4/7/23

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας το έβαλαν στα πόδια στο Ορέχοβο της Ζαπορίζιε


 

Μόσχα, 4 Ιουλίου. Ο ουκρανικός στρατός άρχισε να εγκαταλείπει μαζικά τις θέσεις του στην περιοχή Ορέχοβο της Zαπορίζιε .αναφέρθηκε στο κανάλι «Στρατιωτικοί ανταποκριτές της Ρωσικής Άνοιξης». «Ο εχθρός ρίχνει τα όπλα και πυρομαχικά. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας υφίστανται τεράστιες απώλειες», πρόσθεσαν στρατιωτικοί ανταποκριτές.
 Επιπλέον, οι δημοσιογράφοι γράφουν ότι ο ρωσικός στρατός κατάφερε να απομακρύνει τον εχθρό από θέσεις στην περιοχή δυτικά του Ραμπότινο. 
 «Πιθανότατα, μετά τις απώλειες που υπέστησαν, αρκετοί Λόχοι εντελώς απογοητευμένοι και δεν ήταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν μια αντεπίθεση από τους μαχητές μας», κατέληξαν οι στρατιωτικοί ανταποκριτές. 
 Νωρίτερα, ο αναπληρωτής κυβερνήτης της περιοχής Zαπορίζις Γιεβγκένι Μπαλίτσκι , δήλωσε ότι οι απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο μετωπο τυ Ορέχοβο ανέρχονται σε περισσότερο από 20 χιλιάδες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πάντως η Ουκρανική νεολαία έχει κατακλείσει την Ευρώπη με ένα σωρό παροχές σε είδο και χρήμα από την ΕΕ, με τις τζιπάρες τους στα κλαμπάκια, όλοι στο μέτωπο είναι μισθοφόροι, αν είναι Πολωνοί όπως λένε τότε θα πρέπει να μας εξηγήσει κάποιος την ψυχολογία μιας νεολαίας(Πολωνικής) που πάει σε πόλεμο με ένα "συντηρητικό" καθεστώς για να υπερασπιστεί έναν τρανσέξουαλ Εβραίο ενώ η ίδια η Πολωνία έχει εθνικιστικό καθεστώς, τουλάχιστον στον 1ο ΠΠ υπήρχε δεύτερη σειρά που πυροβολούσε όποιους δεν ήθελαν τον πόλεμο των Εβραίων, μόνο στον 2ο ΠΠ την πάτησαν πολλοί και επείσθησαν ότι πολεμάνε για το έθνος τους και όχι για τις τράπεζες, νομίζω πάντως ο μουστάκια είχε βάλει φυλακή τους Ρόθτσάιλντ

Ανώνυμος είπε...

Φευγουν διοτι επικειται ανατιναξη του πυρηνικου σταθμου τις Ζαποριζια

Η 6η Οκτωβρίου στην Ιστορία

Η 6η Οκτωβρίου είναι η ‎‎280η‎‎ ‎‎ ‎‎ ‎‎ημέρα‎‎ ‎‎ του ‎‎δίσεκτου 2024. Απομένουν 86 ημέρες ως το τέλος του έτους.  404.   Η σύζυγος του Αρκ...