10/7/21

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και η σημασία της Νίκης του επί του Ρόμποκοπ της Ευγονικής των Χαλδέων

 

H μητέρα του Ρόμποκοπ είναι «Ostjuden» γεγενημένη στο Λβόβ,‎‎ ‎‎στη Ουκρανία και ήταν στη σοβιετική εθνική ομάδα αντισφαίρισης. 
Παντρεύτηκε έναν Ρώσο για να παράγει έναν ψηλό ξανθό αριστερόχειρα Άρειο Χαλδαίο γίγαντα, με ρωσικό επώνυμο. 

Η «Ostjuden» μητέρα μετανάστευσε στο Ισραήλ για να γεννήσει τα παιδιά της και αμέσως μετά πήγε στον Καναδά για να πάρουν διαβατήριο Κοινοπολιτείας.  Διεύθυνση τώρα έχουν στις Μπαχάμες. 

Ο Σαποβάλοφ που πληρώνει φόρους στις Μπαχάμες όπου είναι η νόμιμη κατοικία του, δεν είναι ουτε Ρωσος, ούτε Καναδός, ούτε Εβραίος. Είναι ένας από ΑΥΤΟΥΣ. Άρειος Χαλδαίος με επιλεγμένο ΝτιΕνΕϊ και αποστολή να διαδεχθεί τον άλλο  τον Νοτιοαφρικανό-Χαλδαίο Βασιλιά. Τον Ρότζερ. 

Τον προετοίμασαν 17 χρόνια και επένδυσαν εκατομμύρια πάνω του και έπρεπε να κάνει το ντεμπούτο του στο Γουίμπλετον. Έστησαν και την κλήρωση για να παίξει τον ημιτελικό με τον Τζόκοβιτς και στον τελικό να θριαμβεύει ως ο νέος Χαλδαίος Βασιλιάς του Τέννις.

 Αλλά, ο Νόβακ, ο φυσικός άνθρωπος, ο γιός μιας Σέρβας και ενός Μαυροβούνιου, χωρίς επιλογή ΝτιΕνΕϊ,  απέδειξε ότι η Ευγονική δεν μπορεί να υπερκεράσει την φύση.

 Δημιούργησαν ένα γρήγορο ξανθό ζώο, με γαλανά μάτια, που χτυπάει δυνατά το μπαλάκι, αλλά του οποίου η ταχύτητα αντίληψης δεν είναι το ίδιο γρήγορη με το μπαλάκι.

 Ο Τζόκοβιτς δεν χτυπούσε το ίδιο δυνατό με τον Άρειο Χαλδαίο και δεν τον έπαιξε στα πόδια. Τον έπαιξε στην ταχύτητα αντίληψης. 

Ο Ρόμποκοπ της Ευγονικής των Χαλδέων εχασε από τα λάθη του. 
Η Χθεσινή νίκη του Νόβακ Τζόκοβτς ήταν η επιβολή της ικανότητος του ανθρωπίνου γένους ,επί του προϊόντος της Ευγονικής των Χαλδαίων.

ΥΓ. Υπάρχει Ελπίς!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ό Σαποβάλοφ θυμίζει τον
Ivan Drago της ταινίας "Ρόκυ Νο 4: Η Γιγαντομαχία (1985)".

Κλασσική περίπτωση *κουτο-δύναμης*...

https://tinyurl.com/zpjawsj

aviator είπε...

Κ.Δ.Ο.Α. χοχοχό...

29 Νοεμβρίου 1940. Η 33η ημέρα του Ελληνο-ιταλικού Πολέμου. Τίποτε νεότερο!. Βροχή!

Το βράδυ της 29ης Νοεμβρίου 1940 ο Μεταξάς  σημείωσε στο ημερολόγιο του πέντε λέξεις:  "Τίποτε νεώτερον. Βραδείαι προχωρήσεις. Βροχή &q...