2/10/22

Η Pfizer δήλωσε σε ομοσπονδιακό δικαστή ότι η Pfizer είναι ιδιοκτήτης τη ομοσπονδιακής κυβέρνησης και ως εκ τούτου δεν υπόκειται στο κανονικό δίκαιο των συμβάσεων

 

Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς 

Η Pfizer δήλωσε ότι η συμφωνία της με την Ουάσινγκτον επιτρέπει στην Pfizer να παραβιάζει τους κανονισμούς κλινικών δοκιμών και τους ομοσπονδιακούς νόμους που προστατεύουν το κοινό. Με άλλα λόγια, η Pfizer έχει νομική εξουσία να διαπράττει θανατηφόρο απάτη/

Όπως έχω εξηγήσει σε πολλές περιπτώσεις, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ιδιωτικοποιείται. Διοικείται από ιδιωτικά συμφέροντα των οποίων οι εκπρόσωποι βρίσκονται στην SEC, FDA, EPA, Federal Reserve και σε όλους τους άλλους ρυθμιστικούς οργανισμούς. Όπως κατέστησε σαφές ο George Stigler πριν από 60 χρόνια, οι ρυθμιστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ελέγχονται  από τις βιομηχανίες που υποτίθεται ότι ρυθμίζουν. 
Η δύναμη των ιδιωτικών συμφερόντων προέρχεται επίσης από το γεγονός ότι τα ιδιωτικά συμφέροντα είναι οι χρηματοδότες των πολιτικών εκστρατειών.

 Κάθε εκλεγμένος αξιωματούχος στη  Βουλή, τη Γερουσία, αλλά και ο Πρόεδρος, και κάθε πολιτειακός και τοπικός αξιωματούχος γνωρίζει ότι είναι στο αξίωμα λόγω των συνεισφορών στην  εκστρατεία. 

Αυτό σημαίνει ότι οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι είναι υπεύθυνοι έναντι των δωρητών τους, όχι έναντι των ψηφοφόρων.

 Η δύναμη των ιδιωτικών συμφερόντων ενισχύθηκε από την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που έδωσε ουσιαστικά απεριόριστη δυνατότητα στις εταιρείες να αγοράζουν την κυβέρνηση για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους. Αυτή είναι η πραγματική εικόνα των σημερινών Ηνωμένων Πολιτειών.

 Οι ΗΠΑ είναι μια χώρα που μπορεί να εξυπηρετήσει μόνο ιδιωτικά συμφέροντα, ποτέ το δημόσιο συμφέρον, το ίδιο ένα δύσκολο συμφέρον να οριστεί σε μια χώρα στην οποία η Πολιτική Ταυτότητας είναι διάχυτη. 

 Στην Αμερική σήμερα, το δημόσιο συμφέρον είναι «ποιο συμφέρον;» Ο πολυπολιτισμός δεν μπορεί ποτέ να οδηγήσει σε ένα ενιαίο συμφέρον. 

Σήμερα υπάρχει μια σειρά από συμφέροντα που προσπαθούν να τα έχουν όλα, ενώ καταπιέζουν άλλα συμφέροντα. 
Οι φεμινίστριες, κάποτε ισχυρή δύναμη, χάνουν από τους «τρανσέξουαλ». Ακόμη και πρώην φεμινίστριες ήρωες τώρα ακυρώνονται και παραμορφώνονται. 

Οι λευκοί Αμερικανοί, που χαρακτηρίζονται «αποκρουστικοί ρατσιστές», έχουν χάσει από τους μαύρους στους οποίους έχουν χορηγηθεί νομικές προτιμήσεις, παραβιάζοντας έτσι τη 14η Τροπολογία του Συντάγματος των ΗΠΑ που ψηφίστηκε με ρητό σκοπό την καθιέρωση της ίσης προστασίας του νόμου. 

Οι πρώην ετεροφυλόφιλοι  τώρα λογοδοτούν σε πρώην εγκληματίες ομοφυλόφιλους και υποχρεούνται να λάβουν «εκπαίδευση ευαισθησίας» για να μάθουν σεβασμό στους ομοφυλόφιλους, τις προτιμώμενες μειονότητες και τους διεμφυλικούς ενάγοντες. 

Σήμερα οι διακρίσεις είναι εναντίον του λευκού ετεροφυλόφιλου άνδρα που χαρακτηρίζεται «εγχώριος τρομοκράτης» εκτός αν συμμετάσχει στη δίωξη των λευκών ετεροφυλόφιλων ανδρών και δεν ψήφισε τον Ντόναλντ Τραμπ. Το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ έχει ορίσει τον αντίπαλό του, το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, ως το κόμμα των υπέρμαχων της λευκής υπεροχής, το κόμμα των «αξιοθρήνητων του Τραμπ». Η κοινωνία που υπάρχει είναι οι ΗΠΑ σήμερα είναι τόσο διχασμένες που δεν αποτελούν πλέον χώρα. Δεν υπάρχει ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΙΣΤΗ Ή ΑΡΧΗ.

 Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν γίνει Πύργος της Βαβέλ και οι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν ποιος τους έφερε αυτό το βάσανο και την κοινωνική κατάρρευση που φέρνει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η προδοσία του 1897.Στις 27 Απριλίου τα ανάκτορα περιμέναν την τουρκική επίθεση και την ευρωπαϊκή μεσολάβηση

 Η εκκένωση της Κρήτης. Ο Γερμανικός Θρόνος δεν θα εβάπτε την Δυναστεία της Ελλάδος.΄Οι Τούρκοι λεηατούσαν τις αρχαιότητες