17/3/21

Μέγα το των Ρουφιάνων Κράτος. Αφορολόγητες και οι ΜΚΟ που πρωταγωνιστούν στο Μπόλιασμα

 

Έρχονται επενδύσεις στην "κοινωνική ενσωμάτωση ευάλωτων ομάδων"!!!!!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εςχθες που αναγκαστηκα να παω στο Τζαννειο για μια εξεταση δεν εβλεπες τιποτα αλλο παρα βρωμα και πακοαφγανια. πρεπει να μας εχουν ξεπερασει σε αριθμο πλεον.

Ανώνυμος είπε...

Επίδομα 534 ευρώ στους πωλητές του περιοδικού «Σχεδία» εξήγγειλε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος συναντήθηκε χθες με πωλητές της «Σχεδίας» και εκπροσώπους της ΜΚΟ «Διογένης», που εκδίδει το περιοδικό.

https://www.naftemporiki.gr/story/1703317/stiriksi-astegon-epidoma-534-euro-stous-polites-tou-periodikou-dromou-sxedia

- Δωρεές 2017 - 2018
Η χρηματοδότηση του Foundation Open Society Institute συνέβαλε στην υλοποίηση του έργου «Κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις από την κυκλοφορία του περιοδικού δρόμου σχεδία». Πρόκειται για την επίσημη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τη διεθνή εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών «Deloitte» για τον κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο της «σχεδίας» στην κοινωνία ολόκληρη.

Τα λεφτά δεν δίνονται όμως έτσι στον αέρα, έτσι δεν είναι;

Stve



Η Προδοσία του 1941. 18 Απριλίου .Η Μεγάλη Παρασκευή του ελληνικού Κράτους και του Ελληνικού Λαού Η Δολοφονία του Κορυζή από το Ιωάννη Διάκο

 του Σπυρίδωνα Χατζάρα  Η 18 Απριλίου 1941, ήταν η 13η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης και η 173η συμμετοχής της Ελλάδας στον Πόλεμο.  Από ολ...