15/5/23

. 21η Μαΐου. Η Ωρα του Κυριάρχου Λαού. ΟΛΑ πληρώνονται στην κάλπη . Ψηφίζουμε για την Εθνική_Αλλαγή.


 


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι πως τον βάλατε στην φωτό, μου φαίνεται πως ήτανε στο Μάτι και τη γλύτωσε και τώρα θα ζήτήσει και αποζημίωση ! : Μάτι: Αποζημίωση 150.000 ευρώ σε συγγενείς θύματος της φονικής πυρκαγιάς...

Ανώνυμος είπε...

Φτάσαμε Μάιο 2023 και τα 2/3 των γραικύλων ακόμα μασκοφορεί οικειοθελώς στα ΜΜΜ -μικροί, μεγαλοι. Εννοείται ξένοι, λάθρο και τουρίστες δεν μασκοφορουν εδώ και 1 χρόνο στα ίδια ΜΜΜ.
Δεν είναι απλώς ο πιο φοβιτσιαρης λαός. Αποδεικνύεται ότι είναι ο πιο ψυχανώμαλος και εθελόδουλος λαός σε Βαλκάνια, Ευρώπη, ΗΠΑ.
Μέχρι και στις φουλ κορωνολαγνες-φιλελε-μπροοδευτικές πολιτείες της Ν.Υορκης και της Καλιφόρνια έχει πάψει η μασκοφορια απο τις αρχές του 2022.
Κι εσείς περιμένετε από ηλίθιους χεστες που φοβούνται τη σκιά τους να επιδείξουν γενναιότητα και αντίδραση. Περιμένετε μια μαγική αλλαγή μέσω των εκλογών...
Αυτή η χώρα δίκαια και νομοτελειακά θα περάσει στα χέρια ανθεκτικών, πατριαρχικών και δυναμικών αλλοφύλων(Βαλκάνιοι, ανατολικοευρωπαιοι, λαθρομουτζαχεντιν).
Ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

Ανώνυμος είπε...

"Έτσι, δεν ήταν δύσκολο να αναπτυχθεί μια λατρευτική-φετιχιστική σχέση ανάμεσα στον φοβικό πολίτη και το σωτήριο αξεσουάρ του. Για τον νεοέλληνα ραγιά η μάσκα είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία."
Σε αντίθεση με ό,τι ισχύει αλλού, στην Ελλάδα είναι πλέον τόσο συχνή η μασκοφορία, ακόμη και (ακριβέστερα: ιδίως!) εντός ιερών ναών, που δεν θα ήταν άστοχη υπερβολή να ισχυρισθούμε ότι:

Κανένας άλλος λαός δεν φοβήθηκε τον κορωνοϊό όσο ο ελληνικός.

Κανένας άλλος λαός δεν φοβήθηκε λιγότερο τον Θεό όσο ο ελληνικός.

Κανένας άλλος λαός δεν θεοποίησε τόσο πολύ την επιστήμη και την τεχνολογία όσο ο ελληνικός.

Κανένας άλλος λαός δεν πάσχει από τέτοια διανοητική μόλυνση όσο ο ελληνικός.
https://kvathiotis.substack.com/p/ed8

Ανώνυμος είπε...


"Ταξιδευοντας συχνα στο εξωτερικο, κ κατα τη διαρκεια του κορωνοιου, διαπιστωσα κι εγω πως μονο στην Ελλαδα η χρηση της μασκας τηρουνταν κ τηρειται με θρησκευτικη ευλαβεια. Σημερα, σε χωρες της Ευρωπης ελαχιστοι φορουν.Κ το φοβερο ειναι οτι στο ναο πολλοι ειναι μασκοφορεμενοι. Μολις βγουν κ πανε καφετερια οι μασκες πεφτουν. Προφανως ο χωρος της καφετεριας ειναι απολυτως ασφαλης ενω στην εκκλησια ειναι ολα μολυσμενα!!! Τι να πει κανεις, ποσο μακρυα απο το Θεο ειμαστε…"

https://tasthyras.wordpress.com/2023/04/20/%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c-%cf%80%ce%b1%cf%83%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%bd%cf%8c-%cf%83%ce%bd%ce%b1%ce%ba-%ce%b7-%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%cf%8c%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b1-%cf%89/#more-70286

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...