27/3/21

Η πλουσία μητέρα του αδελφού της

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αδελφή του υιού της.

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Η μονη κ@ριο@@ παγκοσμιως που αφησε το πατρικο της για να κρατησει κατ επιλογη το ονομα ενος απ τους συζυγους της. Μονο και μονο για επιχειρηματικους - πολιτικους λογους ως ''μπραντ νεημ''. . .
Βρωμοστομη, κυνικη, κακομαθημενο πουτ@@κι απο κουνια. Γνωστη στην ΚΥΠ που την παρακολουθουσε επι ΠΑΣΟΚ στις τσαχπινιες της. . . Κατ' επαναληψη δηλωθησα ως ''πρωην κομμουνιστρια'' και νυν νεοταξιτισα.
Απεχθεις και κρυοκωλη Αρχει και κυβερνα στηριζομενη στη ''λεσχη'', οταν ο λαος κατ επαναληψη εχει δειξει την δυσφορια του στο προσωπο της.

ΥΓ.
Εσυ που εισαι γατος (το εννοω) και βλεπεις μπροστα στον οριζοντα και πισω απ τα γραμματα. Θυμασαι τι ειχε πει ο Μητσοτακης το 2001 . . .;
Γινοταν χαμος, πως απο νικητης ο Καραμανλης βγηκε αντιπολιτευση, πως πουλησε τις εκλογες, πως εγινε επαναληψη του '61. Και μεσα σε ολα αυτα βγαινει ο ΚΥΝΙΚΟΣ παντα εφιαλτης Μητσοτακης και λεει μονο αυτο :
Δεν ξερω γιατι εχασε το κομμα ξερω ομως πως κερδισε η οικογενεια. . .
Καταλαβατε ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι κακο να εισαι πλουσιος. Κακο ειναι να εισαι σκατοψυχος.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...