8/5/10

Μετά την Goldman Sahs και η Lazard Ltd στο παιχνίδι

Λύση αλά Παπούα-Νέα Γουινέα ψάχνει ο ΠΑΠΑΕΒΡΑΙΟΥ. Η «Δανία του Νότου» είναι ακόμα μακριά

ΙΤ”S ALL JEWISH

Του Σπύρου Χατζάρα

Η κατοχική κυβέρνηση του ΠΑΠΑΕΒΡΑΙΟΥ προσέλαβε μυστικά ως σύμβουλο την Lazard Ltd . Η εκμίσθωση των υπηρεσιών της Lazard από την Ελλάδα αποκαλύφθηκε από το EuroWeek και τον Felix Salmon και στη συνέχεια από το Zero Hedge. Lazard Ε.Π.Ε. ανακοίνωσε την Τρίτη 4 Μαίου, ότι έχει προσληφθεί από την Ελλάδα για παροχή χρηματοοικονομικών συμβουλών.

Η κυβέρνηση ουδέποτε ανακοίνωσε την πρόσληψη της Lazard Ltd, ούτε φυσικά ανακοίνωσε τους όρους της συμφωνίας. Τα μέσα παραπληροφόρησης απέκρυψαν την είδηση, και στην «συμφωνία» Παπαεβραίου- Lazard Ltd, αναφέρθηκε δυο μέρες μετα, ο Αντώνης Σαμαράς, στη συζήτηση στην Βουλή, στις 6 Μαίου , αλλά και πάλι ο Παπαεβραίου δεν αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες του Συμβολαίου και στους «στόχους της συνεργασίας».

Η Lazard, δήλωσε την Τρίτη Τρίτη 4 Μαίου ότι συμβουλεύει την Ελλάδα « για την αποφυγή αθέτησης του χρέους της». Η επενδυτική τράπεζα έχει μια μακρά ιστορία να συμβουλεύει κυβερνήσεις , σχετικά με την αναδιοργάνωση των δημοσίων οικονομικών. Ο εκπρόσωπος της Lazard είπε ότι η αναδιάρθρωση του χρέους - που θα αποτελούσε μια προεπιλογή δεν «βρίσκετε στο τραπέζι».
Η δήλωση αυτή ηταν ψευδής διότι το πακέτο των προτάσεων που αποκάλυψε η ΑΞΙΑ σήμερα αφορά ακριβώς την Αναδιαρθρωση του χρέους.και αυτό σημαίνει ότι οι «μάγκες» με τα CDS θα πάνε Ταμείο. Και είναι πολλά τα λεφτά.
Το ελληνικό «συμβόλαιο» ανέλαβε ομάδα με επικεφαλής τον Matthieu Pigasse, διευθύνωντα σύμβουλο της Lazard του Παρισιου, και την Michele Lamarche, οεπικεφαλής της διεθνούς συμβουλευτικής ομάδας της της Lazard. Το δίδυμο Pigasse Lamarche χειρίστηκε την αναδιάρθρωση του χρέους της Ακτής του Ελεφαντοστού , του Εκουαδόρ και της Νικαράγουας , ενώ έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους στην Παπούα-Νέα Γουινέα, το Μαρόκο και την Αργεντινή.

Η Lazard, είναι ένας από τους «διαπρεπής χρηματοοικονομικούς συμβούλους» του κόσμου , έχει γραφεία σε 41 πόλεις και 26 χώρες, στη Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική , την Ευρώπη, την Ασία, και την Αυστραλία . Με ρίζες που χρονολογούνται στο 1848, η επιχείρηση παρέχει συμβουλές σχετικά με τις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές , την αναδιάρθρωση και την κεφαλαιακή διάρθρωση, τη συγκέντρωση των κεφαλαίων και την εταιρική χρηματοδότηση, καθώς και υπηρεσίες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων σε εταιρείες, συνεταιρισμούς, ιδρύματα, κυβερνήσεις, και άτομα.
Η Lazard Ltd είναι η μητρική εταιρία της Lazard Group LLC, που είναι μια από τις μεγαλύτερες επενδυτικές τράπεζες στον κόσμο με 2.300 υπαλλήλους σε 39 πόλεις σε 24 χώρες . Παλαιότερα γνωστή ως Lazard Freres & Co ήχε ιδρυθεί το 1848.Η Lazard παρέμεινε ιδιωτική μέχρι τις 5 Μαΐου του 2005, όταν προέβη σε δημόσια προσφορά των μετοχών της.

Η Lazard Freres & Co είναι της «παρέας» Rockefeller , JP Morgan, Rothschild, Schoellkopf, Kuhn-Loeb, Warburgs, Lehman Brothers and Goldman Sachs.

ΙΤ”S ALL JEWISH

Καλά ποιος θυμάται τώρα την επίσκεψη του Τραπεζίτη του Θεού στον Καραμανλή.

*Συγνώμη από την Ιταλία ζήτησε η Moody's και ειδικότερα ο επικεφαλής του οίκου αναφορικά με τη χθεσινή έκθεση που μιλούσε, μεταξύ άλλων, για επέκταση του δημοσιονομικού ντόμινο και στο ιταλικό τραπεζικό σύστημα. Η έκθεση ανέφερε ότι το τραπεζικό σύστημα της Ιταλίας ήταν περισσότερο εκτεθειμένο σε σχέση με τις υπόλοιπες 5 χώρες, με αποτέλεσμα να οδηγήσει τις τραπεζικές μετοχές της χώρας σε πτώση άνω του 7%.
Η ελληνική δημοσιονομική κρίση ενδεχομένως να αποτελέσει απειλή και για την πιστοληπτική αξιολόγηση των ευρωπαϊκών τραπεζών της Βρετανίας, της Ιρλανδίας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας, έλεγε η έκθεση της Moody's και επεσήμανε, ότι τα τραπεζικά συστήματα των παραπάνω χωρών αντιμετωπίζουν "πραγματικές απειλές με κοινό παρονομαστή".
Η Moody's ανέφερε την περίπτωση της Πορτογαλίας ως την πρώτη "υποψήφια χώρα", παρά τις θεμελιώδεις διαφορές της σε σχέση με την Ελλάδα. Αναφορικά με την Ισπανία, υπογράμμισε τη σημασία της ρευστότητας και την εξάρτηση των τραπεζών από τη χρηματοδότηση της ΕΚΤ. "Το ερώτημα-κλειδί είναι κατά πόσο η κερδοφορία των τραπεζών θα είναι επαρκής ώστε να απορροφήσει τις προβλέψεις για επισφαλή δάνεια.

ΥΓ.
Ο Πετσάλνικος που μαζεύει λεφτά από τους κουμπαράδες των παιδιών δια την… «Σωτηρία της Πατρίδας», δεν κατάλαβε τίποτα και είπε το αμίμητο στον Σαμαρά. «Εντάξει, κύριε πρόεδρε, μην κάνετε θέμα τον κύριο Λαζάρου».
-Λαζάρου όπως Παπανδρέου ο Παπαεβραίου.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο παρελθόν έγινε έρευνα από το Κογκρέσο κατόπιν ερώτησης ενός γερουσιαστή για να πληροφορηθούν οι Γερουσιαστές και οι βουλευτές των ΗΠΑ ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες της FED, της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.
Αποκαλύφθηκε ότι οι ακόλουθες Τράπεζες είναι οι κρυφοί μέτοχοι της FED, καθότι είναι ανώνυμη εταιρεία- ο μέσος αμερικάνος πολίτης έχει την ψευδαίσθηση ότι η FED είναι κρατική:

Bankers Trust

Bank of New York

Chase Manhattan Bank

Chemical Bank

Citibank

European Amer. Bk & Trust

J.Henry Schroder Bank

Manufacturers Hanover Trust

Morgan Guaranty

National Bank of North America

Ποια είναι τα αφεντικά αυτών των Τραπεζών; Ακολουθεί ένας κατάλογος που διέρρευσε:

1. Rothschilds of London

2. Lazar Brothers of Paris

3. Israel Moses Seif of Italy

4. Warburg Bros of Hamburg

5. Lehman Brothers of New York

6. Kuhn Loeb of New York

7. Chase Manhattan of New York(Morgan)

8. Goldman Sachs of New York

Όλοι οι παραπάνω είναι Εβραίοι. Οι ίδιες οικογένειες είναι αυτοί που διέλυσαν την ελληνική οικονομία σε συνεργασία βέβαια με τους πολιτικούς που βρίσκοταν στην εξουσία τα τελευταία 30 χρόνια στην Ελλάδα.
Σίγουρα στο έγκλημα αυτό δεν συμμετείχαν όλοι οι πολιτικοί. Ουτε καν όλοι οι πολιτικοί των κομμάτων που ήταν στην κυβέρνηση.
Πρέπει να τιμωρηθούν πρώτα απ' όλα όλοι αυτοί που έκλεισαν τις θανατηφόρες για την ελληνική οικονομία συμφωνίες με τους Εβραίους τραπεζίτες της Γουόλ Στρίτ.

Το χρέος στις πλάτες των πολιτών και το κέρδος στις τσέπες των τραπεζιτών.

http://antipliroforisi.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο τώρα που μπήκε καλύτερα η ΕΕ στο παιχνίδι για να σωθεί η υπόλοιπη Ευρώπη ΠΡΕΠΕΙ να βγουμε στους δρομους να απαιτήσουμε ΟΧΙ στο ΔΝΤ, οικονομική βοήθεια ΜΟΝΟ απο ΕΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΜΑΪΟΥ 2010 – 6 μμ
ΔΙΑΔΗΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΑΣ
ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΣΤΑ ΝΕΑ ΕΠΑΧΘΗ ΜΕΤΡΑ
ΣΤΑ ΨΕΥΤΟ- ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΩΝ
ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΕΔΩ
ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ


Συμπολίτες,
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος παραδέχθηκε δημόσια ότι, με την προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης, η χώρα δέχθηκε μείωση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων, πράγμα όχι μόνο ηθικά επιλήψιμο, αλλά και κατάφωρα αντισυνταγματικό (άρθρο 28, παρ. 2). Ο ελληνικός λαός σύρεται σε καταστάσεις πρωτόγνωρες οι οποίες προμηνύουν εκτόξευση της ανεργίας, γενίκευση της φτώχειας και παραπέρα ευτελισμό.
Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται ερήμην του λαού πάνω στα συντρίμμια της οικονομίας που άφησε το πολιτικό σύστημα. Ας ξεπεράσουμε το σοκ, ας δηλώσουμε την αντίθεση μας στα όσα έγιναν και σε όσα πρόκειται να γίνουν σε βάρος των πολιτών αυτής της χώρας, ας συναθροιστούμε κι ας κάνουμε την φωνή μας να ακουστεί. Ας ξαναπάρουμε τη δημοκρατία στα χέρια μας.
Το ελληνικό τμήμα του παγκοσμίου κινήματος πολιτών ATTAC (Association for the Taxation of Financial Transactions for the Aid of Citizens/ Ενωση για την φορολόγηση των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών για βοήθεια προς τους πολίτες) καλεί όλους τους πολίτες σε μια μαζική, ειρηνική καθιστική διαμαρτυρία μπροστά στη Βουλή, προκειμένου να δηλώσουμε ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε την οικονομική, κοινωνική και ιδεολογική υποδούλωση των πολιτών.
Την ίδια μέρα και ώρα, αντίστοιχες διαμαρτυρίες είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν και σε πολλές ακόμη ευρωπαϊκές πόλεις, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό.
Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!
Για πληροφορίες: attac.hellas@gmail.com
--------------------------------------------------
CITIZEN SIT-IN PROTEST
IN SYNTAGMA SQUARE
SUNDAY, MAY 9, 2010 – 6 pm
COUNTER ATTAC NOW
TO THE SELLOUT OF GREECE
TO THE NEW AUSTERITY MEASURES
TO THE PSEUDO-DILEMMAS OF FINANCIAL IMPASSES
TO THE CORRUPTION THAT BROUGHT US TO THIS POINT
TO IMF INVOLVEMENT IN GREECE AND EUROPE



Fellow citizens,
The Prime Minister of Greece has publicly admitted that Greece has been subjected to diminished sovereign rights. This is not just morally scandalous but also blatantly unconstitutional (*article 28, paragraph 2). The Greek people are being dragged into unprecedented unemployment, poverty and humiliation.
The government has been negotiating behind the backs of the Greek people on the ruins of an economy that has been created by the political system. Let's get over the shock, let's express our opposition to everything that has taken place and is going to take place at the expense of the citizens of this country. Let's unite and let our voice be heard. Let's take democracy into our hands.
The Greek chapter of the global citizens’ movement “attac” (Association for the Taxation of Financial Transactions for the Aid of Citizens) calls on all citizens to take part in the first protest. Join us in a peaceful sit-in protest in front of parliament in order to declare that we will not accept the enslavement of the people. Let's act before anguish turns into anger.
In solidarity, protests will be taking place in other European cities on the same day and time.
For more information contact: attac.hellas@gmail.com

http://dromena-xs.blogspot.com/2010/05/blog-post_582.html

Ανώνυμος είπε...

O ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ
Τελευταία ενημέρωση: 08.05.2010 | 19:20
Πρώτη δημοσίευση: 08.05.2010 | 19:10
Ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων, Ντάνιελ Κον-Μπεντίτ, πρότεινε στον πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, να "μελετήσει" το ενδεχόμενο της προσέγγισης της Τουρκίας στην Ευρώπη, ούτως ώστε να μειωθούν οι αμυντικές δαπάνες της Ελλάδας.O ηγέτης των Πρασίνων στο ευρωκοινοβούλιο υπενθύμισε ότι οι Πράσινοι έχουν ζητήσει να υπάρξει μια "ειρηνευτική πρωτοβουλία" της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα αφορά την Ελλάδα και την Τουρκία. "Ίσως ο Νικολά Σαρκοζί θα έπρεπε να το σκεφτεί... Αν υπάρξει προσέγγιση της Τουρκίας στην Ευρώπη και αφοπλισμός ο ελληνικός προϋπολογισμός θα ανακουφιστεί, ο τουρκικός προϋπολογισμός θα ανακουφιστεί", υποστήριξε, ευχόμενος να μειωθούν οι πωλήσεις όπλων και στις δύο χώρες.

Ο Κον-Μπεντίτ επανήλθε επίσης στις δηλώσεις που είχε κάνει την Παρασκευή, σύμφωνα με τις οποίες ο Σαρκοζί και ο Γάλλος πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν έθεσαν ως προϋπόθεση για να χορηγήσουν οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα να σεβαστεί η Αθήνα τα εξοπλιστικά συμβόλαια που έχει υπογράψει με το Παρίσι. "Το λέω εδώ και έξι εβδομάδες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!" τόνισε, λέγοντας ότι η Ελλάδα έχει συνάψει συμβόλαια "για γαλλικές φρεγάτες και ελικόπτερα, για γαλλογερμανικά αεροσκάφη, για γερμανικά υποβρύχια και άλλα όπλα που προέρχονται από την Ευρώπη, όπως από την Ολλανδία".

"Αν συζητάμε για το πώς θα αδυνατίσουμε το μαμούθ στην Ελλάδα, να μιλάμε για όλα! Να τα βάζουμε όλα στο τραπέζι! Γιατί να βάζουμε στο τραπέζι μόνο τις συντάξεις των ανθρώπων που βγάζουν 800 ή 900 ευρώ και όχι όλους αυτούς τους προϋπολογισμούς;", πρόσθεσε, επικρίνοντας την Αθήνα όχι μόνο για τα ποσά που δίνει για εξοπλισμούς, αλλά για όσα δίνει στην εκκλησία. "Περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ του ελληνικού προϋπολογισμού πηγαίνουν στην Ορθόδοξη Εκκλησία", διαβεβαίωσε.



http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=25651&catid=7

Ανώνυμος είπε...

Γράφετε:
ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ.
ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΙΣΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΣΥ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΤΙΜΩΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ.
ΑΠΟΨΕ Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ. ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ.
ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ. ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
Ρωτάω με ποιον τρόπο θα το κάνουμε;
Εγώ έστειλα ένα σχέδιο, την ημέρα που ψηφίζονταν τα νέα μέτρα. Εσείς έχετε κάποιο σχέδιο να ακολουθήσουμε;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ CHRISTOFIAS-WATCH ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ-ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΟΗΕ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, ΤΥΠΙΚΑ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ,ΤΟΥ ΒΔΕΛΥΡΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ!

ΕΓΙΝΑΝ ΕΦΟΔΟΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ
ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΘΕ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΚΟΛΩΚΟΤΡΩΝΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΒΑΛΙΤΣΑΚΗΔΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΕΣ:


«Αν ο Μαγάριος ζούσε στην Ιρλανδία και αντί σφογγοκωλάριος των Εγγλέζων και Τούρκων εδώ, ήταν σφογγοκωλάριος των Εγγλέζων εκεί, θα τον είχαν καθαρίσει από χρόνια τώρα και δεν θα τον ήξερε κανένας. Αν ο Μαγάριος ζούσε στην κατεχόμενη Ελλάδα του ΄40 και αντί σφογγοκωλάριος των Εγγλέζων και Τούρκων εδώ, ήταν σφογγοκωλάριος των Γερμανών εκεί, θα τον είχαν καθαρίσει και δεν θα τον ήξερε κανένας. Συμπέρασμα: Μόνο στην Κύπρο μπορεί να ζήσει ο Μαγάριος. Που οι προδότες, οι δωσίλογοι, τα γιουσουφάκια, οι πουτάνες και οι σφογγοκωλάριοι του κατακτητή (και το συγκεκριμένο ανθρωπάκι της ντροπής τα συνδυάζει όλα) μπορούν και πουλάνε μούρη. Φωτιά και τσεκούρι στους προδότες. Λάκκος με ασβέστη στους δωσίλογους». Αν αυτό το κείμενο θεωρείται «άποψη» και θα πρέπει να διαφυλαχθεί η ελευθερία να διατυπώνεται, τότε μάλλον οι λέξεις είχαν το νόημά τους.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ Ο ΟΘΩΜΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ.

ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΠΧ.

ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ....


http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=944735&-V=articles

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, βρήκα ένα καινούργιο σύνθημα. θα χαρώ να το ακούσω.
"Εδώ και τώρα να σώσουμε τη Χώρα.
Πρωτοέλληνας

Ανώνυμος είπε...

Έχει κάτσει στο λαιμο των προδοτών.

Εδω η Σαλεχ αναφερει την Εθνικη Επιτροπη Σωτηριας ως φασιστικη (1-2 λεπτο)
http://www.youtube.com/watch?v=K0wkl06Tv1I&NR=1

Ανώνυμος είπε...

Τα ευκόλως εννοούμενα πάντοτε παραλείπονται αλλά έτσι, για γούστο, τί εθνικότητας να υποθέσουμε ότι είναι ο διευθυντής της; Και πώς τον λένε; Wasserstein.

http://en.wikipedia.org/wiki/Bruce_Wasserstein

Περιττή η διευκρίνηση. Ναί. Αλλά αυτό το μονότονο τοπίο εβραιούληδων, τουλάχιστον όταν επισημαίνεται είναι πλέον διασκεδαστικό.

Η 28η Απριλίου στην Ιστορία

Η 28η Απριλίου είναι η 119η ημέρα του δίσεκτου 2024 . Απομένουν 247 ημέρες μερί τη λήξη του.  1069.  Πέθανε πρόωρα σε ηλικία 21 ετών στο Τρό...