7/5/10

Ένας Βουλευτής με καθαρό κούτελο και καρδιά

Ανακοίνωση του Γιάννη Δημαρά για το ΠΑΡΩΝ και τη διαγραφή του από τον Παπανδρέου


...«Δηλώνω παρών στις γενεές των συγγενών αλλά και των άλλων συν-Ελλήνων, που έχουν την ίδια κοινωνική καταγωγή με μένα. Δηλώνω παρών στη μάνα μου και τον πατέρα μου, που με γέννησαν και με μεγάλωσαν αγωνιζόμενοι κάθε μέρα και νύχτα για να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια, την τιμή και το δικαίωμα των απλών ανθρώπων στη ζωή…»

Ο Γ. Δημαράς δηλώνει την πίστη του ότι η Ιστορία δεν γράφεται μόνο με τις σοφίες των τεχνοκρατών, αλλά πρωτίστως με το συναίσθημα, τον ηρωισμό και την αυτοθυσία των απλών ανθρώπων. Εκτιμά ότι, αυτή την κρίσιμη στιγμή για την χώρα μας, η ανάγκη διαφύλαξης του αγαθού της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας υπαγορεύει πρωτίστως άμεση κάθαρση του πολιτικού συστήματος και αυτών που το συνθέτουν….

Ο Γ. Δημαράς καταθέτει την πρόταση όσοι εκ του νόμου υποχρεούνται (εντός και εκτός Βουλής) να καταθέτουν «πόθεν έσχες», αυτό να διερευνηθεί επισταμένως σε βάθος 25ετίας και τα όποια περιουσιακά αποκτήματα δεν μπορούν να δικαιολογήσουν , να αποδίδονται με δήμευση στο Δημόσιο..
---------------
Όσο υπάρχουν Έλληνες όπως ο Γιάννης Δημαράς, η χώρα μας μπορεί να ελπίζει ότι θα αποτινάξει το νεοταξικό ζυγό που της επέβαλε ο Γιώργος Παπανδρέου που τη μετέτρεψε σε προτεκτοράτο του ΔΝΤ της Νέας Τάξης.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πήγα όταν ψηφίζονταν τα μέτρα έξω από τη Βουλή. Είδα δεκάδες σήματα, σύμβολα, κόκκινες κίτρινες σημαίες, σφυροδρέπανα ... Έψαχνα μία ελληνική σημαία να πάω δίπλα να καθίσω.

Δεν είδα καμμία.

Ανώνυμος είπε...

Ο αγώνας για να μην χάσουμε τα κεκτημένα δικαιώματα μας στη ζωή
Και την ζωή των οικογενειών μας συνεχίζεται .
Κάθε μέρα έξω από την βουλή σε καθημερινή βάση με , με χιλιάδες κόσμο πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή θα επιτευχτεί ο στόχος μας να μπούμε και μέσα .
Άλλοι δυο στόχοι είναι τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ,
και το σπίτι του Γ .Παπανδρέου .
μην κτυπάτε περιττούς στόχους όπως καταστήματα , υπουργία
Ελληνικές τράπεζες , πανεπιστήμια , απλούς πολίτες , δεν είναι στόχος μας , οι απλοί έλληνες πολίτες και οι περιουσίες τους ,
Ο στόχος είναι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
Η βουλή , τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και όσοι ψήφισαν ΥΠΕΡ του
Δ .Ν . Τ .
Όπως ξέρετε το ΠΑΣΟΚ , ΛΑ.ΟΣ και ΝΤΟΡΟΥΛΑ ,έγιναν συνεταιράκια

Μάρκος είπε...

Σιγά την κότα. Αν ήταν μάγκας, ας ψήφιζε όχι. Αυτός είπε ότι στηρίζει τον πρωθυπουργό, απλά διαφωνεί με τα μέτρα! Από τέτοια οι ΠΑΣΟΚοι άλλο τίποτα!

Ανώνυμος είπε...

Η εφημεριδα της νεας ταξης και των αυτοπροσδιοριζομενων αναρχικων η ελευθεροτυπια μας λεγει οτι ειναι υποχρεωση ταχα να φτιαχνουμε μιναρεδες γιατι λεει ειναι ευρωπαικη οφειλη.


ε λοιπον ουτε ευρωπαιοι ειμαστε ουτε και θελουμε τετοια ρετσινια.

κυριοι καθε ελευθεροτυπιας ευρωπαιοι ειστε και κυριως ... φαινεστε!!


ας το γραψουμε λοιπον απλα.

δεν γουσταρουμε τζαμια εξω απο τα σπιτια μας.

δεν γουσταρουμε αραπαδες βαλκανιους και ταταροασιατες παρασιτιστες,πλιατσικολογους και μαχαιροβγαλτες εξω απο καθε γωνια συνοικιας.

και κυριως δεν ανεχομαστε(αλλα πιοτερο δεν υποφερουμε) πλεον να ζουμε με αλλοδαπους που δεν εχουμε τιποτα κοινο και εχθρικα μεχρι θανατου συμφεροντα με αυτους.

ως εργαζομενοι που μας ανταγωνιζονται αθεμιτα,μας επιβαρυνουν με τεραστια χρεη δημοσια που τους πληρωνουμε κτηνωδως με φορους ως τζαμπατζηδες αυτοι των υποδομων υγειας παιδειας,μεταφορων κλπ. και ως ελληνες που διακυβευουν την εθνικη μας ανεξαρτησια και εδαφικη μας ακεραιοτητα ως γεωστρατηγικες μειονοτητες διαμελισμου μας.


καταπιεζομαι ως ελλην οταν το ανθελληνικο κρατος με υποχρεωσε να ζω σε μια κολαση και κτηνωδια αναμεσα σε φυτευτους αλλοφυλους που εκαναν εισβολη και καταληψη του ζωτικου μου χωρου της καθημερινοτητας μου.

ζω σε περιβαλλον αλλοδαπης κατοχης και κτηνωδιας που παραβιαζει ΟΛΑ τα ανθρωπινα μου δικαιωματα ως ελλην να αναπτυσσω ελευθερα την προσωπικοτητα μου χωρις το φοβο του ληστοσυμμοριτη αλλοδαπου που θα μου βαλει το μαχαιρι στο λαιμο μολις εξερχομαι της οικιας μου.ιδιως μολις ο ηλιος δυσει.

δεν αντεχω να μαρτυρω στα πληρως ασυμβατα με τον πολιτισμο μου ηθη και εθιμα τους,την ιταμη συμπεριφορα κατακτητη που εχουν αυτοι απεναντι μου,τον βαρβαρο τροπο ζωης τους που μου επιβαλλεται να σηκωνω ως σταυρο του μαρτυριου,αφου πλεον ειμαι μειονοτητα στη γη που μεγαλωσα και λογω του τεραστιου αριθμου τους αναγκαζομαι εγω να συμμορφωνομαι στα χουγια τους και οχι αυτοι!!!!

δεν χρωστω σε κανενα πουστη πολιτικο και πολυεθνικη να ειμαι ζωντανος νεκρος για τα πειραματα της ευρωπης ΤΟΥΣ με πειραματοζωο εμενα που ζω μια τραγωδια και κτηνωδια.

θα προτεινα λοιπον για να μην χυθει αιμα,να μας ξεχωρισουν απο τους αλλοδαπους που κατελαβαν την ελλαδα.

αφου δεν θελουν με τιποτα να τους επαναπατρισουν.

δηλαδη να φτιαξουν οπως σε βοσνια και αλλου θυλακες που θα κατοικουν ΜΟΝΟΝ αλλοδαποι ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ απο εμας τους ελληνες.να φτιαξουν αμεσα διακριτους θυλακες εδαφικους μεταξυ ημων και αυτων.και να αποζημιωσουν ως κρατος οσους φουκαραδες ελληνες κατοικουν σε περιοχες θυλακες αλλοδαπων για την απαξιωμενη περιουσια του σπιτιου τους στην αξια που ειχε πριν εισβαλλουν οι αλλοδαποι.

ωστε με τα λεφτα αυτα να μπορεσουν αυτοι οι φουκαραδες να παρουν ενα σπιτακι σε περιοχες που θα ειναι θυλακες κατοικιας ελληνων.

Αν δεν το κανουν αυτο τοτε θα αναλαβουν την ευθυνη για το ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

αλλωστε εμεις οι ζωντανοι νεκροι που οι ζωες μας καταστραφηκαν απο την αλλοδαπη εισβολη (και τωρα το δντ-δηλαδη το ευρω του σημιτακου,παπαδημου) δεν εχουμε πια να χασουμε τιποτα.

δεν εχουμε και τιποτα πια...

θα κανουμε την ηρωικη εξοδο του μεσολλογγιου οπως μας διδαξαν οι προπαππουδες μας.

ειναι αγωνας ελευθεριας αξιοπρεπειας και ζωης πλεον.

ειμαστε ελευθεροι πολιορκημενοι.

ελλαδικο ξενοδουλο ανθελληνικο κρατος μας μισεις.το ξερουμε οτι δεν περιμενουμε τιποτα παρα μονο απο εμας τους απλους ελληνες.μονοι μας εναντιον μας ολο το ελλαδικο κρατος.

δωσε μας τουλαχιστον την ευκαιρια να μην αναγκαστουμε να σε καταστρεψουμε...

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ? ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ? ΑΛΛΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ. ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ.

ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ "ΙΔΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΑΣ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ? ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΤΑ ΠΕΡΙ ΙΔΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΟ ΝΟΙΚΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ.

ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Η ΑΠΛΑ ΑΚΡΑΙΑ ΒΙΑΙΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΗΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΗΡΘΕΝ Η ΩΡΑΝ ΣΑΣ! ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ. ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Όσο υπάρχουν Έλληνες όπως ο Γιάννης Δημαράς, η χώρα μας μπορεί να ελπίζει ότι θα αποτινάξει το νεοταξικό ζυγό που της επέβαλε ο Γιώργος Παπανδρέου που τη μετέτρεψε σε προτεκτοράτο του ΔΝΤ της Νέας Τάξης.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Μάλιστα... Δεν μας είπε ο Επίκουρος τι έκανε ο κ. Δημαράς το βράδυ που ψηφιζόταν το νομοσχέδιο για τους Λαθρομετανάστες. Γιατί δεν τον είδα ανάμεσα στα "φυντάνια" και τους "πράκτορες";;
Μπράβο του για χτες, αλλά μέχρι εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Ντρέπομαι που ζω στην Ελλάδα,ντρέπομαι που οι Έλληνες δέχονται τον εξευτελισμό και την ατίμωση του δοσίλογου Παπανδρέου,ντρέπομαι γιατί υπάρχουν ανθέλληνες στη κυβέρνηση των Ελλήνων και υπακούουν στα κελεύσματα των αφεντικών τους.Η Ελλάδα των Ελλήνων δεν είναι αυτή,η Ελλάδα και οι Έλληνες αντιστέκονται στους προδότες και απατεώνες πολιτικούς.Δίνουμε τη ζωή μας για την Ελλάδα και αν χρειαστεί θα ποτίσουμε με αίμα το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη που ζητάει να τον σεβαστούν αυτοί που παρέδωσαν τη χώρα τους στους ξένους και ετοιμάζονται να συνθηκολογήσουν στο Αιγαίο με τους στρατοκράτες της Άγκυρας.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Δημαρά,
η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, περιορίστηκε πλέον σε τρείς μόνο βουλευτές. Ας τους αναφέρουμε εδώ όλους, τιμής ένεκεν :
- Γιάννης Δημαράς
- Σοφία Σακοράφα
- Βασίλης Οικονόμου
Εύχομαι και στους τρείς σας, καλή συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ μαζί σας κ.καθηγητά !

1. Γιατί οι άντρες λένε ΟΧΙ ! Δε λένε Παρών....

2. Γιατί αν μπορούσαμε να ελπίζουμε στον κ.Δημαρά, θα έπρεπε να έχει καταψηφίσει και το λαθρονομοσχέδιο. Δεν είχε τον παραμικρό ενδιασμό όμως να πει ΝΑΙ γιατί του αρέσει και εκείνου η "πολυπολιτισμικότητα" και δεν έχει το παραμικρό ίχνος πραγματικής ΕΛΛηνικής συνείδησης όπως και οι υπόλοιποι 299 ! Δεν τους νοιάζει το ότι σβήνουμε από το χάρτη... είναι ικανοποιημένοι με το ότι το κενό θα το γεμίσουν οι "Έλληνες" από το Πακιστάν, οι "Ελληνες" από τη Νιγηρία και όλα τα υπόλοιπα αγαπημένα παιδιά του πρωθυπουργού.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΑ. ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΟΥ ΦΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΑ. ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ Ε ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Άκούστε όλοι καλά. Όσοι κατακρίνετε για την προηγούμενη δράση το Δημαρά και τους άλλους (σχετικά με τον καλλικράτη και το λαθρονομοσχέδιο). Δεν είναι εύκολο να ορθώσεις το ανάστημά σου και να πεις το μεγάλο "όχι". Εγώ τους δικαιολογώ και επειδή έστω και την τελευταία στιγμή φέρθηκαν γενναία τους χειροκροτώ και τους απευθύνω κάλεσμα να πλαισιώσουν και αυτοί την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας γιατί στο δύσκολο αγώνα που θα ακολουθήσει όλοι θα μας είναι χρήσιμοι πλην των λαμογιών. Έτσι θα πάρουμε όλα τα "χαϊμαλιά" και τα "ματόχανδρα" από τον αγύρτη της πολιτικής ζωής για να θυμηθούμε και την αγαπημένη μας παλιά ελληνική ταινία. Στον αγώνα που ξεκινάμε όλοι οι γενναίοι και οι έντιμοι είναι ευπρόδεκτοι. Τα λαμόγια και οι κλέφτες στην κρεμάλα και σύντομα.

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο «Φράχτης» που θα ορθώσει το Κινήμα 21 για τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ θα είναι αξεπέραστος

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ           ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ...