5/10/22

Ο Πουσίλιν είπε ότι το Κράσνι Λίμαν θα απελευθερωθεί


 Ο επικεφαλής της ΛΔ Ντόνετσκ ανακοίνωσε την έναρξη της υποχώρησης των ουκρανικών στρατευμάτων στο από το Αρτεμόφσκ

ΜΟΣΧΑ, 5 Οκτωβρίου. Τα ουκρανικά στρατεύματα στο Aετεμόφσκ  άρχισαν να υποχωρούν,

Σύμφωνα με τον Πουσίλιν, η απελευθέρωση της πόλης δημιουργεί τις προϋποθέσεις  για επίθεση προς άλλες κατευθύνσεις.

Όπως είπε ότι κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο Κράσνι Λίμαν , οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας αναγκάστηκαν να αποσύρουν δυνάμεις από το μέτωπο του Αρτεμόφσκ. 
Ο Πουσίλιν στην εκπομπή του  Σολοβιόφ   είπε ότι το Κράσνι Λίμαν K όπως και οι άλλες πόλεις της περιοχής, θα απελευθερωθούν. Ο Πουσίλιν σημείωσε επίσης ότι  ο ουκρανικός στρατός δεν έχει καμία πιθανότητα να κρατήσει τις θέσεις κοντά στην Κρεμέναγια.
Εν τω μεταξύ, στην περιοχή της Χερσώνας, οι ειδικές δυνάμεις της Συνοροφυλακής  κατέστρεψαν ομάδα δολιοφθοράς και αναγνώρισης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στο τελος του αποψινού παιχνιδιου Ρεαλ - Σαχταρ Ντονιετσκ η "ουκρανικη" ομάδα αποθεώθηκε απο τους φιλάθλους. Η ομαδα που φερει τα χρωματα της Ρωσικης Αυτοκρατορίες. Απορώ αν οι δυτικοί μας δουλευουν ή αν ειναι τοσο βλάκες. Ρε Πουσίλιν, κάνε δηλώσεις με το κασκόλ της Σαχταρ να τους τρολαρεις!!!

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...