25/8/13

Κράτος λωποδύτης

Απίστευτο και όμως αληθινό . Ο Στουρνάρας και ο Θεοχάρης, που ψάχνουν απελπισμένα για έσοδα, μου έστειλαν ένα μπουγιουρντί, και μου ζητάνε να πληρώσω 4000 ευρώ για τέλη κυκλοφορίας, ενός αυτοκινήτου ηλικίας 42 ετών που όμως δεν υπάρχει και το οποίο δεν ήταν δικό μου.

Το εν λόγω αυτοκίνητο, ένα Χάμπερ της ROOTS κυκλοφόρησε το 1971. Το 1994, που με εξαπέστειλαν στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, οι Βενιζέλος-Χυτήρης-Αθανασάκης, (για να με ξεφορτωθούν), το πούλησα στον αδελφό μου Αντώνη. Το 2000 ο αδελφός μου προσβλήθηκε από καρκίνο και πέθανε τον Απρίλιο του 2001.Τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου όμως τα είχε πληρωμένα. Από το 2002 κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό.

Το αυτοκίνητο, όταν ήρθα για την κηδεία από τη Μόσχα όπου είχα μετατεθεί, δεν υπήρχε. Οι γείτονες μου είπαν ότι το είχε πάρει ο δήμος. Μπορεί όμως και να το έκλεψαν οι «ευπαθείς». Έκτοτε το ξέχασα. Μου το θύμισαν τώρα τα αρπακτικά της κυβέρνησης Κλεπτών και Λωποδυτών, που απειλούν ότι θα μου κατάσχουν μισθό και σπίτι για τέλη κυκλοφορίας 12 ετών, ενός αυτοκινήτου ηλικίας 42 ετών, που δεν βρίσκεται στην κατοχή μου από το 1995 και το οποίο κυριολεκτικά δεν υπάρχει από το 2001. Αλλά που να βρεις άκρη με αυτή την κυβέρνηση των τοκογλύφων. Ελπίζω τουλάχιστον να βρεθεί ένας δικαστής.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ανέκδοτο της ημέρας :
Ελπίζω τουλάχιστον να βρεθεί ένας δικαστής.

Μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Να'σαι καλά μπαρμπα-Σπύρο με τα ωραία σου!
Υποθέτω ότι οι δικαστές που χειρίστηκαν την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ σου είναι επαρκείς;
Πικρά, πολύ πικρά γέλια.
Γειά χαρά

ΥΓ.1: Το βιβλίο προχωράει καθόλου;
ΥΓ.2: -Πώς λέγεται ο φούρναρης στον άρχοντα των δαχτυλιδιών; -Καραμαλέγκολας! (κανονικά γέλια) (μάλλον)

Ανώνυμος είπε...

χατζαρα με την ιστορια των αλβανων μαθαμε και κατι που ελαχιστοι γνωριζουν.

οτι οι αλβανοι εισερχονται στην ελλαδα ελευθερα διχως κανεις να τους ελεγχει τις προθεσεις απο την συνοριακη διαβαση.

δηλαδη κανονικη συνομοσπονδια υπερ αλβανων κακοποιων και λαθρο εργατων εχουμε φτιαξει !

μαθαμε δηλαδη οτι εδω και χρονια ουδεις απαιτει οι αλβανοι να εχουν αδεια εισοδου εργασιας και παραμονης οταν ερχονται στην ελλαδα απο την διαβαση την νομιμη οχι τους λαθρο !

επισης μαθαμε οτι ελευθερα μπαινουν στην κακαβια οι χωριατες μαφιοζοι απο το λαζαρατι που ζουν απο την μαφια ναρκωτικων!

δηλαδη σε αυτη τη χωρα οι αλβανοι ερχονται νομιμα απο την κακαβια δηλωνοντας τουριστες!

ουδεις ζητα αδεια εργασιας ουδεις ελεγχει αν ειναι πιθανον να προβουν σε εκνομες δρασεις ουδεις τους ζητα τουριστικο συναλλαγμα ως τουριστες!

συνομοσπονδια του ΚΑΚΟΥ εχει φτιαχτει !

αλβανοι λαθραια ερχονται πλεον μονο οι πρεζεμποροι και σια !

τι κερδιζει η ελλας απο αυτη τη κατασταση θα μας απαντησουν καποτε;

τα χωρια αναστεναζουν απο τους επιδρομεις λογω αυτου του καθεστωτος παραδοσης στον αλβανικο ληστοσυμμοριτισμο η χωρα γιομιζει ναρκωτικα.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι καλά που δεν σου ζητάνε το φόρο των μουλαριών για το μουλάρι που επίταξαν οι Γερμανοί από τον από τον παππού σου. Οι προσαυξήσεις του φόρου απαιτούν την κατάσχεση όλου του χωριού σου όχι μόνο του σπιτιού. Τελικά πάμε καλά, γαμώ την τρέλα μας, και στο τέλος του χρόνου θα έχουμε πλεόνασμα αλλά δεν γνωρίζω για ποιους ή μάλλον το γνωρίζω αλλά φοβάμαι να το γράψω. Τα λαμόγια και οι κλέφτες θα κάνουν πάλι πάρτι χωρίς εσένα γιατί εσύ θα κρεμαστείς και αυτοί θα πίνουν στην υγειά του μαλάκα που αυτοκτόνησε.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε καποια λαλακια εκανες,οπως θα μπορουσε να συμβει στον καθενα.μη τα βαζεις με τα μνημονια κλπ.ειτε δεν ολοκληρωθηκε η μεταβιβαση ειτε σου ηρθε κληρονομικα.το αν το εχεις ειναι γενικως αδιαφορο,ειτε με χουντα του παπαδοπουλου ειτε με οποιουδηποτε αλλου.

ethnikofronas είπε...

Κυριε Χατζαρα η γραφειοκρατια βασιλευει γι'αυτο εγινε αυτο αλλα κατι ξερανε και το κανανε για να το ξετρυπωσουνε και να σας κυνηγανε μετα ενω δεν φταιγατε τιποτα,ειμαστε υπο σοβιετικη κατοχη αλλα εχουμε το κακεκτυπο μοντελο του σοβιετ!!!

Ανώνυμος είπε...

ανεκδοτα τηλεοπτικης πρωινης χλετσας στις φιλοκυβερνητικες συχνοτητες...


οι τιτλοι αυτοι ειναι αληθεις και οι συζητησεις πραγματικες στα πλαισια σοβαροφανους διαδικασιας.

"ανησυχει η αθηνα για τις εξελιξεις εις συρια"


"ο ρολος της ελλαδος στην συρια"



τρεμε υφηλιος αι αθηναι ανησυχουν και προβαρουν ρολο...

(το γνωστο ρολο του ανυπαρκτου υπο διαλυσι εθνους που τις ελευθερες ωρες του προσφερει δωρεαν βασεις αναμειξεων σε ξενα κρατη με ανταλλαγμα ανελιξη προσωπικη των αξιωματουχων και υστερα αλλαζει πλευρο μεχρι να μπουκαρουν κανα εκατομμυριο αλλοδαποι επηλυδες)

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΕΥΡΩΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ
ΣΥΓ-ΚΥΒΕΡΝΑΡΕΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΚΑΤΙ ΔΙΑΣΠΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΟΥΣ ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ ΤΟΥΡΚΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ

ΣΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΕΜΑΛΙΚΑ KOΡΔΕΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΕΥΡΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΑΚΗΣ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΗΠΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΟΗΕ

''Θα κόψουμε το χέρι όσων αμφισβητούν την Ελληνικότητα της Θράκης''

απαντησις σε γενιτσαρο νεοτουρκο.


ΜΕΤΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ (ΑΤΣΑΛΑΜΑΝΤΑΝΑ!)

ΣΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ -ΜΑΙΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΔΙΚΑΣΘΕΝΤΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ. ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΤΟΥ 1955.

"Εμείς, οι Έλληνες σεβόμαστε τη φιλία και τη συνεργασία των βαλκανικών λαών. Τα σημερινά εγκαίνια το αποδεικνύουν"

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ;AΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ NA ΣΕΒΕΣΑΙ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΛΕΝ ΟΙ ΗΠΑ.MΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΣ ΣΟΥ.


ΔΙΕΚΡΙΝΗΣΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΟ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΑΣΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ .

ΥΠΗΡΞΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΙΣΗΤΟΥ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΑΤΡΙΟΥ ΤΟΥ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΨΕΥΔΩΣ ΕΒΑΠΤΙΣΘΗ ΟΙΚΙΑ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑΣ ΩΣ ΝΕΟΩΘΑΜΑΝΙΚΟ ΒΙΛΑΕΤΙ ΜΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΕΥΡΩΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ...

ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΕΝΑ ΗΜΕΔΑΠΟ ΛΟΜΠΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΩΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΨΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΩΝ ΜΑΖΑΝΘΩΠΩΝ !

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ


http://allenaki.wordpress.com/2013/08/17/%CE%B3%CE%B5%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CE%BF-%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84/

Ανώνυμος είπε...

γερικες ...ΑΝΤΡΟΥΚΛΕΣ !!!

http://www.imagebam.com/image/20a1dc272706293