11/6/09

Tι έγινε χθες στη Πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα

Ο άνδρας που μπήκε στη παιδική χαρά, ήταν στέλεχος και βαλτός του ΣΥΡΙΖΑ, τον υπερασπίστηκε ονοματίζοντάς τον γυναίκα συνάδελφός του (η κα Βήχου) σήμερα στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη, με σκοπό τη πρόκληση του αισθήματος των φιλήσυχων κατοίκων και φορολογούμενων πολιτών 3ης κατηγορίας.Όλοι οι αγνοί έλληνες κάτοικοι της περιοχής δεν αφήνουν ούτε τα δικά τους παιδιά, εδώ και 1 μήνα σχεδόν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας να χρησιμοποιήσουν τον "οίκο ανοχής-χαμετυπείο-μπορντέλο,ναρκότοπο" όπως τον κατάντησαν οι λαθρομετανάστες με την ανοχή κράτους και αστυνομίας, αυτό που κάποιοι αποκαλούν "παιδική χαρά". Ας φέρουν το παιδί τους αυτοί για μια εβδομάδα στη Πλατεία και να ψάξουν να βρούν το "χαρά" στο πρόσωπό τους ή στα λόγια τους.Εχουμε ζητήσει επανειλημμένως τη βοήθεια του κ. Μαρκογιαννάκη, του κ. Παυλόπουλου, της Πολεοδομίας και του Υγειονομικού με καταγγελίες και μας αγνοούν. Τους είχαμε πει ότι αυτά που θα δείτε να συμβαίνουν εκεί μέρα με τη μέρα δεν θα τα πιστεύετε.Η κα 17Ν-Κούρτοβικ που κλήθηκε από τον ομοιδεάτη της βαλτό να τον σώσει, για να ολοκληρωθεί έτσι το σχέδιο, έτυχε πλήρους καλύψεως της Αστυνομίας με 3 διμοιρίες των ΥΜΕΤ και μάλιστα κατ' απαίτησή της προπηλακίστηκαν γριούλες, ΑΜΕΑ και παιδιά ώστε να απομακρυνθούν σε απόσταση 2 τετραγώνων ώστε να εξέλθει η κυρία και να μη πει ότι φυγαδεύθηκε. Επίσης με την ανοχή του αξιωματικού της επετράπη, ως άλλη δοσύλογη, να βρίζει και να δείχνει με το δάχτυλο πολίτες προς σύλληψη, εξαγριώνοντάς τους. Ποιά αριστερά, ποια φιλοσοφία και ποιά κοινωνία ? Αυτή που ζητάει κατ' απαίτηση των πλουσίων πελατών της, την απελευθέρωση των αναρχο-πλουσιόπαιδων, άεργων παιδιών τους, που ρημάζουν ατιμωρητί τη πόλη μας.ΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ & ΠΟΛΕΔΟΜΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΩΣ ΑΜΕΣΟ ΜΕΤΡΟ.

Εστάλη από Επιτροπη κατοίκων Πλ. Αγίου Παντελεήμονα

Η Αθήνα στο έλεος του Μασόνου Παυλόπουλου και των Λαθρομεταναστων.

Μετά της Ευρωεκλογές η Αστυνομία απούσα από το κέντρο της Αθήνας, ορδές λαθρομεταναστων στην Πλατεία Βάθης στην Ομόνοια, στην περιοχή του Μεταξουργείου, στην Δεληγιάννη, Σταθμό Λαρίσης, Πλατεία Βικτωρίας, Κολωνού, και σε πολλές άλλες περιοχές, ούτε ένας πεζός αστυνομικός, ούτε ένα περιπολικό, περιοχές στο έλεος των κακοποιών, με τον Παυλόπουλο να έχει θέσει το λεκανοπέδιο σε κατάσταση ομηρίας.Καταγγέλουμε τον Προκόπη Παυλόπουλο ως διαλυτη του κοινωνικού ιστού, καταγγελουμε το Παυλοπουλο ως πράκτορα ξένω δυνάμεων με σκοπό την διάβρωση της χώρας μας, καταγγέλουμε τον Προκόπη Παυλόπουλο ως όργανο της Μασονιας, καλούμε την Ελληνική Αστυνομία να πάρει θέση..

Makelaris

Σχόλιο
Δεν μας αρκεί κ.Παυλόπουλε το να λάβετε μέτρα προς αποφυγήν μελλοντικών επισοδείων μεταξύ κατοίκων και λαθραίων.
Δεν μας αρκεί το αν τους μπουζουριάσετε και τους μεταφέρετε αλλού προς μετάθεσιν του προβλήματος χρονικά ή χωροταξικά.
Ζητούμε ευθαρσώς την ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και τίποτα λιγότερο αυτού μας ικανοποιεί.
- ΟΥΤΕ Η ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ.
Αυτό Έλληνες πρέπει να είναι το αδιαπραγμάτευτο άιτημα μας.Αν όχι , τότε Έλληνες ετοιμάστε τους υιούς σας για περιτομή και τις θυγατέρες σας για φερετζέ.
Άλς.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

'Εδοξάσθη κρυπτόμενος και εγελοιοποιήθη εμφανιζόμενος'


ΜΙΚΥ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

'Εδοξάσθη κρυπτόμενος και εγελοιοποιήθη εμφανιζόμενος'


ΜΙΚΥ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

το lobby των βαλλιανατων των ΗΠΑ καθαρισαν την miss california με την ενοχλητικη ελευθερια λογου σαν αυγο.ενοχληθηκαν απο την διαφορετικοτητα της και μεθοδευσαν την εξοντωση της.αληθινος φασισμος των 'αντιφασιστων'.

http://omg.yahoo.com/news/carrie-prejean-stripped-of-miss-california-title/23672?nc

εχει κανεις αμφιβολια οτι σημερα ζουμε σε ενα κοσμο αντεστραμμενων ρατσισμων απο ισχυρες επιθετικες κοινωνικες μειονοτητες?

αντιρατσιστη και υπερασπιστη της ελευθεριας λογου βαλλιανατο ποια η γνωμη σου για τις ενεργειες των αμερικανων συντροφων σου?δεν πρεπει να βγεις να καταγγειλεις τον ρατσισμο στην διαφορετικη αποψη και εδω οπως κανεις για την μακεδονια κλπ κλπ?γιωργακη παπανδρεου?

Ανώνυμος είπε...

http://history-of-macedonia.com/wordpress/2009/06/11/lithoksoou-parousiasi-ellinoskopianou-leksikou-ta-katafere-pali/


show του γνωστου πρασινου οικολογου και ουρανιου τοξου λιθοξοου!

Ανώνυμος είπε...

Απο το Παγκρατι
Ο Ελληνικος Λαος στο συνολο του απαιτει την Αμεση Απελαση ολων των λαθρομεταναστων.
Εγκλημα σε βαρος της Πατριδας μας αποτελει η νομιμοποιηση εστω και ενος με οποιοδηποτε προσχημα.
Ουτε τζαμι ουτε νεκροταφειο σε ελληνικο εδαφος.Τζαμια και νεκροταφεια υπαρχουν στις χωρες τους εκει οπου αμεσα θα επιστρεψουν.
Στην Θρακη που υπαρχουν μουσουλμανοι,βαση συμφωνιας υπαρχουν και τζαμια και νεκροταφεια.Εκει οι μουσουλμανοι λειτουργουν σαν πρακτορες των Τουρκων.Τι θελουν καποιοι?Να επεκταθουν τα προβληματα με τους μουσουλμανους σε ολοκληρη την ελληνικη επικρατεια?
Την Ελλαδα την αγαπαμε.
Οι Ελληνες δεν θα επιτρεψουμε στην "Ελληνικη" κυβερνηση να μας κανει μειοψηφια στον τοπο μας.
Η Ελλαδα στους Ελληνες!