23/11/22

Έσσεται Ημαρ! Τίποτα δεν έχει ξεχαστεί. Όλα εδώ θα πληρωθούν

 Οι ΑΘΕΟΙ Ελασίτες που εισέβαλαν πρόπερσι  στην Εκκλησία των Ριζών στα Ζερβοχώρια θα βρεθούν, θα αποπεμφθούν από το Σώμα, και θα τιμωρηθούν αναδρομικά για την ασεβή πράξη τους

 Όταν αποκατασταθεί η Λαϊκή Κυριαρχία επιβάλλεται η άμεση απόλυση με Συντακτική πράξη για εθνική αναξιότητα ,όλων τα αξιωματικών και των ανδρών των Σωμάτων Ασφαλείας που επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν με εντολές της δικτατορίας του προλεταριάτου, τους χιλιάδες διαδηλωτές για τη Μακεδονία στο Πισοδέρι της Φλώρινας, τον Ιούνιο του 2018.

Το Ιδιο και για τα καθάρματα που επιτέθηκαν με χημικά  στους Έλληνας Πατριώτες στις 29 Αυγούστου 2021 στο Σύνταγμα.

 

Αλλά, πάνω από όλα θα πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ιερόσυλοι και  ΑΘΕΟΙ ΕΛΑΣΙΤΕΣ του Εφιαλτάκη, και της ΚΝΟΥΔΟΥ, που εισέβαλαν στις 23 Νοεμβρίου 2020 στην Εκκλησία των Ριζών στα Ζερβοχώρια της Χαλκιδικής, και συνέλαβαν τον Ιερέα, που παρά την απαγόρευση της ΑΘΕΗΣ κυβέρνησης, αποφάσισε να τελέσει την Θεία Λειτουργία και δυο πιστούς που ήαν το εκκλησίασμα.

Έσσεται Ήμαρ για τους Εθνικά Ανάξιους 

Παραπομπή σε Ειδικό Δικαστήριο με τον νόμο για Εθνική Αναξιότητα του 1945, των Εφιαλτένσκι και Τσιπρέφσκι, και όλων των υπουργών και των βουλευτών τους επειδή εξαπάτησαν τον λαό με την υποδοχή των Λαθροεισβολέων, με το δημοψήφισμα του 2015, με την Προδοτική Συμφωνία των Ψαράδων, με την Κλιματική Αλλαγή , το Λοκ-Ντάουν και το εμβόλιο του Μπούρλα.

1 σχόλιο:

ΔΟΞΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ είπε...

είναι μεγάλο θέμα η θανάτωση ανθρώπινου όντος και οι ψυχικές συνέπειες για τον χριστιανό. δεν συμβιβάζονται τα δύο, οι αν τίχριστοι το ξέρουν και εγκληματούν εις βάρος τους βασιζόμενοι στην ατιμωρησία αν πιαστούν και στην ατομική τήρηση του ου φονεύσεις. για δαύτο ο λιθοβολισμός των εγκληματιών από τον λαό εξ αρχαιοτάτων χρόνων είναι ευλογημένη τακτική ως απόδοση δικαιοσύνης. γίνεται υπόθεσις λαού όχι ατόμου. δεον να γενικευθεί αισθάνεται ο αδικημένος κοσμάκης ότι η δικαιοσύνη είναι στα χέρια του τίμιου ανθρώπου, βιώνει την δικαιοσύνη. ποιος από εμάς βίωσε δικαιοσύνη; ούτε ένας. ακουστά την έχουμε μόνον περιορίζεται σε ένα κατεβατό ενός βιβλίου. και τι δε θαδινα να ζυγισω εναν ευλογημένο λίθο στα χέρια μ και να σημαδέψω μιακεφάλα προδότη και να νιώσει το ανθρωπόμορφο σκουλήκι την απαξίωση και απέχθεια όλου του ανθρώπινου είδους να την έχει ανάμνηση στην αιωνιότητα όταν πάει στον πατρυιό του με την ουρά και τα κέρατα.

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....