1/8/13

Μεγαλεία…..


Ουάσιγκτον, 30 Ιουλίου 2013. Εθνικό Κοιμητήριο Άρλινγκτον. Κατάθεση στεφάνου από τον Κοσερ Αvraamόπουλο  που δεν φορούσε  το  kippah. Προσοχή και παλάμη δεξιού χεριού στην καρδιά, όπως κάνουν οι πολίτες των ΗΠΑ. Ούτε αυθεντικός Αμερικανός να ήταν.
πηγή http://www.kalami.net
Η αναξιόπιστη και κατευθυνόμενη «Φωνή της Αμερικής» και ο επιδοτούμενος «Εθνικός Κήρυξ» Νέας Υόρκης, παρουσιάζουν ως αναλυτή τον κ. Τζον Σιτιλίδη που είναι πρώην στέλεχος Οργάνωσης που ενίσχυε το... τουρκικό λόμπι στις ΗΠΑ για να εξηγήσουν την επίσκεψη του Αντωνάκη στην Ουάσιγκτον.
πηγή http://www.kalami.net

ΥΓ.deltio11. Για τις σκάλες του Λευκού Οίκου που θα καθαρίσει και τα πιάτα που θα πλύνει συμβολικά δεν χρειάζεται ανάλυση. Αυτό που πάει να προλάβει ο Αντωνάκης είναι η διαθεσιμότητα και θα τους δείξει ότι είναι πρόθυμος για όλα. «Μην με αλλάξετε γιατί εγώ είμαι το παιδί σας», είναι το μήνυμα του ενώ ο Kosher Αvraamόπουλος λέει στην Ουάσινγκτον «εγώ είμαι ο άνθρωπος σας μην ψάχνετε άλλο».
Στον συνταγματολόγο ντε Shrek δεν δίνουν καμιά σημασία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παράλληλα, ο Τζον Σιτιλίδης, τονίζει ότι «η παραμονή του κ. Σαμαρά στην ηγεσία της Ελλάδας αποτρέπει το ενδεχόμενο ανάληψης
της εξουσίας από εξτρεμιστικά, ακροαριστερά κόμματα...»...

Ανώνυμος είπε...

@ Πέμ Αυγ 01, 10:53:00 π.μ.

Μεσ' το δασος περπατω, περπατω κι αναζητω: Λυκε-λυκε εισαι εδω;
Δε ξερω τι τσαμπουναει ο καθε Σιτιλιδης, αλλα οι kosher του Μπρουκλιν ειδαν το μενου κι εχουν αποφασισει αμερικανοεβραιοκουμμουνιτσες Τσιπρα. Τωρα αν τα εβραιοαμερικανοκουμμουνια βαζουν και καμια μπομπα στα γραφεια της ΧΑ αυτο ειναι αλλουνου ραβινου βαγγεληΟ και ο Σιτιλιδης εχει δικιο.

Ετσι να ξηγιωμαστε μην παρεξηγιωμαστε


Πρασινοσκουφιτσα

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...