27/7/24

ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΌ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 46-49 Η ΣΝΟΦ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΝ ΔΟΞΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗ

 

 

Ο Υπουργός Εξωτερικών των Γυφτοσκοπιανών Τίμτσο Μούσουνσκι: Το Κράτος θα υπερασπιστεί τους Μακεδόνες από το Αιγαίο

 

 Ο  Τίμτσο Μούτσουνσκι επισκέφθηκε χθες τη Λέσχη «Αναγνωστήριο» στα Σκόπια που είναι η έδρα των «Αιγαιατών» για να υποστηρίξει  τις Ενώσεις Μακεδόνων από το τμήμα του Αιγαίου .

Στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των συλλόγων, ο Μούτσουνσκι τόνισε ότι ο ίδιος προσωπικά, καθώς και οι θεσμοί του κράτους, θα υπερασπιστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα των Μακεδόνων από το Αιγαίο και θα αντιδράσουν με όλα τα επιτρεπόμενα πολιτικά μέσα στους διεθνείς παράγοντες καθώς και στους θεσμούς της Ελλάδας για «την αδικία και τη ζημιά που έχει προκληθεί στους ακτιβιστές των Μακεδόνων από το Αιγαίο από τις αδικαιολόγητες απαγορεύσεις εισόδου στην Ελλάδα».

«Οι Μακεδόνες του Αιγαίου, μέσω των ενώσεών τους, θα ζητήσουν την είσοδο στην Πρεσβεία της Ελλάδας, στο Γραφείο της ΕΕ και στην Επιτροπή του Ελσίνκι  και θα υποβάλουν επιστολές διαμαρτυρίας κατά των τελευταίων απαγορεύσεων εισόδου στην Ελλάδα στους ακτιβιστές τους, συμπεριλαμβανομένου του συντονιστή των συλλόγων Σωτήρ Λουκρόσκι.

Προσφέρουμε συνεργασίες και γέφυρες, ιδέες για προσέγγιση μεταξύ των δύο εθνών, αλλά δυστυχώς συναντάμε χαμηλωμένες ράμπες. Το Αιγαίο είναι η ψυχή της Μακεδονίας», δήλωσε η Ένωση Μακεδόνων από τη Μακεδονία του Αιγαίου 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τους Εβραίους —και όχι από τους Σκοπιανούς— κινδυνεύει η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!

Όλο το μυστικό τού προδοτικού σιωνιστικού σχεδιασμού είναι να μην καταλάβουν οι Θεσσαλονικείς το «παιχνίδι» που «παίζεται» στην πόλη τους !

Εάν σκεφτεί κάποιος ότι η σημερινή οικονομική αθλιότητα που βιώνουν οι Έλληνες είναι αποτέλεσμα του Μνημονίου, εύκολα βρίσκει την άκρη τού Μίτου τής Αριάδνης των όσων συμβαίνουν. Η Ντόιτσε Μπανκ τού Εβραίου Άκερμαν και η Γκόλντμαν Σαξ τού Εβραίου Μπλανκφάιν ήταν αυτές, οι οποίες με τα παράνομα swaps μάς οδήγησαν στον Υπερδανεισμό τής διαφθοράς που μας κατέστρεψε. Η FED του Εβραίου Μπενράνκε και η ΕΚΤ του Εβραίου Ζαν Κλοντ Τρισέ —παντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ως ελεγκτικές αρχές και προστάτες τού ΕΥΡΩ— επέτρεψαν τον ανεξέλεγκτο Υπερδανεισμό των «ελληνικών» ιδιωτικών τραπεζών, οι οποίες μοίραζαν «θαλασσοδάνεια» ανάμεσα σε «εκλεκτούς» και «φίλους» δωσίλογους. Στη συνέχεια ο Εβραίος Στρος Καν τού ΔΝΤ, σε συνεργασία με τον Εβραίο Παπανδρέου, μάς «αλυσόδεσαν» στο Μνημόνιο. Πρακτικά αυτό το Μνημόνιο σημαίνει ότι έβαλαν τον ελληνικό λαό να πληρώσει τα «θαλασσοδάνεια» της ελληνικής Διαπλοκής …Έβαλαν τον λαό με τη δική του ιδιωτική και δημόσια περιουσία να πληρώσει τον «λογαριασμό» για το «πάρτι» των δωσίλογων, το οποίο «χρηματοδοτήθηκε από τους τοκογλύφους.

https://panagiotistraianou.substack.com/p/802

Ανώνυμος είπε...

Τι μέρος του λόγου είναι αυτός ο Τραιανού;