12/5/10

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 7μμ. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ-ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 7μμ. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
http://epitropi-es.blogspot.com/2010/05/blog-post_11.html

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΠΑΜΕ...ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Παρακαλούμε να σηκωθούν όλοι για το αλβανικό εθνικό ύμνο
Please stand up all for the Albanian national anthem / Ju lutemi të ngrihen të gjithë për himnin kombëtar shqiptar /


http://www.facebook.com/pages/THELOUME-ALBANIKO-KOMMA-STEN-ELLENIKE-BOULE/113030252063511?filter=2


http://skeftomasteellhnika.blogspot.
com/2010/05/blog-post_4908.html

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΡΑΒΙΚΗ ΜΑΦΙΑ «ΕΛΕΓΧΕΙ» ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΕΙ.

Του Αντώνη Κυπρή

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, βρισκόμαστε σε ένα από τα στενά της Ομόνοιας, στην προσπάθειά μας να βρούμε μέσα στους κάδους απορριμμάτων την τσάντα που μόλις πριν από λίγες ώρες μας είχαν κλέψει με έναν άκρως κυνικό αλλά οργανωμένο τρόπο.

Η έρευνα για την ανεύρεση της τσάντας, η οποία περιείχε μερικά σημαντικά πράγματα και έγγραφα, περιορίζεται σε μια γρήγορη ματιά στους κάδους απορριμμάτων. Οι εικόνες της άκρατης παρανομίας που κυριαρχεί στην περιοχή από ημεδαπούς και αλλοδαπούς αν και μας φαίνονται οικείες, ομολογουμένως μας προκαλούν μια μικρή αίσθηση φόβου και γι’ αυτό επιταχύνουμε τις ματιές μας μέσα στους κάδους.

Φτάνουμε στην πλατεία Βάθη. Ξαφνικά μας πλησιάζουν δύο αλλοδαποί οι οποίοι γνώριζαν αυτόν που έκλεψε τη τσάντα. Ο ένας εκ των δύο, μας αποκαλύπτει ότι είναι ο αρχηγός της Αραβικής μαφίας και μας συνιστά να περιμένουμε μέχρι να μας βρει ότι χρειαζόμασταν από τη τσάντα εκτός φυσικά από τα λεφτά που περιείχε. Παίρνει κάποιον τηλέφωνο για να συνεννοηθεί– πιθανώς αυτόν που έκλεψε την τσάντα – και καθώς τελειώνει την συνομιλία του, βγάζει από έναν παρακείμενο μικρό κάδο απορριμμάτων τα μισά πράγματα και έγγραφα που μας είχανε πάρει. Παράλληλα, μας δίνει να καταλάβουμε ότι εάν θέλουμε και τα υπόλοιπα, θα πρέπει να τον πληρώσουμε. Αρνηθήκαμε την πρότασή του – άλλωστε δεν είχαμε άλλα χρήματα – και με γρήγορα βήματα απομακρυνθήκαμε από την πλατεία.

Καθώς απομακρυνόμασταν, διάφοροι περαστικοί- άγνωστοι μας ρωτούσαν αν μας έδωσαν τα αντικείμενα μας. Το γεγονός αυτό μας μαρτυρά ότι πρόκειται για μια οργανωμένη σπείρα που δρα στην περιοχή και απλώνει τα πλοκάμια της σε όλους τους κλάδους της παρανομίας.

Σκεφτήκαμε λοιπόν να απευθυνθούμε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής προκειμένου να μας βοηθήσουν να βρούμε και τα υπόλοιπα αντικείμενά μας. Υπό την παρακολούθηση της αστυνομίας, επιστρέφουμε στην πλατεία και ξαναπιάνουμε κουβέντα με τον αρχηγό της μαφίας και τον βοηθό του, οι οποίοι αυτή την φορά μας τονίζουν ότι τα υπόλοιπα αντικείμενα που ζητάμε δεν υπάρχουν. Την ίδια στιγμή επεμβαίνει η αστυνομία και τους συλλαμβάνει ενώ εμείς επιστρέφουμε στο τμήμα με συνοδεία αστυνομικού.

Κατά την διάρκεια που κατευθυνόμαστε στο τμήμα, η αστυνομικός τονίζει με αίσθημα περηφάνιας σε έναν συνάδελφό της, ότι το αναμεταξύ τους σκορ συλλήψεων είναι 2-0 για το συγκεκριμένο βράδυ.

Φτάνουμε στο τμήμα και αφού φέρνουν τους δύο αλλοδαπούς μας εξηγούν ότι ο αρχηγός της μαφίας είναι γνωστός στην αστυνομία καθώς μέσα στον τελευταίο μήνα τον έχουν συλλάβει δύο φορές. Επίσης μας αποκαλύπτουν ότι πριν από τέσσερις μήνες αποφυλακίστηκε – μετά από τέσσερα χρόνια στην φυλακή- πληρώνοντας ένα ποσό με αρκετά μηδενικά ως εγγύηση.

Με έναν άκρως περίτεχνο τρόπο, αρνούνται να μας εξηγήσουν γιατί παραμένει ακόμα ελεύθερος, αφού γνωρίζουν ότι είναι πίσω από ότι παράνομο υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας. Παράλληλα, μιλάνε και συμπεριφέροντε και στους δύο αλλοδαπούς με έναν άκρως εξευτελιστικό τρόπο, ενώ μας ζητάνε να υπογράψουμε μια κατάθεση με αλλοιωμένα τα στοιχεία που είχαμε καταθέσει. Αρνηθήκαμε να υπογράψουμε και εν τέλει για μια ακόμη φορά ο αρχηγός της αραβικής
μαφίας κατάφερε να φύγει σαν κύριος από το αστυνομικό τμήμα.

Τα συμπεράσματα δικά σας…
Αναρτήθηκε από kontilofos

http://skeftomasteellhnika.blogspot.
com/2010/05/blog-post_2137.html

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΤΙ ΜΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ (ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ) ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΝΕΚΡΟΜΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ ΜΑΣ?

ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ Η ΤΣΟΝΤΑ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΛΩΝ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΙΕΡΑ.ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΝΟΣΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου για τους Έλληνες Εβραίους, θύματα του Ολοκαυτώματος, πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα της Δευτέρας στον Κεραμεικό, στην Αθήνα.Το μνημείο, το οποίο...


σχεδίασε η γλύπτρια, Ντιάννα Μαγκανιά, αναπαριστά ένα μαρμάρινο διαμελισμένο Αστρο του Δαβίδ, που συμβολίζει το πλήγμα που υπέστη ο Εβραϊσμός της Ελλάδας από τους ναζί. «Οι ακμές του διαμελισμένου Αστεριού του Δαβίδ δείχνουν προς τα σημεία του ορίζοντα όπου οι εβραϊκές κοινότητες της Ελλάδας αφανίστηκαν» λέει η κ.Μαγκανιά. Τα αποκομμένα τρίγωνα βρίσκονται διάσπαρτα σε μικρές ακανόνιστες αποστάσεις γύρω από το ακέραιο κεντρικό τμήμα, αναφορά στον πυρήνα που επέζησε, για να συνεχίσει την ιστορική πορεία των εβραϊκών κοινοτήτων της Ελλάδας.


«Το σύγχρονο γλυπτό είναι μνημείο αλλά και μνήμα για όσους δεν αξιώθηκαν δικό τους τάφο» ανέφερε ο Βενιαμίν Αλμπάλας, πρόεδρος της Ισραηλίτικης Κοινότητας Αθηνών. Το μνημείο βρίσκεται έξω από την περίφραξη του αρχαιολογικού χώρου του Κεραμεικού, στη συμβολή των οδών Μελιδόνη, Ερμού και Ευβούλου.

http://fimotro.blogspot.com/2010/05
/blog-post_3661.html

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. ΟΧΙ ΧΩΡΙΣΤΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλοι οι τουρκοι θελουν να κανουμε συμφωνια παγωμα εξοπλησμων αφου αυτοι εχουν ηδη κανει παραγγελιες
μαμουθ σε αεροπλανα σε πλοια αρματα κτλπ
αρα εμεις να μεινουμε αοπλοι σε 3-5 χρονια μπροστα τους
Αν ο παπανδρεου αφησει την Ελλαδα αοπλη θα πρεπει να δικαστει δεν μπορει να καταλογιζει ευθυνες στους
αλλους θα πρεπει να αναλαβει και τις δικες του

Ε είπε...

ΑΓΩΓΟΙ

Γιατι δεν αναρωτιομαστε πως ειναι δυνατον ολοι οι ενεργειακοι αγωγοι να περνανε μεσα απο την τουρκια πως δεν φωναζουν οι αμερικανοι
οτι ειναι μονοπωλειο !!!! οι ευρωπαιοι γιατι παλι δεν μιλανε σε 2-3 χρονια θα κλεινουν και θα ανοιγουν οι αγωγοι κατα βουληση και για εκβιασμο

Τι σχεδια ειναι αυτα και δεν ασχολουμαστε καν παρα μονο αν θα παρουμε 12 η 13 ευρω

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο αμαερικανος πολιτης -ΚΑΙ ΤΙς ΚΡΥΒΕΙ
???
να μας εκτουτουρκιση υπεγραψε μηπως θα ηταν καλο να τον βαφτισουμε μεχμετ ??

Ε είπε...

Το ΚΚΕ μας λεει χαχαχα οτι για την μεταναστευση φταινε...
οι
πολεμοι που κανουν οι "κακοι" ιμπεριαλιστες σε διαφορα μερη του κοσμου και η φτωχεια των λαων
-Αν στην Ελλαδα αναλυσουμε το δειγμα των λαθρομεταναστων !!!
ειναι οι ποιο πολυ απο πρωην κουμουνιστικα καθεστωτα !!!
ΑΡΑ ο κουμουνισμος φταει κατα πρωτο λογο για την λαθρομεταναστευση
και οχι οι πολεμοι
και ομως κανενας εξυπνος πολιτικος δεν το αναελυσε ποτε ετσι μεχρι τωρα