7/5/10

H δήλωση στο δελτίο ειδήσεων του Blue Sky μετά τη λήξη της απαγωγής μας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στρατηγικη δυο σημειων

πρώτων επιβολη συναισθήματος ανασφαλειας και αδυναμίας

δηλαδη οτι αν συνέχισής θα χασης και αυτά που έχεις


και δεύτερον μέτρημα αντιδράσεων κόσμου

καλο κουράγιο

Ανώνυμος είπε...

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας δίνει το ακόλουθο τελεσίγραφο στην κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου,
κύριοι, έχετε παραβιάσει το σύνταγμα της Ελλάδος παραδίδοντας την εθνική κυριαρχία στο ΔΝΤ και τους παγκόσμιους τραπεζίτες και ως εκ τούτου είστε παράνομη κυβέρνηση και έκπτωτη βάσει των νόμων και του συντάγματος. Παραδώστε την εξουσία στην Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας η οποία διαθέτει άμεσο σχέδιο για την έξοδο της χώρας από την κρίση και το ανάλογο επιτελείο να το υλοποιήσει και σας υποσχόμαστε να έχετε μία δίκαιη δίκη εσείς και όλοι όσοι συνεργαζόμενοι με εσάς έχουν οδηγήσει το κράτος στην κατάρρευση. Ζητούμε να το κάνετε τώρα που είναι ακόμη νωρίς ειδάλλως η οργή του έθνους θα είναι ο αμείλικτος δικαστής σας και κανείς δεν θα μπορέσει να εγγυηθεί για την σωματική σας ακεραιότητα.
Το έθνος μας βρίσκεται για ακόμη μία φορά επικεφαλής και υπερασπιστής του δυτικού πολιτισμού αυτή τη φορά εναντίον των διεθνών τραπεζιτών και της παγκόσμιας διακυβέρνησης που έρχεται να σκλαβώσει τους λαούς της Ευρώπης χρησιμοποιώντας τις κυβερνήσεις ως δούρειο ίππο για να αλώσουν εκ των έσω τα κράτη-έθνη.
Οι Έλληνες αποφασίσαμε όχι μόνο να αποτινάξουμε από επάνω μας τις αλυσίδες με τις οποίες είμαστε δεμένοι χρόνια τώρα αλλά και να μην φορέσουμε τις μεγαλύτερες και βαρύτερες που έχετε έτοιμες.
Ως ελεύθεροι άνθρωποι λοιπόν και αποφασισμένοι να αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων για την ελευθερία μας επαναλαμβάνουμε για τελευταία φορά παραδώστε την εξουσία και αποσυρθείτε στις οικίες σας ήσυχα ειδάλλως "καλές αντάμωσες μέσα στο σεράι σας".
Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας
Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Zanglos είπε...

Καταλαβαίνω ότι θα πρέπει να υποτιμάτε παρα πολύ την νοημοσύνη του Ελληνικού λαου αλλιώς δεν εξηγείται το θράσος σας, έχετε την λύση! που στην κωλότσεπη? Και γιατί ρε προφεσόροι δεν μας τι λέτε, ε? Aλεπουδοβγάλματα!

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...