3/8/21

ANAΦΟΡΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ Την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα για τις δηλώσεις του τηλε-Λοιμωξιολόγου Βασιλ.......

 

ΠΡΟΣ: Την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα. 
Υπ όψιν κ. Yossi Amrani Πρέσβη. Μαραθωνοδρόμων 1 Παλαιό Ψυχικό 154 52 Αθήνα.

 ΘΕΜΑ: Δηλώσεις Bασιλακόπουλου: "Το Ισραήλ συμφώνησε με την Pfizer για «πείραμα» στον πληθυσμό με το εμβόλιο!" 

Κύριε. Πρέσβη σε συνέντευξή του σe τηλεοπτικό σταθμό  ο ως ανω κυριος τόνισε με βεβαιότητα ότι το Ισραήλ χρησιμοποιεί ανθρώπους σαν ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ πρός χάριν φαρμακοβιομηχανιών. 
Ο Ελληνικός λαός έντρομος πληροφορήθηκε συνεπώς, οτι η χώρα σας... προβαίνει σε τέτοιες απάνθρωπες πράξεις απαξιώνοντας την ανθρώπινη ύπαρξη καταβιβάζοντάς την στο επίπεδο των ατυχών πειραματόζωων πιθήκων ή ποντικών κ.λ.π. 

Ο ισχυρισμός αυτός πραγματικά πάγωσε τους Έλληνες τηλεθεατές. Διότι στην ουσία ο κύριος Βασιλακόπουλος ισχυρίζεται ότι το κράτος του Ισραήλ μετέτρεψε τον πληθυσμό του σε πειραματόζωα, για λογαριασμό της Pfizer, ισχυρισμό που μάλιστα επανέλαβε μετά από ερώτηση της παρουσιάστριας. 

Άρα δεν μιλάμε ούτε για σαρδάμ, ούτε για λάθος ερμηνεία των δηλώσεών του. 

Πιστεύουμε οτι είναι αδιανόητο το κράτος του Ισραήλ να συμφωνεί με τις διατυπωθείσες τηλεοπτικά θέσεις του κ.Βασιλακόπουλου που έσπειραν τον τρόμο οχι στον Ελληνικό λαό αλλά και στην παγκόσμια ανθρώπινη κοινότητα όπου γης. 

 Συνημμένο βίντεο της επίμαχης δήλωσης με την βεβαιότητα της ΑΜΕΣΗΣ αντίδρασης του Κράτους του Iσραήλ. 
Με την οφειλόμενη τιμή. 

 Αργύρης Σιδέρης - Διαχειριστής του ιστότοπου:"SKEFTOMASTE ELLHNIKA.GR"

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επειδη ο ανθρωπος ειναι τρελος για δεσιμο μηπως λεει την αληθεια?

Ανώνυμος είπε...

Όντως ο τρελός είπε την αλήθεια

Ανώνυμος είπε...

Βγήκε ο Χασαποπουλος με μία γκόμενα συμπαρουσιαστρια που κάνουν την πρωινή εκπομπή του καναλιού που δουλεύουν οι πασοκοι(το Μεγκα τσανελε) και είπε για τα Τ-λεμφοκυτταρα που ανακάλυψαν στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης ότι βοηθούν στην θεραπεία της νόσου. Κι ήταν και η μανδαμ(Pagoni)καλεσμένη! Έπρεπε να έβλεπες τα μούτρα της! Η δε γκόμενα... πολύ γέλιο.

Ανώνυμος είπε...

Μπα μην ανησυχειτε.
Στους υποδουλους Παλαιστινιους που καθημερινα γεννοκτονουν και η Δυση κανει τα στραβα ματια, κανουν πειραματα με τα μπολια οι εβραιοι.
Κατι θα ξερει ο συμμαχος του γισραελ της φωτο.

23 Απριλίου 1999. Η στυγνή δολοφονία από το Κράτος Δικαίου 23 εργαζόμενων στην Ενημέρωαη. Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε την ελευθερία της Γνώμης.

  ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ  Ο.Δ.ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ Tα ξημερώματα της 23η...