18/10/24

Πούτιν: Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε τον αγώνα και η νίκη θα είναι δική μας,

 


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν σε συνάντηση με τους επικεφαλής των μέσων ενημέρωσης των χωρών BRICS τόνισε  ότι  το ΝΑΤΟ βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία στην Ουκρανία .

 «Αλλά η Ουκρανία δεν χρησιμοποιεί η ίδια όπλα υψηλής τεχνολογίας. Αυτό γίνεται από το ΝΑΤΟ. Και ο ρωσικός στρατός δημιουργεί ο ίδιος στρατιωτικά προϊόντα και κατασκευάζει ο ίδιος λογισμικό. Αυτή είναι μια τεράστια διαφορά. Και ειδικά πρόσφατα, το καταγράφω, βλέπω, ότι ο ρωσικός στρατός, γίνεται όχι μόνο ένας από τους πιο υψηλής τεχνολογίας, αλλά και ο πιο έτοιμος για μάχη». «Και όταν το ΝΑΤΟ κουραστεί να πολεμά μαζί μας, ρωτήστε τους και αυτό. Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα. Και η νίκη θα είναι δική μας!», δήλωσε ο Πούτιν.

Όταν ρωτήθηκε για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης είπε:  «Αν μιλάμε για κάποιες προθεσμίες, αυτό είναι αντιπαραγωγικό»,.

Ο Πούτιν μίλησε για την ανάγκη δημιουργίας συνθηκών για μακροπρόθεσμη ειρήνη στην Ουκρανία.
 
"Οι σύντομες εκεχειρίες στην Ουκρανία συμβάλλουν μόνο στον επανεξοπλισμό του εχθρού και μόνο η μακροπρόθεσμη ειρήνη εγγυάται την ασφάλεια όλων των μερών της σύγκρουσης",
δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος στη συνάντηση με τους επικεφαλής των μέσων ενημέρωσης των χωρών BRICS. 
«Αν μιλάμε για κάποιες ειρηνευτικές διαδικασίες, τότε αυτές δεν πρέπει να είναι διαδικασίες που σχετίζονται με μια εκεχειρία για μια εβδομάδα, δύο ή ένα χρόνο, έτσι ώστε οι χώρες του ΝΑΤΟ να επανεξοπλιστούν και να εφοδιαστούν με νέα πυρομαχικά. Χρειαζόμαστε συνθήκες για μακροπρόθεσμη, βιώσιμη και διαρκή ειρήνη που θα διασφαλίζουν ίση ασφάλεια για τους συμμετέχοντες σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία», είπε  ο Ρώσος ηγέτης, σύμφωνα με το TASS. 

«Η ρωσική πλευρά δεν προσπαθεί να ανοικοδομήσει τον κόσμο, τα νέα κέντρα εξουσίας αναδύονται φυσικά», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος στη  συνάντηση με τους επικεφαλής των μέσων ενημέρωσης των χωρών BRICS.

« Δεν επιδιώκουμε την αναδιάρθρωση της παγκόσμιας. Αυτό συμβαίνει φυσικά. Αυτή είναι μια αναπόφευκτη διαδικασία και πρέπει να απαντήσουμε αναλόγως», δήλωσε ο Πούτιν και σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή 30 χώρες έχουν εκφράσει την επιθυμία να συνεργαστούν με τις BRICS σε ένα ή τον άλλο βαθμό ή να συμμετάσχουν στο έργο του οργανισμού με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πούτιν: Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε τον αγώνα και η νίκη θα είναι δική μας,

  Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν σε συνάντηση με τους επικεφαλής των μέσων ενημέρωσης των χωρών BRICS τόνισε   ότι   το ΝΑΤΟ βρίσκεται σε...