27/3/21

Για τους φλωρογαλονάτους

 

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είχε την ιστορική ευκαιρία να δηλώσει εκ μέρους των νεκρών ηρώων του Έθνους και εκ μέρους των ανδρών και γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων   ότι ο Ελληνικός Στρατός αρνείται να παρελάσει ενώπιον των δολοφόνων του Καποδίστρια και του Αυξεντίου, και η ιστορία θα τον  έγραφε με χρυσά γράμματα.

Αυτός επέλεξε να προσκυνήσει. Επιδεικνύοντας φιλαυτία. Φιλοτομαρισμό. 

Που είναι χαρακτηριστικά του δειλού.

 Εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής.

Ας ψάξει αλλού για συγχωροχάρτια.

4 σχόλια:

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Βγαλε τον αριστερο απο μεσα σου . . . Ψαξε καλα εκει στο βαθος εχει παλια ξεχασμενα συμπλεγματα και εμμονες του παρελθοντος. . .
Οπως η εμμονικη εστιαση των προοδευτικοαριστερων στην Αστυνομια , πηγη πασας νοσου . . .
Ετσι καποιοι αθωονουν ενα ολοκληρο σαπιο συστημα και περιμενουν σωτηρια (απ τους καραβαναδες που τις καθημερινες τους εχουν χεσμενους).
Τη μια ψαχνουν για καποιον απο μηχανης θεο που θα κανει το πραξικοπημα. Την αλλη για ηρωες που θα παραιτουνται για ψυλου πηδημα. Μα δεν αναρωτηθηκαν αν οι ενστολοι εκτος της στολης ειναι τα ιδια σκατα ψυχη και πνευματι με τους υπολοιπους . . .; Γιατι περιμενετε να σας σωσουν οι ενστολοι ; Μηπως γιατι αποδειχθηκε οτι ομαδα Ε δεν υπαρχει . . .;
Ισως καποιοι νομιζουν οτι βρισκονται στην εποχη της 7ετιας , αλλα και τοτε η ξεφτιλες προδοτες επαγγελματιες περισσεψαν. . .

«Σε ευχαριστω που τουλαχιστον δεν εισαι κομπλεξικος κι αναρτεις τις διαφωνιες μου.»

Ανώνυμος είπε...

Με συγχωρείς Τραμπακουλα, μία ταπεινη διόρθωση. Η τελευταία λέξη και η σωστή είναι.... "αναρτάς" και όχι "αναρτεις" που γράφεις. Επειδή παρακολουθούν διάφοροι κακοπροαιρετοι, μην μας πουν κι αγραμματους!!!

Ανώνυμος είπε...

Από εσένα Χατζαρα ζήτησε συγγνώμη ή από κάποιον άλλον; Πολύ καλά κάνεις που δεν δίνεις στον φιλοτομαριστη συγχωροχαρτι. Αλλά έτσι κάνουν στις λέσχες ροταρυ και στις στοές. Θα κάνουν αυτό που λένε τα αφεντικά τους κι άμα δουν τα σκούρα, ζητούν μετά και καμιά υποκριτική συγγνώμη ή έλεος! Στείλε τον και στον Αγύριστο να τελειώνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Και σε εσένα Τραμπακουλα θα πούμε ότι ένας λόγος για τον οποίο ο Φλώρος έπρεπε να παραιτηθεί και να αρνηθεί να παρελάσει, όπως πολύ εύστοχα λέει ο Χατζαρας, είναι ότι κάποιος επιτέλους πρέπει να αντισταθεί και να αντιδράσει με κάποιο τρόπο. Κι αυτοί που πρέπει να αντισταθούν πρώτοι είναι οι αξιωματικοί. Αν δεν αντιδράσουν αυτοί, ποιος θα αντιδράσει; Οι άνεργοι; Γι'αυτο και αυτά που γράφεις είναι επιεικώς ανοησίες και μάς συγχωρείς που το λέμε αυτό! Αλλά κοιτάζουν τα σχόλια κυρίως οι εχθροί μας και δεν πρέπει να λέγονται και να γράφονται τέτοια πράγματα!