4/10/22

Τα παιδιά του Τομ Καραμεσίνη δεν είναι ούτε «εθνικόφρονες» ούτε «ακροδεξιοί». Είναι πράκτορες. Και σαν πράκτορες βάζουν το Εθνικό Συμφέρον κάτω από το δικό ους και το συμφέρον του εργοδότη τους. Είναι δηλαδή ΠΡΟΔΟΤΕΣ


 

Το άκρως ΑΠΟΡΡΗΤΟ έγγραφο της ΚΥΠ για το οποίο σας μίλησα χθες, είναι απολύτως αληθές. Συντάχθηκε τον Δεκέμβριο του 1981 για να συνεχιστεί η καταβολή των «Κονδυλίων» από τις Εθνικές Δαπάνες» κατά το πρώτο τρίμηνο του 1982. 
Οι 200.000 ήταν ένα πολύ καλό εισόδημα, Εγώ τότε στην ΕΡΤ είχα μισθό 80.000. Μερικοί έπνευσαν να πουν ότι είναι πλαστό, Οι αναφερόμενοι, όταν πρώτο-κυκλοφόρησε έκαναν μηνύσεις που δια της μεθόδου των αναβολών δεν έχουν δικαστεί. Αυτό είναι ένα από τα έγγραφα που είχαν διαρρεύσει «Πασόκοι» από την ΕΥΠ. 
Όπως και η Περίπτωση Μασσαβέτα.
Θα μπορούσα να δημοσιεύσω και εγώ ονόματα και χαρτιά. Αλλά αυτό θα ήταν μόνο θόρυβος. 
Το έγγραφο πιστοποιεί την βαθειά σχέση του «χώρου» με τις μυστικές υπηρεσίες και τον χορηγό τους. Δηλαδή την Cia. Για αυτό επιμένω στον Τομ Καραμεσίνη και τον Πήτερ Κορομηλάς . 

Οι αναφερόμενοι στο χθεσινό εγγραφο είχαν άμεση σχέση με την σύλληψη του Καλέντζη και του Περίανδρου.

ΥΓ. Το απόρρητο έγγραφο της ΚΥΠ εξηγεί και τις επιθέσεις εναντίον του Κινηματος 21 από διάφορα τατανοπρακτόρια  που κάνουν πιάτσα στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

18 Μαΐου 1792. Ο διαμελισμός της Πολωνολιθουανίας που διέσωσε την Οθωμανική Αυτοκρατορία

Η Γερμανίδα που κυβερνούσε τους Ρώσους άκουσε το Λονδίνο αλλά και το μάθημα από τη Γαλλική «Επανάσταση» και εγκατέλειψε τους Έλληνες και την...