 31, 12:37:00 μ.μ.
Αφου βαλανε τους φασιστες της ΧΑ μεσα και κερδισε η δημοκρατια τωρα νασαι ησυχος που θα φορας το διπλο φιμωτρο πιο σφιχτα θα κανεις το εμβολιο θες δε θες και θα βγαινεις οξω με '6' με ποδηλατο και με κλικαγουεϊ.
Προοδος ρε και πολιτισμος.
Ηξερες εσυ τιποτα για λοκ-νταουν; Για χοτ-σποτς; Ηξερες για κλικαγουεϊ;
Να τωρα η δημοκρατια τι σου μαθαινει. Και μη στεναχωριεσαι και κλαις οπως η Σια και ο Καιριδης που ο Ερντογαν βανει φυλακη εκλεγμενους βουλευτες στην Τουρκια και φορανε πλερεζες.
Ψεματα λενε.
Αυτα δεν γινονται πουθενα στον κοσμο γιατι υπαρχουν και τα ανθρωπινα δικαιωματα των πουστηδων.
Ουουστ!!!! κοπροσκυλο.

Ανώνυμος είπε...

Από πού προκύπτει βρε ότι εγώ θεωρώ ότι δικαίως μπήκαν φυλακή όλοι οι κατηγορουμενοι της Χρυσης Αυγης;Διάβασες καλά το σχόλιό μου; Τί έγραψα εγώ και τί κατάλαβες εσύ; Ανάξια κορμιά που μόνο για μπουνιές και κλωτσιές είσασταν άξιοι. Μπορούσατε εσείς ποτέ να φτιάξετε Ελλάδα; Τί βρίζεις ρε κακομοίρη; Κάτω στην Μάνη, την πατρίδα του αρχηγού σας, αυτά κάνετε μόνο; Που μόλις δείτε μία κριτική στο "αθεατο" κόμμα σας βγαίνετε ένας - ένας σαν τους κοπρους να απαντήσετε. Δεν ντρέπεσαι λίγο; Τον Πολυζωιδη γιατί τον υμνουσατε; Ο Χατζαρας που τα λέει αυτά κι αυτός κοπρίτης είναι;

Ανώνυμος είπε...

@ Πέμ Απρ 01, 12:50:00 μ.μ.

Ενα θα σου πω.
Παρα τα λαθη που εκανε και τις μαλακιες που ειπε ο Μιχαλολιακος (και τις πληρωνει τωρα) αυτοι πηγαν φυλακη για τις ΙΔΕΕΣ τους.
ΕΣΥ τι κανεις για την πατριδα σου; ΚΡΙΤΙΚΗ σε ενα "αθεατο" κομμα; (εκτος και εισαι ελληνοφωνος περιουσιος)

Και κατι αλλο:
Νομιζεις οτι ειναι εντιμο και αντρικιο να κλωτσας καποιον πουχει πεσει κατω;
Γι αυτο και ο χαρακτηρισμος "κοπροσκυλο"

Ο Πέμ Απρ 01, 06:04:00 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Στο σχόλιό μου την Τετ 31 Μαρτίου 12:37:00 μίλησα για κάτι τύπους που μαζεύονταν στην Χρυσή Αυγή και ήταν ρουφιανοπατριωτες. Δεν κατηγόρησα συλληβδην τα μέλη της. Γι'αυτό σού είπα να διαβάσεις σωστά αυτό το σχόλιο. Γνωρίζουμε όλοι ότι στο κόμμα υπήρχαν και υπάρχουν πολλοί αγνοί Έλληνες Πατριώτες (με κεφαλαία αρχικά)που δεν έφταιξαν σε τίποτα αλλά υπήρχαν και πολλοί ρουφιάνοι. Μακάρι τα παιδιά που είναι αθώα να αποφυλακιστουν αλλά για τον Πολυζωιδη δεν είπες τίποτα. Διάβαζε λοιπόν πιο προσεκτικά τα σχόλια και μετά βρισε αν θέλεις τόσο πολύ να ξεσπάσεις σε ανθρώπους που δεν σού φταίνε σε τίποτα. Και επειδή δεν γνωριζόμαστε(και ούτε θα ήθελα βεβαίως κάτι τέτοιο) να ξέρεις ότι στους δικαστάδες της στοας έχουμε προ πολλού ασκήσει σκληρότατη κριτική. Αιντε..... στην ευχή του Θεού.

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι τελευταίο : που ξέρεις εσύ τί έχω κάνει εγώ για την πατρίδα μου; Μπορεί να μην έχω κάνει τίποτα αλλά μπορεί να έχω κάνει και πολλά. Γι'αυτό σού είπα ότι δεν γνωριζόμαστε. Αλλά στο κάτω - κάτω της γραφής το κριτήριο για εσάς στην Χρυσή Αυγή δεν θα έπρεπε να είναι τί και αν έχει κάνει κάτι κάποιος για την πατρίδα του αλλά αν είναι τίμιος, δίκαιος και Αξιοπρεπής Ελληνας. Κι αν έχει υπηρετήσει την θητεία του βεβαίως! Στο πολιτικό προσκήνιο δεν εμφανιστηκατε για να κάνετε διαγωνισμό προσφοράς στην πατρίδα μεταξύ των Ελλήνων πολιτών αλλά για να λύσετε τα σοβαρά και χρόνια προβλήματα του! Γι'αυτό λέμε ότι η νοοτροπία σας φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι πέρα για πέρα λάθος.Τι επιχειρήματα έχεις λοιπόν μετά από όλα αυτά παρά μόνο βρισιές και κλωτσιές;

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...