11/5/10

Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

Καρατζαφέρης:Έρχεται νέα ακραία βία με αφορμή τον Ερντογάν

Ο κ. Καρατζαφέρης προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους πολίτες και μαζί με το «εθνικιστικό τμήμα της Ασφάλειας» και Cia , κάνει ότι μπορεί για να μην κατέβει μαζικά ο δημοκρατικός λαός της Αθήνας στη διαδήλωση κατά του Νέο-Ραγιαδισμού και του Νέο-οθωμανισμού .

Ενωμένοι, Χαφιέδες-Ρουφιάνοι- Παρακρατικοί ,σχεδιάζουν τη «χορογραφία», που θα δώσει το πρόσχημα στον αλήτη Προ-Πο να χτυπήσει τους πολίτες.

Κάτω η Χούντα του Παπα-Εβραίου και του ΔΝΤ.

ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

Σπ.Χ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο άνθρωπος έχει ξεφύγει τελείως...

Ανώνυμος είπε...

Είναι πλεόν γεγονός ότι ο καμπούρης πατριδέμπορος σαλτιμπάγκος της ζωής και της πολιτικής υπήκων to His Masters Voice εκπροσωπεί την δεξιά φάλαγγα της υπερεθνικής χούντας που έχει καθίσει στον σβέρκο μας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΕΜΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΣΤΟ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟ ΚΑΡΤΑΤΙ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΕΛΛΑΣ???
ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΕΛΙΣΕΤΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Ο ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ.
ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΠΥΡΟ!!!ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΑΔΕΛΦΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΩ.
ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΣ...ΕΔΩ ΡΕ!!!!!

ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ!!!
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...