22/8/21

Με λένε Γιώργο και ποτέ δεν τραγουδάω θα υποφέρω στη ζωή κάθε στιγμή. Γιατί δεν έκανα ό,τι θα ‘πρεπε να κάνω, γιατί σαν άνθρωπος δεν είχα την πυγμή.

 Ο Φαίδων , ο Ελεύθερος Ξανά και Εθνοσωτήρ Καρδιολόγος, δήλωσε ότι δεν έχει περάσει ποτέ από την Αχαρνών19, ούτε από την Τατοϊου και Ερυθραίας στην Κηφισιά, ότι δεν ξέρει κανέναν  μίστερ  Ρόταρυ και ότι δεν ξέρει καμιά μανδάμ Μαριάννα. 

Λαμπρά. 

Να λοιπόν η ευκαιρία, ο  Φαίδων να κάνει απεργία πείνας μπροστά από την Αχαρνών 19 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον διωγμό των 10000 ανεμβολίαστων υγειονομικών και να βγουν και τα παιδιά από μέσα με τις ποδιές για συμπαράσταση και να τον γνωρίσουν.

Σπύρος Χατζάρας

3 σχόλια:

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥΡΜΕΛΗ ΓΩΝΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ,ΣΚΙΑΘΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΜΝΟΥ ΓΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΤΗ Ο ΝΤΟΚΤΟΡ...

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα στο μεταξύ όλων αυτών,η καθημερινοτητα για αρκετούς Έλληνες είναι δραματική.Τα καθάρματα αύξησαν την τιμή του φαρμάκου DEPON και από 1,5 ευρώ που κόστιζε μέχρι σήμερα, το πήγαν στο 1,80!!Προηγουμένως, πριν 4-5 χρόνια στοίχιζε 0,90 ευρώ και μετά επί Τσιπροφσκι πήγε στο 1 ευρώ και μετά σταδιακά στο 1,5 ευρώ το κουτάκι. Ώστε να μην μπορεί ο φτωχός Έλληνας ούτε τον πόνο του να καλμαρει. Και βεβαίως πολλά άλλα φάρμακα έχουν αυξήσει υπερβολικά τις τιμές τους από την διακυβέρνηση Τσιπρα και μετά. Η ασπιρίνη(το φάρμακο του λαού) από 0.66 ευρώ, την έφτασαν σχεδόν στα 2 ευρώ!! Τα ενοίκια επίσης ενώ επί Τσιπροφσκι ήταν σε λογικά επίπεδα κατά περίεργο τρόπο, μόλις ανέλαβε ο "ξάδελφος" πήγαν σε παράλογα υψηλές τιμές.Εκτός του ότι δεν μπορεί να βρει κάποιος εύκολα σπίτι διότι οι ιδιοκτήτες προτιμούν να τα νοικιάζουν στους φοιτητές επειδή, άκουσον-ακουσον σκεπτικό, πληρώνει ο μπαμπάς και είναι πιο σίγουροι ότι θα εισπράττουν το ενοίκιο. Και δεν μπορεί ένας εργαζόμενος να βρει εύκολα σπίτι! Αυτό συμβαίνει κατά κόρον στο Λεκανοπέδιο αλλά και στις επαρχιακές πόλεις. Όσο εσείς με τον Ζώη δίνετε την μάχη κατά των "εμβολίων" - δηλητηριων, οι Αθέατοι "σφάζουν" τους φτωχούς Έλληνες στην καθημερινότητα!! Για προσέξτε το αυτό!!

Ανώνυμος είπε...

Η καθημερινότητα για τους φτωχούς Έλληνες σε αυτό το μασονικο μπουρδελο που λέγεται...greece είναι σκέτο μαρτύριο.