27/11/09

Πράσινες Κωλοτούμπες στον Αέρα !

Άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης για τις άγονες γραμμές

Δυο σχεδόν εβδομάδες μετά τις αρχικές ανακοινώσεις της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των προσφορών για τις άγονες αεροπορικές γραμμές, οι οποίες προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του ομίλου MIG και της Olympic Air το σκηνικό ανατρέπεται άρδην.

Η Επιτροπή Διενέργειας της διαγωνιστικής διαδικασίας για τις εννέα (9) άγονες γραμμές, υπέβαλε χτες στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας το πόρισμά της, μετά την εξέταση όλων των προσφορών που κατατέθηκαν και προτείνει :

- Την απόρριψη της συμμετοχής της εταιρείας ATHENS AIRWAYS, επειδή η τεχνική της προσφορά δεν πληροί τους όρους του διαγωνισμού.

- Την αποδοχή της συμμετοχής της εταιρείας OLYMPIC AIR για το σύνολο των εννέα (9) γραμμών και την εξέταση της δυνατότητας βελτίωσης της οικονομικής της προσφοράς.

Ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κος. Δημήτρης Ρέππας εξέδωσε Υπουργική Απόφαση, με την οποία εγκρίνει τις προτάσεις της επιτροπής και εξουσιοδοτεί το Διοικητή της Υ.Π.Α. να καλέσει εγγράφως την εταιρεία OLYMPIC AIR, για υποβολή βελτιωμένης οικονομικής πρότασης.
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=861251

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, ένα ερώτημα: η συγκεκριμένη κωλοτούμπα στις αερογραμμές είναι τελικά προς όφελος ή προς ζημία του δημόσιου ταμείου; - ή δεν ξέρουμε ακόμα. Και, αν δεν ξέρουμε ακόμα, πότε θα ξέρουμε να απαντήσουμε στο ανωτέρω ερώτημα;
Αναμένω απάντηση (αν υπάρχει)
Δ.

Ο ΑΡΧΑΙΟΣ είπε...

Ναί, αλλά υφίσταται έν έτερον σημαντικόν θέμα : Η σκουπιδο-δήλωσις του Υφυπουργού του περί του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου !
(ίδε, εις www.oarxaios.blogspot.com/)

Η τελετουργική εκτέλεση του Ιωάννη Καποδίστρια στις 27 Σεπτεμβρίου / 9 Οκτωβρίου 1831 έγινε με εντολή της Στοάς του Λονδίνου και του Ρότσιλντ.

  Η τελετουργική εκτέλεση     του   Ιωάννη Καποδίστρια στις 27 Σεπτεμβρίου / 9 Οκτωβρίου 1831 έγινε   με εντολή της Στοάς του Λονδίνου και τ...