28/11/09

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ( ΑΝΑΡΤΗΣΗ υπ.αριθ. 3000)

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29/11 (ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ)ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΡΑΒΕΛ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ(ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ)ΣΤΙΣ 4.ΟΟ Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ π. ΜΕΘΟΔΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1972 ΖΗΛΩΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΩΝ.

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

Υ.Γ. ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1972 ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τελετουργική εκτέλεση του Ιωάννη Καποδίστρια στις 27 Σεπτεμβρίου / 9 Οκτωβρίου 1831 έγινε με εντολή της Στοάς του Λονδίνου και του Ρότσιλντ.

  Η τελετουργική εκτέλεση     του   Ιωάννη Καποδίστρια στις 27 Σεπτεμβρίου / 9 Οκτωβρίου 1831 έγινε   με εντολή της Στοάς του Λονδίνου και τ...