8/5/10

ΙΔΟΥ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΣΑΚΙΔΙΟ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΩΝ 4 ΦΟΝΙΚΩΝ

Κύριε Εισαγγελέα ο ασπρογένης της Φωτογραφίας δεν είναι άλλος από τον κ. Πέτρο Κωνσταντίνου και το κινητό του τηλ. είναι το 6932828964.Καλέστε τον.

Η φωτογραφία κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο. Η τράπεζα καίγεται, οι Έλληνες εργαζόμενοι καίγονται ζωντανοί μέσα και μπροστά μία γνώριμη φάτσα. Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ Πέτρος Κωνσταντίνου. Κρυμμένος ,ως «νόμιμος διαδηλωτής», στο μπλόκ της ΑΝΤΑΡC.I.A . Ο Πέτρος Κωνσταντίνου πότε είναι με τήν « ΑΝΤΑΡC.I.A.», και πότε με τον ΣΥΡΙΖΑ και ήταν από τους συνδιοργανωτές του μολότοφ-πάρτι του Δεκεμβρίου μαζί με το ΠΑΣΟΚ και την Κυβέρνηση. Είναι αυτός που οργάνωσε την πρωτομαγιάτικη Επιδρομή των ΛΑΘΡΟ, και τα «Επειδόδια» σε συνεργασία με το καθεστώς. Είναι αυτός που σε συνεργασία με τον Χρυσοχοίδη οργάνωσε την επίθεση των ίδιων πρακτόρων στο Αστυνομικό Τμήμα της Νίκαιας , για την δήθεν δολοφονία του δήθεν Πακιστανού.Πρόσφατα κατηγορούσε την δεκαπενταμελή ομάδα του ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP! ότι έδειρε 500 αφρικανούς μικροπωλητές στην Ερμού.

Διαβάστε :ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΤΩΝ ΧΤΕΣΙΝΩΝ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/05/blog-post_3603.htm
Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/04/blog-post_6479.html


ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΘΩΩΝ!

Η παρουσία της ΑΝΤΑΡC.I.A στο κτίριο της MARFIN, την ώρα του φονικού, επιβεβαιώνει και μία συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, το «Ξεκίνημα». Σε συνέντευξη στην ΝΕΤ, εκπρόσωπος της συνιστώσας, η Χριστίνα Ζιάκα, δήλωσε ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ βρισκόταν ακριβώς από πίσω από το μπλοκ τους, το οποίο βρισκόταν μπροστά στο φλεγόμενο κτίριο. Δήλωσε μάλιστα ότι «πολλοί μετανάστες έσπευσαν να σώσουν τους άτυχους υπαλλήλους της τραπέζης». Ανάξιο λόγου, αφού ούτως οι άλλως οι μετανάστες κάνουν δουλειές που δεν κάνουν οι Έλληνες. Ή που δεν αφήνουν τους Έλληνες να κάνουν, θα συμπληρώναμε εμείς. Γιατί οι ευρισκόμενοι μπροστά από την τράπεζα εμπόδιζαν, σύμφωνα με μαρτυρίες την πυροσβεστική και τα σωστικά συνεργεία να παρέμβουν.
Το Indymedia
Μία από τις πολλές απόψεις των «επικοινωνιολόγων» της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης που δημοσιεύθηκαν ανώνυμα στο Indymedia λέει:
"Επιτέλους αίμα - φέρτε ψωμί να βουτήξω... Όσο αφορά αυτό το ίδιο το γεγονός, τον θάνατο 3 τραπεζικών υπαλλήλων - και πέρα από τις επιπτώσεις στην καταστολή που μπορεί αυτό να έχει εγώ το χάρηκα [...] Εγώ τώρα στον πάτο της κοινωνίας σας έχω 3 λιγότερους από πάνω μου να μου πατάνε τον σβέρκο."

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

....ειναι ευ-στοχος ετσι και αλλιως....

Ανώνυμος είπε...

...κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο.
Μαλλον...κυκλοφορεί Εβραιος στο διαδίκτυο.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;;;;;;;;;;;

ΚΟΙΜΑΤΑΙ;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ψευτοαντιεξουσιαστικός χώρος βρωμάει παρακράτος. Ας υποθέσουμε οτι η "αστυνομία" του κοεντζόγλου, αλλά και η προηγούμενη, ήθελε να προλάβει τη δολοφονία των υπαλλήλων της Marfin, και ΟΧΙ να την προκαλέσει...Αν είχε βάλει μερικούς "πράκτορές" της που ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ στον αντιεξουσιαστικό χώρο, μέσα στα Blocks της Ανταρσυας, ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, θα τους είχε μαζέψει στο λεπτό και θα τους είχε βάλει τις μολότωφ στον κωλό..τωφ. Αλλά δεν θέλουν. ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ!
Και ουτε πρόκειται να βρουν τους πραγματικούς εμπρηστές. Ίσως την "στήσουν" σε τίποτα φούντες για ξεκάρφωμα...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...