3/8/21

Για να μην σας μείνει καμιά αμφιβολία ο Κλάους Σβάμπ του οποίου το βιβλίο μελετά ο Φόρεστ Γκαμπ Εφιαλτάκης, έχει το DNA των Ρότσιλντ από την μάνα του. Είναι ένας από τους ΕΚΕΙΝΟΥΣ

Στις 18 Οκτωβρίου 2019, διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Τζων Χόπκινς το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός και το ίδρυμα Μπιλ καί Μελίντα Γκέϊτς, το «Event 201»  που ήταν προσομοίωση  της  αντιμετώπισης της επερχόμενη Πανδημίας την οποία ανακοίνωσε η ΠΟΥ 6 εβδομάδες μετά. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι ο Κλάους Σβάμπ.

 Ο Γκουρού της Μεγάλης Επανεκκίνησης  είναι νέας από ΕΚΕΙΝΟΥΣ όπως και ο Μπίλ Γκέιτς και ο Φάουτσι. Για να μην σας μείνει καμιά αμφιβολία ο Κλάους Σβάμπ του οποίου το βιβλίο μελετά ο Φόρεστ Γκαμπ Εφιαλτάκης,  έχει το DNA των Ρότσιλντ από την μάνα του. Η μητέρα του , Μαριάν Σβάμπ πριν παντρευτεί λεγόταν Ρότσιλντ . Γεννήθηκε το 1919 στο Αμβούργο. Το 1939 μέσω Μεγάλης Βρετανίας πήγε στις ΗΠΑ. Oι γονείς της  έμειναν στην Γερμανία και στάλθηκαν το 1942 στο Τερέζενσταντ.

Η συμμετοχή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός  στην ;Aσκηση αφορούσε στις επιπτώσεις της Πανδημίας. 

 Ένα χρόνο μετά την άσκηση προσομοίωσης ο Γκουρού Σβαμπ  έγραψε στο Φόρτσουν στις 18 Οκτωβρίου 2020 :


 «Μετά το τέλος του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου, κανένα συμβάν δεν είχε τόσο σημαντική παγκόσμια επίδραση όσο ο COVID-19. Η  πανδημία έχει τροφοδοτήσειμια παγκόσμια οικονομική κρίση και μια κρίση δημόσιας υγείας σε κλίμακα που ήταν άγνωστη εδώ και πολλές γενιές, και έχει μεγεθύνει συστημικά προβλήματα όπως η ανισότητα και οι ανταγωνισμοί των μεγάλων δυνάμεων. 

 Η μόνη αποδεκτή αντίδραση σε μια τέτοια κρίση είναι μια «Μεγάλη Επανεκκίνηση» των οικονομιών, της πολιτικής, και των κοινωνιών μας. Είναι η στιγμή να αξιολογήσουμε εκ νέου τις «ιερές αγελάδες» του συστήματος πριν την πανδημία, αλλά και να υπερασπιστούμε συγκεκριμένες αξίες. Το καθήκον είναι να διασώσουμε τα επιτεύγματα των τελευταίων 75 ετών σε μια πιο βιώσιμη μορφή»

Όλο το ‘άρθρο εδώ https://www.fortunegreece.com/article/klaous-svamp-prepi-na-prochorisoume-pera-apo-ton-neofileleftherismo   

 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυρ-Σπύρο βάλτε στα σύντομα κλιπ στις εκπομπές σας και αυτό το απίθανο τέκνο του παγκόσμιου οργανισμού υγείας κατ' ευφημισμόν τον τεντρος κάτι να λικνιζεται στον ρυθμό. Για να ανοίγουν τα μάτια.

https://youtube.com/shorts/7Twm63Ohxa4?feature=share

Ανώνυμος είπε...

να αξιολογήσουμε εκ νέου τις «ιερές αγελάδες» του συστήματος

να υπερασπιστούμε συγκεκριμένες αξίες.

να διασώσουμε τα επιτεύγματα των τελευταίων 75 ετών



Προσεξτε οτι ολα ειναι αοριστολογιες που επιδεχονται απο τον καθενα δεκαδες διαφορετικες ολοτελα γεμισεις περιεχομενου τους

δε μας λεεει τιποτα ακριβες για το ποιες ειναι οι ιερες αγελαδες που θελει να αποδομηθουν ουτε ποιες αξιες εχει για υπερασπιση ουτε ποια ειναι τα επιτευγματα και για ποιους ειναι εξηγει


στελνει μυνηματα δηλαδη με τις αοριστολογιες στους μυημενους μονον που γνωριζουν τις απαντησεις


επισης ενδιαφερον οτι ξεκινα να καταμετρα την ιστορια ολων αυτων των ανωτερω αοριστολογιων απο την κακη τη μοιρα της ανθρωποτητας νικη των ιουδαιων το 1945 στο γερμανικο εδαφος και το ιαπωνικο.

(75 χρονια , 1945-2020)