9/8/21

Τίτλος: Ο Ζώης αποχαιρετά το Καμάρι της Κρήτης, τον ψυχ-ιατρό που πρώτος διέγνωσε και ανέλυσε τον ύπουλο χαρακτήρα του ΚΟΒΙΝΤ.

 

Ο Mπατριώτης Καθηγητής  MD, ZEWA,MSc, DipLSHTM, PhD, SOFTEX αποχώρησε από τον διαδικτυακό διάλογο καταγγέλλοντας:

«Αγαπητοί συνάδελφοι, μετά τις ΒΛΑΚΕΙΕΣ που διακινούνται στην ομάδα, το δυνητικά επικίνδυνο όλων αυτών των ανοησιών και για τη δημόσια υγεία αλλά και για την πατρίδα, και πριν αρχίσω να ντρεπομαι για την προέλευσή μου, αποχωρώ από την ομάδα. Καλή συνέχεια».

Ο Ζώης του απάντησε: 

Αγαπητέ κ. Φουντουλάκη, ελπίζω να περνάς καλά εκεί που έχεις διοριστεί απο την πολυχρονεμένη μας κυβέρνηση μετά το φοβερό ρεκόρ εργασιών για τον Κοβιντ και τις συνεντεύξεις που δημοσίευσες αυθορμήτως και ανιδιοτελώς, πραγματικά σε ακαριαίο χρονικό διάστημα. 

Θα παρηγορήσω όσους απευθύνονται σε μένα με λέμφωμα Hodgkin πχ 1 μήνα μετά το εμβόλιο, (εως τώρα είναι τουλάχιστον 3 στο ΠΝ ), τους συγγενείς όσων έφυγαν τυχαία μετά το εμβόλιο, όσους διώκονται επειδή γνωρίζοντας αυτά, αρνούνται να το κάνουν, με την προτροπή να μελετήσουν τα άρθρα σου, να εντρυφήσουν και στον γυρισμό σου να σε αναμένουν για να σε ευχαριστήσουν για τον ανιδιοτελή σου αγώνα.... 

Δυστυχώς δεν είμεθα όλοι τόσο ευφυείς όπως είναι άλλωστε και ο τόπι-παίχτης ιατρός /υπουργός ΄που σε διόρισε και του οποίου την αντίστοιχη νοημοσύνη είμαι σίγουρος πως και εσύ έχεις. 

Μια και μπήκες στον κόπο να καταδεχθείς να μας υβρίσεις κάνε και μια εργασία για το πως δικαιολογείται πχ ένα κλειστο περιβάλλον ελεγμένων πλήρως εμβολιασμένων στο κρουαζιερόπλοιο «Carnival Vista» να εμφανίζει ξαφνικα νοσούντες και κρούσματα. Επίσης θα θέλαμε την γνώμη σου για το ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι μπορούν να μεταδώσουν τον ΚΟΒΙΝΤ, όπως δήλωσε την Πέμπτη η Διευθύντρια του Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) Δρ Ροσέλ Βαλένσκι. 

Ελπίζω να καταδεχθείς υπέρλαμπρε αστέρα της ιατρικής και της λογικής να σχολιάσεις  και την δήλωση της πολύ μικρής σε σχέση με σένα, κ. Βαλένσκι. 

Εγώ κάνω πολύ υπομονή και κρατάω μέσα μου την ντροπη που νοιώθω για τέτοιες εκρήξεις εμετικής συμπεριφοράς απο κάποιον που θεωρεί τον εαυτό του ψυχίατρο. Πραγματικά θλίβομαι διότι εδώ θα αποδειχθούν και θα φανερωθούν πολλά.... 

ΥΓ: Κώστα ούτε όταν ήρθες σε πήραμε είδηση, ούτε και τώρα που φεύγεις , αν δεν μας το έλεγες ΔΕΝ θα το καταλαβαίναμε.....ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΣ...και κάνε όλα τα επαναληπτικά διότι αν δεν τα κάνεις θα με στενοχωρήσεις πολύ.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΩΝ 11. Ο αθλητής υπουργός, παρόλο που είναι σχεδόν δυο μέτρα, επειδή έζησε στον κόσμο των πολύ ψηλών ,αισθανόταν πάντα κοντός, γεγονός που τον βοήθησε να αντιμετωπίσει ,ο φίλος του ψυχίατρος, ο οποίος επίσης αισθανόντανε κοντός σε ένα κόσμο κοντών όμως. 

2 σχόλια:

Γιουφτος κανονικωτατος είπε...

Ετσι ειναι κυριε Ζωη μας.

Ο Φουντουλααααατσης ειναι αντι-συνωμοσιολογος και δινει συνεντευξεις και στο κομμουνιστο-Liberal.gr (https://www.liberal.gr/apopsi/k-fountoulakis-to-skliro-30-ton-sunomosiologon-mporei-na-kanei-zimia/349556) μονο που δε ξερω τι να πιστεψω. Την συνωμοσια την δικια του ή την συνομωσια την δικια μου;
Αυτοι οι πιστημονες που μας λενε οτι ΚΑΙ οι αντρες μπορει να γκαστρωθουν ερχονται τωρα και μας λενε οτι το μπολι ειναι καλο για την υγεια μας.

Ωρε Φουντουλααααατση. Πε μας ποσοι αραπαδες πεσαν με τα αεροπλανα τους πανω σε δυο ουρανοξυστες στην Τζου-Γιοτρκ και εκαναν σκονη τρεις απο δαυτους την 11 Σεπ 2001. Εμενα μουπαν 19 αραπαδες αλλα δεν τους πιστευω. Εγω ξερω οτι ησαν 6.000.000 αραπαδες.

Ωρε Φουντουλαααααατση! Ρε μπας και χρειαζεσαι ψυχιατρο;

Ανώνυμος είπε...

Το κοντος κοβεται..........

https://www.youtube.com/watch?v=XiAfXDp2aB0

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...