30/11/09

Η «Πρωτοφανής, Ειρηνική, Δημοκρατική Επανάσταση»

Του Σπύρου Χατζάρα

Τώρα φαίνεται τι έγινε χθες.

Στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, ψήφισαν 770.683. Η μεγάλη πλειοψηφία, (το 60,5%), έκανε την «πρωτοφανή, ειρηνική, δημοκρατική επανάσταση» που «σάρωσε».

Με καταμετρημένες τις ψήφους,το 98% των εκλογικών τμημάτων, ο νέος πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς λαμβάνει, το 50,20% (381.863 ψήφοι,η κ. Ντόρα 300.605 ψήφους ή ποσοστό 39,51% και ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης 78.282 ψήφους ή ποσοστό 10,29%.

Οι «πελάτες» της Ντόρας, του «ρουσφετιστάν» των βουλευτών και των δημάρχων που την στήριξαν, μαζί με τους «πελάτες» του Τουρκικού Προξενείου στη Θράκη, και τους «Τσαντίρ-πελάτες», αθροίζονται στο 10% περίπου των οπαδών της ΝΔ.

Είναι λιγότεροι και από τον ΣΥΡΙΖΑ! (315.557 στις τελευταίες εκλογές).

Το ποτάμι του ΕΘΝΟΥΣ, έλαβε 450.000 ψήφους, και έστειλε στο καναβάτσο τον «κεντροδεξιό λαό-πελάτη», των μηχανισμών της ντόπιας Ψωρο-ελίτ , που υπηρετεί την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Ο διάσπαρτος ΣΥΡΙΖΑ, σε ΝΔ , ΠΑΣΟΚ, Πανεπιστήμια ,Εφημερίδες, και Κανάλια, μαζί με τον αυθεντικό, τα εξαρτήματα της «ξένης ακρίδας, τους «αεριτζήδες» του «Εργολαβιστάν» και του real estate ,(μαζί με τους «πελάτες» τους), δεν είναι πάνω από το 17% του εκλογικού σώματος.

Η αριθμητική της εξουσίας είναι απλή.


Ο λαϊκός πατριωτικός συνασπισμός κατά της Ολιγαρχίας, των Καρτέλ, και του νέο-οθωμανισμού , έχει δυναμική πάνω από 4.100.000 ψήφους.

Ο κ. Σαμαράς ,εάν ερμηνεύσει σωστά το μήνυμα της κάλπης και δεν αυτοπαγιδευτεί σε «παραταξιακές», συμμαχίες και λογικές, μπορεί να ανταποκριθεί στις λαϊκές προσδοκίες.

Απάνω τους!

Αέραααα!!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν γίνουν εκλογές το Μάρτη θα τις χάσει ο Γιωργάκης!
Βράζει το ΠΑΣΟΚ. Αυτοί αντί να ασχοληθούν με το λαό διορίζουν περιούσιους Birbil, Kaler κτλ.
Βολεύουν ανθέλληνες και λοιπούς (Αλ Σάλεχ, Δραγώνα, Υβετ, Γκουρογιάννηδες).
Εξωτερική πολιτική: τα δίνουν όλα σε Σκόπια, Τούρκους, Αμερικανούς, Περιούσιους κτλ.
Από την άλλη ασχολούνται με τους Πακιστανούς και τους λαθρομετανάστες. Τον Έλληνα τον έχουν στην απ' έξω και ο Γιωργάκης κάνει διακοπές. Τρίζουν τα κόκκαλα του Ανδρέα.
Υπάρχει ανάγκη για ένα νέο αριστερό, προοδευτικό πατριωτικό σχήμα.

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητέ Σπύρο, πολύ εύστοχη η ανάλυσή σου.
Η λαϊκή, πατριωτική και δημοκρατική αντίσταση απαίτησε χθές λίγη εθνική περηφάνεια.
Μεταξύ άλλων, υπερήλικες, που παρά τα ιατρικά δεδομένα παρέμεναν στις τεράστιες ουρές για να ψηφίσουν, όσο και νέα παιδιά, που τα είχαμε χρεώσει αβασάνιστα στο life style,
είπαν ΟΧΙ στη εθελοδουλία και στην διάλυση και ΝΑΙ στην εθνική ανάκαμψη και στον προγραμματισμό του μέλλοντος της χώρας.
Η επιλογή Σαμαρά είναι ηχηρό μήνυμα του ελληνικού λαού να μαζευτεί ο Γιώργος.
Με αισιοδοξία
Δ.

Η τελετουργική εκτέλεση του Ιωάννη Καποδίστρια στις 27 Σεπτεμβρίου / 9 Οκτωβρίου 1831 έγινε με εντολή της Στοάς του Λονδίνου και του Ρότσιλντ.

  Η τελετουργική εκτέλεση     του   Ιωάννη Καποδίστρια στις 27 Σεπτεμβρίου / 9 Οκτωβρίου 1831 έγινε   με εντολή της Στοάς του Λονδίνου και τ...