22/8/21

ΣΥΡΙΖΟΝΟΥΔΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ. ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΕΣ ΕΞΑΔΕΛΦΟΙ ΚΟΥΛΙ ΜΙΖΟΤΑΚΟΦΣΚΙ ΚΑΙ ΑΛΙΕΚΣΙ ΤΣΙΠΡΕΦΣΚΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΧΑΖΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΏΝ Η ΡΕΝΑ(ΔΟΥΡΟΥ) ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΖΟΥΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

 

Με εντολή του ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ ΜΙΖΟΤΑΚΟΦΣΚΙ ο Πατούλης έδωσε από το Ταμείο της Περιφέρειας Αττικής 297.000 ευρώ για την υπεράσπιση της Ρένας για το Μάτι και τη Μάνδρα. 
 Η παράταξη της ΝΔ του Πατούλη με τη σύμπραξη της παράταξης ΣΥΡΙΖΑ, δηλατη της Δούρου ενέκριναν στις 15/1/2021 αμοιβή 297.600 ευρώ (με ΦΠΑ) σε ιδιώτη δικηγόρο για να εκπροσωπήσει δικαστικά την Περιφέρεια Αττικής κατά των συμπολιτών μας που ζητούν αποζημίωση για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και την καταστροφική πλημμύρα στη Μάνδρα
Και αυτά τα χρήματα αποφάσισαν να τα δώσουν μόνο για τον πρώτο βαθμό εκδίκασης των υποθέσεων και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των δικών. Άλλα χρήματα θα προβλεφθούν για το δεύτερο βαθμό και άλλα για το Συμβούλιο της Επικρατείας στο οποίο μοιραία θα καταλήξουν οι υποθέσεις. 
 Η ανάθεση έγινε κατά παράβαση του νόμου και των οριζόμενων από το Ελεγκτικό Συνέδριο καθώς υπήρξε παράκαμψη της Νομικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Αττικής, της οποίας έντεκα (11) έμπειροι και εξειδικευμένοι δικηγόροι δήλωσαν διαθέσιμοι να χειριστούν τις υποθέσεις, χωρίς οποιοδήποτε κόστος για την Περιφέρεια και τους φορολογουμένους πολίτες, όπως άλλωστε είχαν χειριστεί και παλαιότερα την υπόθεση της Ρικομέξ.

Κομματοκρατία, Αλητοκρατία, Φαυλοκρατία . Εφιαλτάκης και Τσιπρέφσκι, Πατούλης και Ρένα (Δούρου) ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μαζί εις σάρκαν μια, ενάντια στα θύματά τους, Τις οικογένειες των νεκρών στο Μάτι και στην Μάνδρα.

 Εθνική Κλεπτοκρατική Αντινατιβιστική Ενότητα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΥΔΟΥΣΦΥΡΙΖΑ PORDEMOS

XESEREMOS



ΝΟΥΔΟΥΣΦΥΡΙΖΑ PORDEMOS

XESEREMOS


ΝΟΥΔΟΥΣΦΥΡΙΖΑ PORDEMOS

XESEREMOS

Ανώνυμος είπε...

Τουλαχιστον η Πατουλαινα κραταει την ...αξιοπρεπεια της.

Ανώνυμος είπε...

Έ, αφού ο ντόκτωρ δεν έχει τώρα γυναίκα (ξανθιά), να μη βρεί μιά καινούργια;

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...