14/8/21

15ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΜΕ ΚΟΥΚΛΑ ΒΟΥΝΤΟΥ ΣΤΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΠΑΝ-ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΝ-ΑΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!! ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 118 ΕΦΤΑΣΕ Η ΑΜΕΛ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ!!!

 

Η ΒΡΩΜΙΑ των ποιμένων σας αλλά και η ανοησία σας είναι η αιτία της καταστροφής της ΧΩΡΑΣ αλλά και του ΈΘΝΟΥΣ μας. 
Το τέλος της χώρας μας είναι ήδη αυτό που ζούμε σε αυτές τις συγκλονιστικές ημέρες τελειωτικής υποδουλωσης, ανοησίας, υποταγής, σατανικής υποχρεωτικότητας και πνευματικής φτώχειας.
 Οι ποιμένες σας είναι η πρωταρχική αιτία της σημερινής απαθειας και παθητικής καταστροφής σας. Εσείς είστε άχρηστοι και ανίκανοι να αντιληφθείτε σε τι παγίδα πέσατε!!! 
Δείτε και την η ηmερομηνία 118, τον κώδικα που φτάνει η Αμέλ, με το όνομα να μεταφράζετε "αυτός που εργάζετε και αναστενάζει", μήπως αυτού που πάει να βγει η ψυχή;
 Μήπως εννούν εμάς; την μάζα; 
Με την κούκλα βούντου που έχει αντικαταστήσει την ΠΑΝΑΓΙΑ βρε ανόητα υποκείμενα; 
 Ο Έλλην έγινε ο δουλος του σατανά, εορτάζει τις δεισιδαιμονίες και βούντου αντί να εορτάζει την ΠΑΝ-ΑΓΙΑ, την μητέρα του ΘΕ-ΑΝΘΡΩΠΟΥ και γι αυτό όλα πλησιάζουν στο τέλος τους...γιατί εσείς οι ίδιοι το επιτρέψατε να συμβεί. 
Θυμάστε τα στολίδια 666 του δήμαρχου των Αθηνών;;; 
Το είχαμε κάνει και άρθρο για να σας ανοίξουμε τα μάτια...δυστυχώς όμως!!!
 Χωρίς λιτανεία ο φετινός εορτασμός στην Παναγία Σουμελά: 
Πώς θα γίνει το προσκύνημα, η φιλοξενία στους ξενώνες.
Καλή συνέχεια να έχετε που εσείς οι ίδιοι ζητήσατε με την συμπεριφορά σας. Περάστε και από εδώ γιατί δεν τα λέμε από εχθές:

 ΣΑΣ ΜΑΡΚΑΡΙΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 666 ΜΕ ΤΑ ΣΑΤΑΝΟΓΕΝΝΑ..
.ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΙΣ 8/12/2019 ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:
 "ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! "ΈΧΩ ΑΚΟΎΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 666"" ΠΡΩΤΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΗΨΙ, ΕΝΩ Ο ΘΕΙΟΣ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΟ 666 ΣΤΟ ΟΡΑΤΟ

1 σχόλιο:

ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ είπε...

...Και οι λιτανείες απογοητεύονται?

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Νεφελώδης εἰς τοὺς 0°C ἐν Οὐψάλα.   ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΚΤ...