24/11/09

O Αμερικανός πρέσβης στα Σκόπια διαψεύδει την Ελληνική Κυβέρνηση

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην ΠΓΔΜ, Φιλίπ Ρίκερ, σε δηλώσεις του , για την τριμερή “πράσινη συνάντηση¨ στην Πύλη στις Πρέσπες, χαιρέτισε “τη συνάντηση των πρωθυπουργών της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ” και τη χαρακτήρισε, ως «δυνατότητα για διάλογο και ευκαιρία, ώστε οι διαπραγματεύσεις να κινηθούν προς τα εμπρός».

Άρα, η “πράσινη συνάντηση” είναι αμερικανική ιδέα, και έχει στοχο οι διαπραγματεύσεις για το όνομα της πΓΔΜ «να κινηθούν προς τα εμπρός».

Επομένως ο κ. Κυβερνητικός Εκπρόσωπος δεν μας ειπε την αλήθεια.

Το VMRO-DPMNE, του Νίκολα Γκρούεφσκι, χαιρέτισε την επικείμενη συνάντηση και σημειώνει: “εκφράζουμε την ελπίδα ότι η συνάντηση θα αξιοποιηθεί για την ανταλλαγή απόψεων και για τη βελτίωση του κλίματος μεταξύ των δύο χωρών”.
Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης της ΠΓΔΜ, «Σοσιαλδημοκρατική Ένωση» (SDSM), Μπράνκο Τσερβένκοφσκι ειπε: “Ελπίζω ότι , θα αξιοποιηθεί για πραγματικές προσπάθειες προς εξεύρεση λύσης δια της οποίας θα αποφευχθεί ενδεχόμενη παρεμπόδιση στις Βρυξέλλες στις 7 Δεκεμβρίου. Δεν χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή ψευδή κινητικότητα”

Σπ.Χ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουν και καλή συνεννόηση και καρφώνονται...

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

Για τον λεβέντη που φιμώνεται και πολεμάτε τόσο άνανδρα από το κατεστημένο , λέτε κάτι; Το γνωρίζατε ότι η ένωση κεντρώων έκανε αίτηση ακυρώσεως των εκλογών; Ο λεβέντης είναι ο μονος ηθικός και έντιμος πολιτικός που απέμεινε

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS, ἔντιμος καὶ ἠθικὸς μπορεῖ νὰ εἶναι. Σώας τὰς φρένας ἔχει;;;
Υ.Γ.
Ἐὰν διαβάσει αὐτὰ ποὺ γράφεις στὸ μπλόγκ σου, θὰ του πέσουν καὶ τὰ ὑπόλοιπα μαλλιὰ!!!

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

μην στεναχωριέσαι και έχει ενημερωθεί για τα κείμενα ο.ε.α. ο λεβέντης
είναι τακτική αργόμισθων των τριών χιλιάδων ευρώ να προσπαθούνε να τον γελοιοποιήσουνε.... εκφυλισμένες νεοελληνικές τακτικές...πουστικες και μπαμπέσικες