20/5/23

Μία και σήμερα! ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λες κύριε Χατζαρα, ότι θα κλείσεις τις στοές. Καμία αντίρρηση και είμαστε μαζί σου. Αλλά ακόμα και αν κλείσεις τις στοές, αυτοί, οι "αδελφοί", θα βρουν μέρος για να μαζεύονται. Το ζήτημα είναι να χτυπήσεις την μασονικη νοοτροπία που έχει διαχυθει στην χώρα σαν δηλητήριο. Ο Αείμνηστος Εθνάρχης Καποδίστριας δεν περιορίστηκε μόνο να λέει ότι είναι ασυμβίβαστο το Δημόσιο λειτουργημα με αυτό της συμμετοχής σε στοά αλλά έλεγε ότι "πρέπει πρώτα να διαμορφωσωμεν Έλληνας...."!! Αυτό πρέπει να κάνει και το Κίνημα 21. Το 1.500.000 περίπου δημοσίων υπαλλήλων π.χ. τι νομίζεις ότι πρεσβεύουν; Ακριβώς αυτή την μασονικη νοοτροπία που λέει ότι για να διοριστεί κάποιος στο Δημόσιο πρέπει πρώτα να έχει συμμετάσχει στα κόμματα - συμμορίες και να είναι μέλος κομματικών κλικων!! Δεν θέλουν αξιοκρατία, θέλουν εμπέδωση του γεγονότος ότι πρέπει να συμμετέχεις σε κλίκα, να μην είσαι ανεξάρτητος και αυτοφωτος ώστε να έχεις έτσι ελπίδα για να σε πληρώσει το Δημόσιο του Ρότσιλντ.

Ανώνυμος είπε...

Η μασονικη νοοτροπία με την οποία έχουν εμποτισει τους περισσότερους ελληνόφωνους είναι το πρόβλημα, κύριε Χατζαρα. Όπως ο μεταξας με την κλίκα του σε μια πολυκατοικία που κλέβει δύο ανήμπορους ανθρώπους στα κοινόχρηστα. Οι διάφοροι.... ρουφιανογιαννηδες μεταξαδες δεν θα σταματήσουν το άθλιο έργο τους με οποιαδήποτε κυβέρνηση ακόμα και με μια όπως του κ. Ζώη διότι οι ρουφιάνο"πατριώτες" δρουν σιωπηρά, παρασκηνιακα, ύπουλα και καμιά κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να τους σταματήσει. Ακόμα και να κλείσουν οι στοές, οι μεταξάδες θα συνεχίσουν να χυνουν το δηλητήριο τους στην ελληνική κοινωνία. Χρειάζεται να φτιάξετε ένα Σώμα Δίωξης ρουφιανογιαννηδων και να απαλλαχθεί η κοινωνία από δαύτους. Να δικαστουν για τις παρανομίες τους, να καταδικαστουν και να μπουν στο περιθώριο με ταυτόχρονη ανάδειξη των τιμιων και των άξιων Ελλήνων.