12/5/10

Αρλούμπες....αρλούμπες.... αρλούμπες....αρλούμπες....

Γιατί εκνευρίστηκε;
Γιατί ο Tony RealEstate δεν ψήφισε τα μέτρα;...Για αυτό λέτε;
Η μήπως λόγω της Λαϊκής αντίδρασης; Η για κομματικούς λόγους;
Όλα αυτά θα μπορούσαν να συμβαίνουν αλλά υπάρχει κάτι στην εικόνα που μας πάει αλλού;
Αν παρατηρήσετε την εικόνα του Γιώργου Βουλή Α.Ε. , θα δείτε έναν άνθρωπο που δημόσια συνειδητοποιεί το πολιτικό του τέλος.... Κάτι σαν προδοσία και οργή...μαζί.....
Σαν να παίζατε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι γνωρίζοντας ότι ο διαιτητής είναι μαζί σας, και ξεκινώντας το παιχνίδι διαπιστώνατε ότι ο διαιτητής τελικά πήγε με την αντίπαλο ομάδα. Πως θα νιώθατε;..
Θα νιώθατε όπως ο Γιώργος...
.....στα παιχνίδια με Λαούς και Φασουλήδες ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ , ΚΟΜΨΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ , ΣΑΝ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΟΡΑΤΗ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ.
Αυτός ο τύπος της Citigroup δεν μιλά τυχαία.... όμως κοιμούνται....όποιος πολιτικός αρχηγός το πιάσει ....κερδίζει....
Ότι και να συμβεί πρέπει να μην σου φύγει ο έλεγχος....στην συγκεκριμένη θέση της σκακιέρας...
Θα πρέπει να ήταν ένα σοκ ....."ίσως πιστεύουν ότι είμαι τελειωμένος , αναλώσιμος...μα η μαμά, ο Golden Nick ;;; Why....why....?"

Δεν σας κάνει εντύπωση...η ατάκα "Μπορεί να είναι η τελευταία μου θητεία ως πρωθυπουργός..."
ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΦΡΑΣΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ...

Λίγη προσοχή εδώ....άλλο "ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..." ΚΑΙ ΑΛΛΟ "Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΘΗΤΕΙΑ ΩΣ..." χαώδης διαφορά.

Μήπως κάτι κατάλαβες Γιώργο εκείνο το απόγευμα στην Βουλή; Δεν ανταλλάσσεις απόψεις με την Evet-Dora ; Μπορεί να κατάλαβε το ίδιο.

Και είναι και αυτή η συνάντηση στο σπίτι του Αγωνιστή και Αριστερού Νταλάρα. The final orders; μεϊμπυ; (συγγνώμη που "πηδάω" και εγώ την μητρική σου γλώσσα όπως επίσης εσύ την δικιά μας...την έμαθα και εγώ μεγάλος)

Μάλλον όχι ....απλώς συλλέγουν απόψεις από του υποτιθέμενους ταγούς του οικοπέδου.....(Χάνεις τον καιρό σου Πρέσβυ.. με τα βλακόμετρα που ασχολείσαι...για καμιά πουστιά και καμιά αρπαχτή είναι...μέχρι εκεί....καμμία σχέση με το Παιχνίδι...ρώτα προκατόχους....μαϊ φρεντ....)

Υιου θρόου γιορ μάνεϊ ιντου α μπλακ χολ Ντεϊβιντ. Γουεϊκ απ ολντ μαν....πλιζ......

Γκαρσόνι Έλληνας (τι άλλο;...)

Υ.Γ.

Πετσάλνικε ....έχω μία πρόταση για σένα....πέρασε στον κανονισμό κάτι τέτοιες στιγμές να πατάς ένα κουμπί και να παίζει Gotan Project ...ταγκό....από τα μεγάφωνα...είναι η μουσική ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.....θα λες στον εκάστοτε ομιλητή που θα βρίσκεται στην θέση του Γιώργου , "μισό λεπτό παρακαλώ να παίξουμε το κατάλληλο ηχητικό σήμα"...... Και αν περάσεις από το μπακάλικο του Λαζάρου...πάρε λίγο μπακαλιάρο..και στείλε μου τον λογαριασμό..σου πάει.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αγαπάμε τους Πιγκουίνους

Η 25η Απριλίου είναι  η Παγκόσμια Ημέρα Πιγκουίνων.