22/10/24

Ο Πούτιν ανακοίνωσε στην συνάντηση με τον Μόντο λοτι θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις στη σύνοδο κορυφής των BRICS

 


Οι ηγέτες των χωρών BRICS στη σύνοδο κορυφής στο Καζάν θα λάβουν αποφάσεις για την ενίσχυση του έργου της ένωσης, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον Ινδό πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι. 
Ο Πούτιν σημείωσε ότι  οι εργασίες στη Σύνοδο Κορυφής θα ξεκινήσουν το βράδυ, όταν οι ηγέτες των χωρών BRICS θα συγκεντρωθούν για δείπνο για ανεπίσημη επικοινωνία. 
«Θα υπάρξει επικοινωνία μεταξύ των ηγετών στο δείπνο και με αυτόν τον τρόπο θα ξεκινήσουμε το έργο μας», πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος.
 Επιπλέον, ο Πούτιν συζήτησε την κατάσταση του διμερούς εμπορίου στη  συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ινδίας και σημείωσε ότι οι σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Ινδίας συνεχίζουν να αναπτύσσονται και να ενισχύονται.
 Ο πρωθυπουργός της Ινδίας μίλησε για τη σημασία της συνόδου κορυφής των BRICS για τον κόσμο.
Ο Ιρανός πρόεδρος Μασούντ Πεζεσκιάν δήλωσε κατα την άφθξη του στο Καζάν ότι οι BRICS θα τερματίσουν την εποχή ενός μονοπολικού κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Έλληνες εξακολουθούνε να είμαστε πρωταθλητές χρέους

  Το δημόσιο χρέος της ευρωζώνης αυξήθηκε από 87,8% το πρώτο τρίμηνο σε 88,1% του ΑΕΠ στο τέλος του δεύτερου τριμήνου του 2024, ανακοίνωσε  ...