26/11/22

Ο ρωσικός στρατός απέκρουσε τις επιθέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Ακόμα 170 πτώματα ΟΥΚΟΝΑΤΟϊκών

 

ΜΟΣΧΑ, 26 Νοεμβρίου . Ο ρωσικός στρατός απέκρουσε τις επιθέσεις των ουκρανικών στρατευμάτων στην περιοχή των οικισμών Μπελογκόροβκα, Γιακοβλέφκα και Κλεσεγιέφκα.του Ντονέτσκ. Έως και 70 Ουκρανοί στρατιώτες, τρία άρματα μάχης, δύο τεθωρακισμένα οχήματα μάχης καταστράφηκαν», ανέφερε συνοπτικά το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας . Επιπλέον, ο ρωσικός στρατός απέκρουσε με επιτυχία την επίθεση στο Νοβοσελόβσκογιε, το Καλομουσίχα και το Πλοσάνκα του Λουγκάνσκ. Τα ουκρανικά στρατεύματα προσπάθησαν επίσης να ανακαταλάβουν δύο οικισμούς στην κατεύθυνση του Νότιου Ντονέτσκ και να επιτεθούν σε έναν άλλο, αλλά όλες οι προσπάθειες αποκρούστηκαν. Οι απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ανήλθαν σε 40 Ουκρανούς στρατιώτες που σκοτώθηκαν , πρόσθεσε το υπουργείο.

 Προς την κατεύθυνση του Κουπιάνσκ, οι Ρώσοι στρατιώτες σταμάτησαν μια προσπάθεια των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας να επιτεθούν στο χωριό Νοβοσελόβσκογιε , σκοτώνοντας περισσότερους από 30 μαχητές. Καταστράφηκε και  ένα τεθωρακισμένο αυτοκίνητο και τρία αυτοκίνητα,. Στην κατεύθυνση του ΚράσνιΛίμαν , ο εχθρός, με δύναμη  δύο Λόχων , προσπάθησε ανεπιτυχώς να επιτεθεί σε μονάδες ρωσικών στρατευμάτων.Ως αποτέλεσμα των πυρών πυροβολικού, οι μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σταμάτησαν και ρίχτηκαν πίσω στις αρχικές τους θέσεις. Οι απώλειες του εχθρού ανήλθαν σε περισσότερους από 40 Ουκρανούς στρατιώτες που σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν, τρία οχήματα μάχης πεζικού και δύο αυτοκίνητα», ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. 

Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε πέντε σταθμούς διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και τις θέσεις  προσωρινής ανάπτυξης Ουκρανών εθνικιστών κοντά στη Ζαπορόζιε Το ρωσικό πυροβολικό έπληξε  το ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό του εχθρού σε 158 περιοχές  και σημειώνεται ότι ο ρωσικός στρατός από το πρωί, έπληξε 56 θέσεις ουκρανικού πυροβολικού και κατέστρεψε την αποθήκη πυρομαχικών του συστήματος πυραύλων πολλαπλής εκτόξευσης HIMARS στην περιοχή Ζαπορίζιε. 
 Ένα μαζικό χτύπημα των ρωσικών στρατευμάτων διέκοψε και τη μεταφορά εφέδρων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Τρία μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταρρίφθηκαν επίσης κοντά στο χωριό Τσερβόνι Τσαμπάν, στην περιοχή της Χερσώνας. 

Ο υποδιοικητής του 2ου Σώματος Στρατού της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του Λουγκάνσκ A. Αλαουντίνοφ σε συνέντευξή του στο TASS δήλωσε ότι οι μονάδες του ουκρανικού στρατού στα μέτωπα του Σβατόφσκι και του Κρεμένσκι   αποτελούνται σχεδόν εξ ολοκλήρου από ξένους μισθοφόρους.
«Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου Ουκρανοί πια», ανέφερε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι απανταχού της γης σατανιστές-νεοναζί πολεμάνε στην ου-κρανία προς δόξαν του επερχόμενου εβραίου Αντιχρίστου. Η απάντηση είναι μία: εξαερώστε τους να παν να βρουν αυτόν που λατρεύουν.

Γεωργιος Οιτιευς είπε...

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΧΙΛΙΑΣΟΥΝ , ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ...