20/9/24

Οι 425 ευρωβουλευτές που ζητούν Παγκόσμιο Πόλεμο και απιατούν να διαθέτουμε το 0,25% του ΑΕΠ μας στην Ουκρανία. Ολα τασ Ονόματα, Οι υπάλληλοι του Μητσοτακένσκι Πρώτο Τραπέζι Πίστα

86 ευρωβουλευτές απουσίαζαν από την Ψηφοφοφρία. Ανάμεσά τους η ηγέτις Λαντίνο-Πούλου, ο Χριστιανός ηθοποιός Αναδιώτης, ο Μειμαράκης, οι δυο του Βελό -πουλου, ο Νίκος Παπανδρέου. Απουσίαζαν και οι ΔΗΣΥ από τον Κύπρο.

Οι Χριστιανοδημοκράτες και Σοσιαλδημοκράτες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατά τη διάρκεια συνόδου της ολομέλειας στο Στρασβούργο υιοθέτησαν με 425 ψήφους υπέρ από τους 705 Ψηφίσμα που καλεί τις χώρες της ΕΕ να άρουν αμέσως όλους τους περιορισμούς στις επιθέσεις της Ουκρανίας στο ρωσικό έδαφος και να διαθέσουν τουλάχιστον το 0,24% του ΑΕΠ τους για την πολεμική προσπάθεια των Ουκρανών.




Οι 131 που ψήφισαν κατά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ούτε Γάτα ούτε ζημιά. Ο Αρχηγός των Δ/Σ (Δεξιοσυμμορίτες) Εφιαλτάκης, έβαλε πλάτη για τα Χαλιά που αγόρασε με κρατικά λεφτά η κ. Μάτσα Κεφαλογιάννη από την Φίλη της.

  Η κ.Μοιραράκη έκανε δήλωση ότι μας εκανε έκπτωση 20% και ότι της ζητήθηκε προσφορά. Τηρήθηκαν δηλαδή οι "διαδικασίες".  Ακόμα δε...