12/6/09

Ο μηχανισμός του Πάκυ από το κράτος της κας Στέλλας βρήκε και συνέλαβε 52 παράνομους που δεν τους προστάτευε το κύκλωμα των «Σόρος- Κούρτοβικ».

Η Επικοινωνιακή επιχείρηση, « μηδενική ανοχή στους λαθρομετανάστες», για να πειστούν οι Αθηναίοι και οι υπόλοιποι Έλληνες τηλεθεατές ,ότι η κυβέρνηση εργάζεται για το καλό τους, άρχισε, «Εν χορδαίς και οργάνοις».

«Δραστικές αποφάσεις για τη λαθρομετανάστευση. Επιτέλους, άρχισαν τα σωστά μέτρα από την κυβέρνηση». Φωνάζει ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ, ενώ η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ κραυγάζει: «Τανάλια από 500 αστυνομικούς στα γκέτο της Αθήνας. Γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛΑΣ στις 8.30 το βράδυ, σε Ομόνοια, Αγ. Παντελεήμονα και Μεταξουργείο για την εκκαθάριση του κέντρου της πρωτεύουσας από συμμορίες λαθρομεταναστών και εμπόρων ναρκωτικών».

Στην πραγματικότητα έγιναν έλεγχοι στις οδούς Πειραιώς, Μενάνδρου, Αγίου Κωνσταντίνου έως και την Αχιλλέως για τον εντοπισμό μεταναστών χωρίς τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα. Συνολικά ελέγχθησαν 580 άτομα, 58 οχήματα, 29 δίκυκλα και 45 καταστήματα. Προσήχθησαν 47 άτομα και έγιναν 52 συλλήψεις.
Κατά τους ελέγχους των αστυνομικών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 7,7 γραμμάρια ηρωΐνης, 8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 0,3 γραμμάρια κοκαΐνης.
Από τους 580 συνελήφθησαν 52.Οι υπόλοιποι δεν ήταν παράνομοι, διότι είχαν τα «απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα », δηλαδή το αίτημα για παροχή ασύλου, είτε το προσωρινό άσυλο του οικονομικού μετανάστη.

Συνέλαβαν δηλαδή όποιον δεν ήταν πελάτης του «κυκλώματος αλα-Κourtovic».

Το «ΕΘΝΟΣ» ,του αριστερού κ. Μπόμπολα, γράφει, «Ανοχύρωτοι στην επίθεση δουλεμπόρων» . Αυτό ήταν. Οι «αόρατοι και ασύλληπτοι» δουλέμποροι, τους οποίους η κυβέρνηση θα δικάζει για κακούργημα (όταν και άμα τους πιάσει) έχουν συνωμοτήσει κατά του ελληνικού λαού και της χώρας μας.

Η κ. Μακντούγκαλ δηλαδή, για αυτούς δουλεύει. Τώρα όλα είναι ξεκάθαρα.

Τα , επίσης αριστερά, «ΝΕΑ» ανέλαβαν να μας πληροφορήσουν ότι ομάδες ακροδεξιών, έχουν κλειδώσει την παιδική χαρά του αγίου Παντελεήμονα και ότι «Οι κάτοικοι αντιδρούν και κατά του ιερέα της εκκλησίας του Αγ. Παντελεήμονα που από το υστέρημα των Ελλήνων που γεμίζουν το παγκάρι ταΐζει και στεγάζει 150 λαθρομετανάστες, λες και χάθηκαν οι Έλληνες φτωχοί και άποροι».







Στόχος της κυβέρνησης δεν είναι να απομακρύνει τους λαθρομετανάστευσης, αλλά να κερδίσει τις συντηρητικούς ψήφους από τον ΛΑΟΣ, που ανέβασε ψηλά στις ευρωεκλογές το θέμα «λαθρομετανάστες .
Κρύβουν το πρόβλημα κάτω από το χαλάκι και έπειτα από 3-4 μήνες θα επανέλθουμε στην ίδια αν όχι σε χειρότερη κατάσταση.
Η Αστυνομία θα συνεχίσει τις μίνι επιχειρήσεις-σκούπα σε Ομόνοια, Αγιο Παντελεήμονα και άλλα «κόκκινα» σημεία της Αθήνας με στόχο , να εντοπίζεται, να συλλαμβάνεται και να απελαύνεται μικρός αριθμός λαθρομεταναστών (έτσι ώστε να είναι εύκολη η απέλασή τους) και, δεύτερον, όλα αυτά να ανακοινώνονται με βαρύγδουπες δηλώσεις δημιουργώντας την αίσθηση στον πολίτη πως γίνεται σοβαρό έργο.
Παράλληλα, προσπαθούν άρον- άρον να βρεθούν τα στρατόπεδα όπου θα συγκεντρώνονται λαθρομετανάστες με σκοπό την απέλασή τους.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Λιμενικού, μέσα στους πέντε πρώτους μήνες του έτους συνελήφθησαν ενώ προσπαθούσαν να εισέλθουν παράνομα στη χώρα μας 1.096 Αφγανοί, 731 Σομαλοί, 649 Παλαιστίνιοι, 201 Λιβανέζοι, 104 Ιρακινοί και εκατοντάδες άλλοι λαθρομετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων όπως Πακιστανοί, Σουδανοί, Ιρανοί και Κούρδοι.

«Υπολογίζεται ότι καθημερινά συλλαμβάνονται περίπου 30 λαθρομετανάστες στο Αιγαίο. Την ίδια ώρα που εκατοντάδες άλλοι καταφέρνουν να περάσουν στη χώρα μας», λέει πηγή του υπουργείου Εσωτερικών και προσθέτει: «εκτιμάται δε ότι στη χώρα μας ζουν 200.000-250.000 λαθρομετανάστες οι οποίοι, όπως είναι φυσικό, δεν μπορούν να εγκλειστούν σε στρατόπεδα-φυλακές».
Αυτό είναι το ζουμί.
Οι 200-250.000 δεν έχουν κάνει αίτηση ασύλου. Για τά υπόλοιπα 2.000.000 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και για αυτούς ο Πάκυ θα φτιάξει μαζί με τον Γιώργο και την Σαουδική Αραβία το τζαμί στον ελαιώνα και το νεκροταφείο στο Σχιστό.
Δελτιο11

PS.τα lathrometanastis tours διοργανωνουν μαγευτικες επιδρομες -αποδρασεις-εποικισεις στο μαγκευτικο ελλαντα.
προσεχως ανταγωνιστικες τιμες σε rooms to lend με την παυλοπουλος investments-sale country and lease back.
πρωινο,μεσημεριανο,βραδυνο γευμα δωρεαν,υπνος ασφαλης περισσοτερο απο οποιου αλλου.
περιηγηση στα ανεπαναληπτα αξιοθεατα της πολης με το alavanos sightseeing.κοσμηματοπωλεια,εκκλησιες,παραλιες , τραπεζες και πανεπιστημια με την μοναδικη μας πειρα και know how.
δηλωστε συμμετοχη στο τοπικο σας υποκαταστημα KKE travelling.
τα 90 χρονια που ταξιδευουμε στον κοσμο χωρις σταματημο και πατριδα παρα μονο τη γη εγγυωνται το ευχαριστο ταξιδι.
και μην ξεχνατε.στην μια συμμετοχη ο γιωργακης μιναρες travel σας προσφερει την δευτερη προσκληση δωρο!
γιατι ετσι μας αρεσει να αυτοπροσδιοριζομαστε!
και αν σας αρεσει η περιηγηση,η simitis (τουριστικοι) πρακτορες και cia φερνει και τους φιλους σας για να ζησουν το μαγκευτικο ταξιδι!
και ακομη ενα υπεροχο δωρο!
οι labrakis-alafouzos-mania tegopoulos trust securities σας προσφερει καρτα απεριοριστων επιδρομων στις μεγαλυτερες πολεις,οικολογικο υπνοσακο και φακο πορειας.την οικολογικη χεστρα σας χρησιδανειζει η tremopoulos green agents !
και αν θελετε εξυπνη διαχειριση του ταξιδιου σας,η karatzafer Ο.Φ.Α assets σας ποσοστωνει τα εξοδα για καλυτερη και πιο ευχαριστη παραμονη.
ωστε να μεινει και ποσοστο για το κεφαλαιο για την μαγκευτικη ευρωπη!ακομα καθεστε στην τρωγλη σας στο χατζιμπουρμπουλαμπαντ?
σπευσατε γλυκιες!
θεσεις απεριοριστες,χρονος απλετος για να ζησετε τον μυθο σας στο ελλαντα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΔΙΑ ΛΙΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.
βλ. σχετικη φωτο στο: http://ellinikoforum.blogspot.com/

ΟΝΤΩΣ... ΛΥΔΙΑ ΛΙΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.

Κι αυτό το συμπέρασμα είναι απόλυτο, κατηγορηματικό.
Είναι σαφές και ξεκάθαρο.
Δεν έχει ψηλά γράμματα αστερίσκους και υποσημειώσεις.

Τη στιγμή που το σχέδιο άλωσης της Ελλάδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη…

Τη στιγμή που η Τουρκία έχει αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, περισσότερους από 150.000 μουσουλμάνους λαθρομετανάστες «παρκαρισμένους» στα παράλια της έτοιμους να περάσουν με όποιο τρόπο μπορούν στην Ελλάδα…

Τη στιγμή που η πορεία κρίσιμων εθνικών θεμάτων θα κριθεί εν πολλοίς και από τον τρόπο αξιοποίησης του δούρειου ίππου της λαθρομετανάστευσης…

Τη στιγμή που η τουρκική εξωτερική πολιτική χρησιμοποιεί πιεστικά – εκβιαστικά τους μουσουλμάνους της Θράκης για να κάμψει και τις τελευταίες αντιστάσεις και να δει την απόλυτη δικαίωση της μακρόχρονης και καλά σχεδιασμένης στρατηγικής της στα Βαλκάνια…
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αυτή τη στιγμή λοιπόν… που τα κορυφαία εθνικά μας θέματα βρίσκονται στην πιο κρίσιμη καμπή…
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ να μη βλέπετε την αλήθεια…
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ να περάσετε στην απέναντι όχθη…
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ να κάνετε αποστειρωμένη πολιτική κλεισμένοι στους τέσσερις τοίχους των γραφείων…
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ…
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ να αφανίσετε το ΚΚΕ από τον πολιτικό χάρτη με τις επιλογές και τις απερίσκεπτες προτεραιότητές σας…

ΟΧΙ σύντροφοι του ΚΚΕ. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ να κάνετε και ένα ακόμη δογματικό λάθος. Έχετε κάνει αρκετά.
Έχετε κάνει κατάχρηση της αυτοκριτικής και της συγνώμης. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…

ΟΧΙ σύντροφοι του ΚΚΕ. ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να επανέλθετε κάποια στιγμή στο μέλλον κάνοντας την γνωστή, ανέξοδη, άνευ ουσίας και φυσικά κατόπιν εορτής αυτοκριτική σας, λέγοντας γι ακόμα μια φορά εκείνο το ανέξοδο.. «Σύντροφοι κάναμε λάθος…» ΟΧΙ...

ΟΧΙ σύντροφοι του ΚΚΕ. ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ να κάνετε το ίδιο «λάθος» που κάνατε το 1923 με το «Μακεδονικό» το οποίο ακόμα πληρώνει η Ελλάδα…

ΟΧΙ σύντροφοι του ΚΚΕ. Η ζωντανή πολιτική δεν γίνεται με φωτοτυπημένα στη ζωή «τσιτάτα» των κλασικών, που η τυφλή και άκριτη εργατολαγνεία δε σας επιτρέπει να τα αντιστοιχίσετε με τη ζωή και την επικίνδυνη πραγματικότητα που βιώνει καθημερινά αυτός ο λαός.

ΟΧΙ σύντροφοι του ΚΚΕ. Δεν τα ξέρετε εσείς όλα πριν από μας για μας και για λογαριασμό μας.

ΟΧΙ σύντροφοι του ΚΚΕ. Δεν έχει δικαίωμα κανείς να εκδικείται έτσι την καπιταλιστική του πατρίδα. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να μισεί την πατρίδα του παρασυρμένος από το δικαιολογημένο μίσος του ενάντια στον καπιταλισμό. Διότι έτσι αποδεικνύει απλά πως η εμπάθεια και η στενομυαλιά, τον καθιστά έστω και άθελά του επικίνδυνο…

Τα ίδια θα λέγατε σύντροφοι του ΚΚΕ, αν αυτή η πατρίδα ήταν σοσιαλιστική???
Θα ανοίγατε τα σύνορα στους απανταχού δυστυχισμένους και θα τους εκχωρούσατε και δικαιώματα???

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ άλλες κοντόφθαλμες επιπολαιότητες. Δεν δικαιούστε άλλη τσιτατολογία στην πολιτική.

ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΕ να θυμηθείτε το γράμμα του Ζαχαριάδη που ζητούσε από τη φασιστική δικτατορία ν αποφυλακίσει τους κομμουνιστές για να πολεμήσουν γι αυτή την πατρίδα. Την καπιταλιστική πατρίδα. Τη φασιστικά διακυβερνώμενη πατρίδα.
Γιατί ήταν και παραμένει πατρίδα σύντροφοι του ΚΚΕ. Έστω και αν είναι καπιταλιστική…

Σταματήστε επιτέλους να πιπιλίζετε την καραμέλα περί ίσων δικαιωμάτων για τους λαθρομετανάστες.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ Β' ΜΕΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Β' ΜΕΡΟΣ...

ΛΥΔΙΑ ΛΙΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.

Η ψευδεπίγραφη ανθρωπιά του δήθεν ανθρώπινου επιχειρήματος σας, αποσιωπά πως έτσι η Ελλάδα θα μετατραπεί σ έναν παράδεισο για τους λαθρομετανάστες.
Θα αναδειχτεί αυτόματα σε κορυφαίο αγαπημένο προορισμό για τους απανταχού δυστυχισμένους.
Κι έτσι το πρόβλημα, όχι μόνο δε θα αντιμετωπιστεί, αλλά θα οξυνθεί ακόμα περισσότερο.

Ποιος δεν θα ήθελε σύντροφοι του ΚΚΕ να πάει σε μια χώρα, που είναι έτοιμη να τον αποδεχτεί, να του εκχωρήσει προνομιακά δικαιώματα, να του εξασφαλίσει τζαμί, δωρεάν υγεία, και παιδεία, να του παράσχει υπηκοότητα, δικαίωμα ψήφου, ελληνική ταυτότητα και άλλα πολλά???

Με ρωτήσατε εμένα σύντροφοι του ΚΚΕ πόση εφορία πληρώνω κάθε χρόνο για να έρχεστε εσείς σήμερα να κάνετε μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα και ν απαιτείτε οι εισφορές μου να συντηρούν το «δυστυχισμένο» μαχαιροβγάλτη του Αφγανιστάν, του Μπαγκλαντές και τα υπόλοιπα λουλούδια που γιόμισαν απ άκρου σ άκρον την Ελλάδα???

Με ρωτήσατε αν θέλω την ψήφο που σας εμπιστεύτηκα να την κάνετε κουρελόχαρτο και να μου την επιστρέφετε ως φάσκελο στη μούρη με τέτοια κατάπτυστα πρωτοσέλιδα στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ???

Το μήνυμα των εκλογών δεν το πήρατε σύντροφοι του ΚΚΕ…
Αυθαιρετείτε επικίνδυνα με την ανοχή μας και με την ψυχή μας.

Κι αν συνεχίσετε με τα ίδια μυαλά, και ο λαός και η ιστορία και η ίδια η ζωή θα σας ξεπεράσει.
Θα σας μείνει η καθαρότητα της τσιτατολογίας. Δε θα κινδυνεύει από κανέναν αυτή η καθαρότητα. Ούτε καν από τα αδιάφορα βλέμματα των περαστικών.

Ανοίχτε την πόρτα του Περισσού να βρουν κατάλυμα οι λαθρομετανάστες.

Να ξέρετε όμως πως αν μας κάνετε να μετανιώσουμε για την ψήφο που δώσαμε στο ΚΚΕ, τότε αυτή η ψήφος δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει ποτέ πίσω.

Ο ελληνικός λαός πια απενοχοποίησε και την ψήφο του και την αποχή του.

Νομιμοποίηση των μεταναστών εσείς???
Νομιμοποίηση της μετανάστευσης της ψήφου εμείς.

Τολμείστε ν ακούσετε τις "σιωπηλές" φωνές των μελών και των στελεχών του κόμματος.

Δείτε τα μάτια τους...

Ακούστε τη φωνή τους...

Και σταματείστε να βλέπετε παντού οχτρούς και προβοκάτορες.

Οι μεγαλύτεροι προβοκάτορες είναι όσοι αρνούνται να δούν κατάματα την αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

TO ONOMA KOURTOVIC EINAI ELLHNIKO? EMENA GIATI MOU MOIAZEI EVRAIKO?