27/3/21

Απάντηση στους «θαυμαστάς» του φλωρογαλονάτου

Ο νέο-πατριώτης Εφιαλτάκης προσκάλεσε τον Κάρολο για να τιμήσει στο πρόσωπό του τα 200 χρόνια τη υποταγής της Ολιγαρχίας των δανειοληπτών στην Σωστή Πλευρά της Στοάς του Λονδίνου. 
Η αγγλική βασιλική Οικογένεια είναι βουτηγμένη στο αίμα του Αυξεντίου, του Καραολή, και του Παλικαρίδη. 
Κανένας Έλλην αξιωματικός που τιμά την στολή του δεν θα έπρεπε να δεχθεί να παρελάσει μπροστά στο Κάρολο. 
 Η μόνη πράξη Τιμής ήταν η άρνηση συμμετοχής στην παρέλαση για λόγους αρχής και ευθιξίας.
 Όποιος συμμετείχε δεν είναι άξιος κανενός σεβασμού.
 Είναι τενεκές και κουδουνίστρα. Δεν είναι στρατιώτης αλλά «μοδίστρα». 

 Και η απόδειξη της πλήρους διάλυσης είναι τα τακούνια της Αρχισμηνία. Η Στολή δεν προβλέπει «γόβες στιλέτο», τις οποίες η Αρχισμηνίας φόρεσε στην παρέλαση-Καρνάβαλο μπροστά στους Αρλεκίνους της «Ηγεσίας», δείχνοντας την πειθαρχία του επαγγελματικού μπουλουκιού των Ένστολων που δεν είναι Στρατός. 

Λυπάμαι που σας χαλάω τη σούπα αλλά αυτά βλέπω και αυτά λέγω. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι ευχάριστος για κανέναν. 

 Σπυρίδων Χατζάρας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αντιγράφουν τον Χίτλερ, έζεχναν γκεϋλίκι τα σώματα ασφαλείας και ήταν φουλ στον φεμινισμό και την "εργάτρια", στην ΕΣΣΔ ζήλευαν τα επίπεδα νεοταξισμού που είχε φτάσει ο Χίτλερ, διαβάστε λίγο Έβολα για περισσότερες λεπτομέρειες

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Σπυρο μου δεν μου χαλας καμια σουπα και εχεις δικιο.
Και για τα τακουνια και για το απαραδεκτο σοου με τις μασκες μονο και μονο για τα ματια του κοσμου. Και για την πικρη αισθηση που ειχε η γιορτη ΜΑΣ να εχει ως μονο καλεσμενο τον Καριολο.
Η πιο μεγαλη φιλελληνικη προσφορα κατα και μετα την επανασταση ηταν των Γερμανων αυτοι εχυσαν το πιο πολυ αιμα. Αλλα Γερμανια εθνος δεν υπαρχει πια και δεν αναπτυσω αλλο το θεμα.

Δυστυχως Σπυρο μου η Αγγλια απ τις πρωτες μερες της επαναστασης με τα δανεια τα τοκογλυφικα , το καπακωμα της Ελλαδος την προτεκτορατοποιηση, τα Παρκερικα, την τοποθετηση δικης της δυναστειας πληρως ελεγχομενης, την χρεοκοπια, μετα με το διχασμο Βενιζελου -Βασιλειας, την υποχρεωτικη χρησιμοποιηση μας στον 1ο π.π. με ανταλαγμα την συμφορα της μικρασιας. Και μετα με πολιτικη ασταθεια πεινα οικονομικο ελεγχο (ΠΑΟΥΕΡ), απαγορευση σε αλλες χωρες να διεισδυσουν οικονομικα. Ειχε προσκοληθει και επινε το αιμα μας χωρις να αφηνει κανενα περιθωριο στην ψωροκωσταινα να ανανηψει. Τα του Β π.π. του εμφυλιου και τα μετεπειτα Κυπριακα δεν τα ακουμπαω καν, ζεματανε.

Η Αγγλια ειναι ο μεγαλυτερος δυναστης ημων μετα τους Τουρκους και την Σιων.
Το θεμα ομως χρηζει αλλης αντιμετωπισης κι οχι να λεμε οτι επρεπε οι στρατιωτικοι να αρνηθουν να παρελασουν. . . Ποιος σου ειπε οτι γνωριζουν τοσο καλη ιστορια ωστε να τους περασει κατι τετοιο ως ιδεα απ το μυαλο ; Ακομα ομως κι αν ολοι γνωριζαν τα παντα, θα κατεστρεφαν τις καριερες τους για να κανουν μουτρα στον Καρολο ; Η μηπως ο ΑΓΕΕΘΑ επρεπε να ελεγε του Κουλη (αμα καλεσεις αυτον εγω φευγω). . . ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ; ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΠΙΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ ; ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ειναι η απαντηση.
Απο αλλου θα επρεπε να ζητας διαμαρτριες, οργανωμενες αντιδρασεις, πολιτικες πρωτοβουλιες.
Που ειναι οι υγιεις δυναμεις του τοπου ; που ειναι η Ιντελιγκεντσια ; που ειναι οι σκεπτομενοι πατριωτες ; που λειτουργει η δημοκρατια ; που ειναι οι πολιτικοι φορεις ; που ειναι οι πολιτες ενεργοποιημενοι ; Ναι αυτοι που καποτε ''αυθορμητα'' εριξαν την κυβερνηση ως αγανακτισμενοι.

Τιποτα απ αυτα δεν σου φταιει ;
Μονο να λες πως οι στρατιωτικοι ειναι ντιντιδες επειδη δεν παραιτηθηκαν λογο του Καριολου ;
Σε παρακαλω ελα στα συγκαλα σου , μη μας στενοχωρεις. . .

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για το σχόλιό σου Χατζαρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Σάβ Μαρ 27, 01:34:00 μ.μ



τι ανοησιες γραφεις

εσυ κολλησες εμπολα αφρικανικο στα εγκεφαλικα