11/8/13

ΣΚΑΝΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.....ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ

Οι τοκογλύφοι, ΤΗΣ FED σκάνε στα γέλια με την ανυπαρξία του παγκόσμιου Ελληνισμού. Πήγε λέει ο Σαμαράς ( της λέσχης Μπιλντερμπεργκ) στον Λευκό Οίκο να κάνει «παράπονα» για την λιτότητα στην Ελλάδα.
Πήγε ο άθλιος Σαμαράς να μιλήσει για την ανεργία αλλά και για τις επενδύσεις…… στον σιωνιστή Ομπάμα της AIPAC… στον Ομπαμα που είχε δώσει το ΟΚ σε Μέρκελ και Παπανδρέου για την καταστροφή του Ελληνισμού. Στον Ομπάμα που δίνει άσυλο στον “καθηγητή” Παπανδρέου.
Το εβραϊκό κατεστημένο της FED, το οποίο εξαπέλυσε την επίθεση του φτηνού χρήματος και έπνιξε τον κόσμο στα χρέη με σκοπό το ξεπούλημα των εθνών δεν έχει αντίπαλο. Συμφώνησε λένε ο Ομπάμα ( ευχολόγια μιας και θέλει καθυστέρα Τσίπρα) με τον Σαμαρά πως η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει άλλη λιτότητα, ενώ την ίδια στιγμή η Μέρκελ μιλούσε για συνέχιση της λιτότητας…. μιας και ο Σαμαράς συμφωνεί!!
Ο σχεδιασμός αυτής της σιωνιστικής κλίκας ήταν και είναι απλός. Φόρτωσαν με τεράστια τοκογλυφικά χρέη την σιωνιστική Γερμανία και έπειτα ανάγκασαν την ανάπηρη Γερμανία μέσω της Ένωσης να τα ξεφορτωθεί συγκεκριμένα στα πλούσια κράτη του Νότου. Γνώριζαν ότι αυτός ο τρόπος θα οδηγήσει αργά ή γρήγορα στην εκποίηση των πατρίδων των λαών, και φρόντισαν να βάλουν τους "δικούς" τους ανθρώπους στο μεγάλο "ξεπούλημα". Ανθρώπους μαριονέττες όπως Μητσοτάκης, Σημίτης, Παπανδρέου, Καραμανλής και Σαμαράς. Τα ίδια ανάπηρα άτομα συναντάμε σε Ισπανία, Ιταλία και Πορτογαλία.
Οι Εβραίοι της Αμερικής, με τα χρήματά τους πλήρωσαν τους φονιάδες Γερμανούς να αιματοκυλίσουν τις χώρες του μισητού Νότου έτσι ώστε να επιβάλλουν τους σχεδιασμούς τους. Απλά πράγματα. Αφού έβαλαν πρώτα τους Έλληνες να φάνε τις οικονομίες τους πέρασαν στον σχεδιασμό της λιτότητας. Γιατί το έκαναν αυτό;;
Για να μην σηκώσει κανένας κεφάλι.
Με κουρέματα η όχι συντηρούν ψεύτικες ελπίδες ενώ ο στόχος είναι άλλος. Είναι το πλιάτσικο. Είναι η καταστροφή και η λεηλασία. Μέσα σε όλα αυτά έχουμε και τους διαφόρους αντιρατσιστικούς νόμους, ιθαγένειες, Μ.Κ.Ο, Καλλικρατηδες… ..ΤΖΑΜΙΑ… ΕΟΖ…ΟΛΑ ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ μέσω Αμερικής..
Όλοι οι υπόλοιποι που θα αντιδράνε θα καταγγέλλονται για τα “ψεύδη” τους από τα διεθνή ΜΜΕ ή τα ευρωπαϊκά Διευθυντήρια ως φασίστες και κομπλεξικοί. Μόνον οι δικοί τους άνθρωποι θα είναι "ηθικοί"όπως οι Μπουτάρηδες, Τσίπρες, Τατσόπουλοι, Βαρβιτσιώτηδες…… οι προοδευτικοί των ανοιχτών συνόρων και της εξαφάνισης κάθε πατριωτικού στοιχείου.
Από την άλλη πλευρά θα παίζουν χωρίς αντίπαλο οι “σιωνιστές εθνικιστές”.
Μέχρι το ολοκληρωτικό πλιάτσικo έτσι θα κυλάει το πράγμα. Αφού ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο έγκλημα στην σύγχρονη παγκόσμια ιστορία θα μας φωνάξουν κάποιον Μυκονιάτη Καραμανλή (μισάνθρωπος) για να αναλάβει κανένα Προεδρικό αξίωμα… .σε μια χώρα φάντασμα.
Σε μια χώρα που θα παράγει νόμιμα ναρκωτικά, νόμιμη πορνεία και κάποιες δουλειές του κώλου… με χρήσιμους νεόπλουτους νταβατζήδες χαφιέδες της αστυνομίας. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ. Πεταμένος χρόνος σε μια ζωή ψεύτικη.
Oι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν πως είναι έρμαιο αυτής της αιμοβόρας συμμορίας. Παράσταση δίνουν ότι δήθεν αντιστέκονται.
Δεν θα μας αφήσουν τίποτα.....
Y.Γ. Αντίδραση μόνο απο τον απλό λαό και όχι φυσικά απο τους φτωχομπινέδες του καθεστώτος που αποτελούν την ραχοκοκαλιά του καθεστώτος.
Πηγή http://chaos-crisis.blogspot.gr/2013/08/blog-post_10.html

1 σχόλιο:

Γιώργος Πετρέας είπε...

Ας τους μεταφέρει κάποιος ό,τι στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.