11/8/21

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ...ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ

Γράφει ο Ζώης Μπέχλης 
Στρατιωτικός γιατρός, και Πρόεδρος του Κινήματος 21

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ύφος 1000 μπαμπουίνων ενεφανίζεται κάθε τόσο και λιγάκι και με χαμογελάκια ή σοβαροφανές ύφος, γλυκούλικες γκριμάτσες και λεκτικούς νεολογισμούς, να κάνει άλματα από τον διχασμό των ψεκασμένων από τους μη ψεκασμένους, στις επικλήσεις για ενότητα. 
Χωρίς να δίνει καμμία σημασία στο τι αντιλαμβάνεται ο μέσος εχθρός του, έλληνας ιθαγενής, μην ξεχνάμε ότι δήλωσε πως θα πατάξει τον νατιβισμό, λέει το ποιηματάκι του, προσπαθώντας να δείξει πόσο καλό παιδί είναι, πόσο γλυκούλης, όπως έλεγε μια θείτσα κάπου στην Εκάλη και πόσο έχει την λύση για το καλύτερο αύριο που ευαγγελίζεται ο ψευδοφιλόσοφος Σβάμπ.

Ο Σβαμπ που δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο ευνοημένος γόνος των Ρότσιλντ, των εργοδοτών του άλλου πολιτικού μας, του γνωστού Κερκυραίου-Χειμμαριώτη-Πορτογάλου-Χαλδαίου και όπου γης και Πατρίς.

 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιμετωπίζει πρακτικά τους ιθαγενείς με γνώμονα τον κομμουνιστικό , Τροτσκιστικό Αντινατιβισμό στον οποίο βαθύτατα πιστεύει. 

 Αρνείσαι να εμβολιαστείς;;;;

Σου κόβουμε μισθό , δουλειά και ελευθερία μετακίνησης. Επιμένεις;;; Δεν θα μπορείς ούτε να ψωνίσεις. 
 Είσαι έλληνας πυρόπληκτος;;; 
Μόνον αν έχεις εμβολιαστεί θα σου καλύψουμε τα έξοδα διαμονής σε καταφύγιο-ξενοδοχείο. 
 Σε κυνηγά η φωτιά να σε κάψει;;;;
Θα μπείς στο πλοίο μόνον αν εμβολιαστείς. Αλλιώς ...ψόφα. 

 Αυτό θα πεί, “ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ”. 

Όλο και περισσότερο το προσωπείο πέφτει, όλο και περισσότερο διαπιστώνουμε ότι η πλαν-δημία ήταν μια αφορμή για να εφαρμόσουν 10 ψυχικά άρρωστοι οπαδοί ενός άλλου θεού ή θεών, το σχέδιό τους ενάντια στους Έλληνες και στους Ευρωπαίους. 

 Βοά η παγκόσμια κοινότητα και το πανελλήνιο για θανάτους μετά τον εμβολιασμό, για παρενέργειες, για καρκίνους και στο Πολεμικό Ναυτικό, για ανθρώπους που χάνονται απο δίπλα μας. 
 Τι κι αν με αφέλεια και χαρακτηριστική άγνοια κινδύνου, ο Τσιόδρας παραδέχεται ότι φουσκώναν συστηματικά τα νούμερα των θανάτων απο ΚΟΒΙΝΤ;;;; 
Τι και αν δ/ντες κλινικών φωνάζουμε ότι είναι ζήτημα να έχουμε δει 2 θανάτους απο Κόβιντ και αυτό σε ανθρώπους που ήταν πάνω απο 80 ετών και με συμπαρομαρτούντα προβλήματα;;;;
 
Εκεί ο Κούλης...συγγνώμη, ο κ Μητσοτάκης, δεν δίνει σημασία και επιμένει σε μια γυμνή παρέλαση ανάμεσα σε ανθρώπους που αργά η γρήγορα θα επισημάνουν την γύμνια του. 

 Είναι όμως όλα στον αέρα. Ακόμα και αν ο Κ. Μητσοτάκης θεωρεί οτι καλύπτεται απο την συμμετοχή του σε ένα διεθνές σχέδιο κλιματικής αλλαγής μέσα απο ύποπτες πυρκαιές αλλά και ιατρικούς θανάτους, αφελών ανθρώπων που πιστέψαν ψευτοκαθηγητές και ψευδοέγκριτους, αυτή η κάλυψη είναι πολύ πολύ μακρυά του.

 Την ώρα που γυμνός παρελαύνει προκαλώντας, παρέα με τους λοιπούς τενίστες και τα χαρούμενα παιδιά της κολλεγιακής του παρέας στην κυβέρνηση, το κοινό, που είναι ο λαός, οι ιθαγενείς που τόσο μισεί, κρατιέται να μην φωνάξει ότι ο Βασιλιάς είναι γυμνός, ότι οι πατσοκοιλιές του κρέμονται και η χειρότερη εξέλιξη και το τέλος του σχεδιασμού του και τους..αυτών των αθέατων που κρύβονται σε στοές και σε παλάτια στις, θα είναι όχι να τους πάρουν με τις πέτρες στο πανηγύρι που θα ακολουθήσει, αλλά να ξεραθεί ο λαός στα γέλια μαζί του και μαζί τους, λίγο πριν τους στείλει εκεί που πρέπει. 

 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί ότι όλο αυτό είναι ένα παιχνίδι μονόπωλης με την κάλυψη των οπαδών του κρετίνου συγγραφέα του THE GREAT RESET. 

 Ο Κυριάκος , είναι τόσο μακρυά απο την πραγματικότητα που αδυνατεί να αντιληφθεί ότι τις επανεκκινήσεις δεν τις κάνουν οι Ροτσιλντ και οι Σβαμπ, οι δεξιωσάρχες και οι κόλακες, τα επικοινωνιακά επιτελεια και τα γκαλά στο Καλλιμάρμαρο, αλλά οι πυρπολημένοι λαοί, οι ιθαγενείς που ξαναλέω, τόσο μισεί και θέλει να τους ξεριζώσει απο τις εστίες τους, να τους κάνει να πεινάσουν, να αρρωστήσουν , να μισήσουν τον διπλανό τους να γενοκτονηθούν. 

 Και όταν το RESET το κάνει αυτός ο λαός , τότε γίνεται RESET και στους βασιλείς και στους κολαούζους και στα καλολαδωμένα μέσα και στους έγκριτους δήθεν καθηγητάδες. 

 Συνέχισε να παρελαύνεις γυμνός και σίγουρος Κυριάκο...ξημερώνει η μέρα που οι φωτιές που βάλαν για να μας ξεριζώσουν οι αντινατιβιστές, θα τσουρουφλίσουν εσένα ...και θα είσαι και γυμνός, αλλά θα έχεις πάψει να είσαι βασιλιάς. 
Όλοι γνωρίζουν, γιατί το βλέπουν ότι : Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ (ΕΣΥ) ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥΖΑ ...

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=XZTxHKu-pnc

DALLAS Cast Then & Now (1978 vs 2021)

even είπε...

Συνεχιστε,σας θαυμαζω κ ετσι να τριζεται κ το δοντι να νομιζω πως τρωω κρεας.με τα καθικια

Η Ρωσοτουρκική Συνθήκη του Βουκουρεστίου του 1812 στην εφαρμογή της οποίας είχε ρόλο ο Ιωάννης Καποδίστριας ο οποίος δημιούργησε το δίκτυο των Ρώσων Προξένων . Αυτό ήταν το πρώτο βήμα για την Ελληνική Επανάσταση

  Ι  Στο άνω εικονιζόμενο Πανδοχείο, του Ρώσου πράκτορα Μανούκ Μπέη στο Βουκουρέστι, υπογράφηκε εσπευσμένα στις 16/28 Μαΐου η Συνθήκη του Βο...