22/5/23

ΝΟΘΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ 1400000 ΑΛΛΑ 2400000 ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΤΕΣ







3 σχόλια:

Άγγελος είπε...

Τα funds διαχειρίζονται 700.000 ακίνητα. Πολλά από αυτά θα βγουν σταδιακά σε πλειστηριασμό. Με δυο άτομα το λιγότερο ανά ιδιοκτησία, μιλάμε για 1.400.000 άτομα. Πόυ είναι όλοι αυτοί; Ψήφισαν κούλη; Απείχαν; Όταν θα τους πετάνε από τα σπίτια τους να μην κλαίγονται. Μακάρι να τους πάρουν και τα σώβρακα. Δεν πρόκειται πια να τους λυπηθεί κανένας.

Ανώνυμος είπε...

Λίγο, πολύ, αναμενόμενο...

Ανώνυμος είπε...

Θα σταματήσετε επιτέλους να τα βάζετε και να βρίζετε κοινωνικές ομάδες ανθρώπων που είναι τα θύματα; Με τι διάθεση να πάει ένας που περιμένει κατασχετηριο, να ψηφίσει; Πού ξέρεις εσύ τι ψήφισαν και αν δεν ψήφισαν αυτοί οι άνθρωποι; Αντί να βρίζετε τους δημόσιους υπαλλήλους που μπήκαν στο Δημόσιο με μέσον τα παλιοκομματα που ψηφίζουν πενήντα χρόνια και που κατέστρεψαν την η Ελλάδα, βρίζετε ανθρώπους που δεν σας έφταιξαν σε τίποτα; Τους δημοσίους κοπρίτες γιατί τούς έχετε στο απυρόβλητο; Αυτή η τακτική σας δεν είναι ούτε Πατριωτική ούτε δίκαια! Είναι τυχοδιωκτικη!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...