7/5/10

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΕΒΡΑΙΟΥ

Κύριοι, έχετε παραβιάσει το σύνταγμα της Ελλάδος παραδίδοντας την εθνική κυριαρχία στο ΔΝΤ και τους παγκόσμιους τραπεζίτες και ως εκ τούτου είστε παράνομη κυβέρνηση και έκπτωτη βάσει των νόμων και του συντάγματος.

Παραδώστε την εξουσία στην Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας η οποία διαθέτει άμεσο σχέδιο για την έξοδο της χώρας από την κρίση και το ανάλογο επιτελείο να το υλοποιήσει και σας υποσχόμαστε να έχετε μία δίκαιη δίκη εσείς και όλοι όσοι συνεργαζόμενοι με εσάς έχουν οδηγήσει το κράτος στην κατάρρευση.

Ζητούμε να το κάνετε τώρα που είναι ακόμη νωρίς ειδάλλως η οργή του έθνους θα είναι ο αμείλικτος δικαστής σας και κανείς δεν θα μπορέσει να εγγυηθεί για την σωματική σας ακεραιότητα.

Το έθνος μας βρίσκεται για ακόμη μία φορά επικεφαλής και υπερασπιστής του δυτικού πολιτισμού αυτή τη φορά εναντίον των διεθνών τραπεζιτών και της παγκόσμιας διακυβέρνησης που έρχεται να σκλαβώσει τους λαούς της Ευρώπης χρησιμοποιώντας τις κυβερνήσεις ως δούρειο ίππο για να αλώσουν εκ των έσω τα κράτη-έθνη.
Οι Έλληνες αποφασίσαμε όχι μόνο να αποτινάξουμε από επάνω μας τις αλυσίδες με τις οποίες είμαστε δεμένοι χρόνια τώρα αλλά και να μην φορέσουμε τις μεγαλύτερες και βαρύτερες που έχετε έτοιμες.
Ως ελεύθεροι άνθρωποι λοιπόν και αποφασισμένοι να αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων για την ελευθερία μας επαναλαμβάνουμε για τελευταία φορά παραδώστε την εξουσία και αποσυρθείτε στις οικίες σας ήσυχα ειδάλλως "καλές αντάμωσες μέσα στο σεράι σας".

Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας

9 σχόλια:

Zanglos είπε...

Δηλαδή έχετε σχέδιο και είναι μυστικό? Γιατί δεν μας το λέτε k καταβλακοπουλε? Μα τι είδους υπάνθρωποι είστε τελικά? Μήπως μυρίσατε ψοφίμι και σαν ύαινες κλαίγοντας και γελώντας τρέχετε να φάτε?

Ανώνυμος είπε...

Επικροτώ την ανακοίνωση αυτή και τη συνυπογράφω. Τάσσομαι από τώρα και στο εξής στους κόλπους της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας και θα υποστηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το έργο της.

Ανώνυμος είπε...

Ε Π Α Ν Α Σ Τ Α Σ Η ! Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Είναι αδίστακτοι,δεν θα φύγουν από την εξουσία αν δε ποτίσουνε με αίμα το λαό,είναι φασίστες με προβιά σοσιαλιστή χειρότεροι κι από τους γνήσιους φασίστες.Η μόνη υπηρεσία που οφείλουν να προσφέρουν πλέον στη πατρίδα είναι να φύγουν,υπάρχει διάσταση μεταξύ του λαού και αυτής της προδοτικής και δοσίλογης κυβέρνησης.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ο Καταβλακόπουλος ήμουν την Τετάρτη στο Σύνταγμα και μύρισα δακρυγόνα ψάλλοντας τον εθνικό ύμνο με άλλους υπάνθρωπους Έλληνες και έτρεχα κυνηγημένος από τα ΜΑΤ για να φάω ξύλο. Εσύ Ζanglos, ο έξυπνος, ήσουν εκεί;
Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Ανώνυμος είπε...

κοίτα που αποκτήσαμε και αντιπολίτευση πριν να γίνουμε κυβέρνηση. Zanglo για πες μας τι ζόρι βαράς; Μήπως είσαι λαμόγιο;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν δημοσιεύσατε το σχολιο μου κατα του zagklou??
Γιατί τόση υποστήριξη;;;

ΕΛΛΗΝΑΣ

Σπύρος Χατζάρας είπε...

Ο αλήτης zanglos είναι νεοειδωλολατρικό απολίθωμα και μισεί την Ορθοδοξία και την Ελλάδα.

Αγάπαει τον ανθέλληνα Γιωργάκη επειδή μισεί την Ορθοδοξία και πολεμάει τον δεσμό Ελλάδα-Ορθοδοξίας. ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΑΕΙ!
Γι' αυτό και γράφει εναντίον σας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κ.ΧΑΝΤΖΑΡΑ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...