28/7/24

Ο Ερντογάν έκλεισε τον Κύκλο των συζητήσεων για την Διζωνική Δικοινοτική Λύση δυο ισότιμων πολιτικών Κοινοτήτων έντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης .Ο Ταγίπ επεσήμανε ότι μια ομοσπονδιακή λύση «δεν είναι δυνατή» . «Η επίλυση του Κυπριακού είναι δυνατή μόνο στη βάση της αναγνώρισης της ύπαρξης δύο κρατών στο διαιρεμένο νησί», δήλωσε ο Ερντογάν.προσθέτοντας ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να εξασφαλίσει διαρκή ειρήνη στην Κύπρο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν νομίζω ότι οι κάτοικοι του νότιου κομματιού έχουν πρόβλημα να ενωθούν με την ΤΔΒΚ ή την Τουρκία, τι συζητάμε ακριβώς; Ας προτείνει ο Ερντογαν αφορολόγητο για 50χρόνια και θα παραλάβει το νότιο κομμάτι την ίδια στιγμή

Ανώνυμος είπε...

Όταν ήρθε ο Ερντογάν πρώτη φορά στην Ελλάδα μίλησε για "δουλειές" και το δίκαιο του ισχυρού. Όταν μιλούσε για δουλειές εννοούσε επιχειρήσεις , μεταφορά κεφαλαίων , "αμοιβαία" κέρδη. Καμία κοινωνική σχέση , δημόσιες εμφανίσεις, τηλεοπτικές στηρίξεις, συμβουλευτική ιδρυμάτων , κινητικότητα επιχειρήσεων-"επενδύσεις" δεν γίνεται δωρεάν, χρειάζονται εγκρίσεις για να υπάρχει μια κίνηση κεφαλαίων. Τώρα είναι προς ΜΜΕ; προς στήριξη προεκλογικών αγώνων χρεοκοπημένων κομμάτων; προς κάποιες ομάδες ατόμων; αναρωτιόμαστε. Όλα αυτά βέβαια υπό την εποπτεία και παρότρυνση πρεσβειών (τρεις τουλάχιστον βεβαιωμένα).

Από τα προς εκποίηση Δωδεκάνησα.