31/5/16

Η «εξέγερση» των κακοχυμένων `

Τα τάγματα Εφόδου (Στουρμαμπτάιλουνγκ -Sturmabteilung) του Σόρος επιτίθενται τώρα στους «κεντροαριστερούς» υπουργούς που νομοθετούν για τις «αριστερές» οφ-σορ, και από το Indymedia, ανακοίνωσαν ότι οι Συριζουπουργοί είναι ανεπιθύμητοι «σε κάθε γειτονιά».
Οι Στουρμαμπτάιλουνγκ του Σόρος ήσαν παρόντες στο Χάπενιγκ της Καλλιθέας όπου οι «πιστοί αριστεροί» προέταξαν τα στήθη τους για να υπερασπιστούν τον Φίλη της Αγγελοπούλο, στο Χάπενιγκ στον Βύρωνα όπου ο Σκουρλέτης δεν μπόρεε να μιλήσει ενώ στον Bόλο στο λιμάνι ΛΑΕ και ΕΠΑΜ, αποδοκίμασαν τον φαρμακοποιό χωρίς δίπλωμα της Τασίας.
Οι συνιστώσες διαφωνούν, και η «αλληλέγγυα» των ΛΟΑΤ Πειραιώς και περιχώρων Παραμένει ιδεολογικά εντάξει αφού ψήφισε Ναι σε όλα. Ωστόσο καμία κυβέρνηση ποτέ δεν έπεσε από τους «Ρουβίκωνες».
Το πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ και την «πλειοψηφία» του, είναι ότι ο «λόχος» εμφανίζει σημάδια απειθαρχίας, ότι η «συντροφικότητα» πήγε περίπατο και κάθε ημέρα κάποιος μαϊντανός εκβιάζει για τους διορισμούς του και τα μικροσυμφέροντά του. 
    Η «πολυσυλλεκτική» πλειοψηφία, δεν έχει την πειθαρχία για να αντέξει στην πίεση των μέτρων που αποφάσισαν οι Axel& Co και παρόλο που οι παλιάνθρωποι κολλάνε μαζί σαν τις σάπιες σταφίδες, αισθάνονται ετοιμόρροποι.
Τίποτα όμως δεν θα αλλάξει στο άμεσο μέλλον.

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TO ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΠΙΖΝΑΣ


ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΚΟΝΟΜΑ....





http://i.imgur.com/AgK0SWK.jpg

Ανώνυμος είπε...

και η «ΑΛΛΗΛ-ΕΓΚΥΑ» των ΛΟΑΤ Πειραιώς και περιχώρων Παραμένει ιδεολογικά εντάξει αφού ψήφισε Ναι σε όλα.

Ανώνυμος είπε...

Τα αδέσποτα αεροπλάνα στο παρτάλι FIR Αθηνών


Η πτήση της USA Delta Airlines από Γαλλία στο Κουβέιτ μέσω του FIR Αθηνών, τη μοιραία Πέμπτη 19-5-2016, απέδειξε ότι η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) έκανε τα ίδια λάθη ανικανότητας με αυτά του τραγικού Boeing στο Γραμματικό, παραβιάζοντας τους κανόνες ασφάλειας... που η ίδια έχει θεσπίσει, με αποτέλεσμα να διασύρεται η χώρα διεθνώς και να τίθενται σε κίνδυνο ζωτικά ελληνικά συμφέροντα !

Το αεροπλάνο της Delta Airlines, ωρα 19:10, στις 19-5-2016, εγκατέλειψε το FIR Τιράνων και εισήλθε στο FIR Αθηνών, στο καθορισμένο σημείο εισόδου και στον συγκεκριμένο αεροδιάδρομο, σύμφωνα με το σχέδιο πτήσης το οποίο είχε εγκριθεί από το Eurocontrol.

Κατά την είσοδο στο FIR Αθηνών, ο κυβερνήτης όφειλε σύμφωνα με τη Σύμβαση του Σικάγο του ICAO να θέσει τη ραδιοσυχνότητα του Κέ­ντρου Ελέγχου Περιοχής Αθηνών (ΚΕΠ/ΑΘ) και να αναφέρει τη θέση του, ώστε να γίνει η διαδικασία πιστοποίησης, και το ΚΕΠ/ΑΘ (ελε­γκτές της ΥΠΑ) να το θέσει κάτω από θετικό έλεγχο ραντάρ και τούτο για να παρέχει η ΥΠΑ ασφάλεια και ομαλή ροή της πτήσης. Όμως, ο κυβερνήτης, παραβιάζοντας τους διεθνείς κανόνες, δεν έπραξε τα προβλεπόμενα και δεν κάλεσε την ΥΠΑ κατά την είσοδο στο FIR Αθηνών, μολονότι γνώριζε ότι μη εφαρμόζοντας τους προβλεπόμενους κανόνες πτήσης (DOC. 4444 του ΙCAO) έθετε σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών και όχι μόνο.

Ο κυβερνήτης γνώριζε ότι στην περίπτωση που εισέλθει στο FIR Αθηνών και πετάει σ’ αυτό χωρίς να έχει έλθει σε ασύρματη επαφή με το ΚΕΠΑΘ, τότε η ΥΠΑ, που είναι υπεύθυνη για το FIR Αθηνών, βάση των αποφάσεων του ICAO 1950 και 1952, θα πρέπει να εφαρμόσει συγκεκριμένες διαδικασίες του Παραρτήματος 2 (ΑΝΝΕΧ-2 του ICAO - νόμος του κράτους), διότι δεν γνωρίζει εάν το αεροπλάνο βρίσκεται σε κίνδυνο (βλάβη, αεροπειρατεία κ.λπ.) ή εάν αυτό μπορεί να εξελιχθεί σε τρομοκρατικό. Σ’ αυτή την περίπτωση, η ΥΠΑ εφαρμόζει τη διάταξη 2.6 του Παραρτήματος 2 του ICAO (πολιτικοστρατιωτικός συντονισμός) και ζητά από την Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ) να απογειώσει μαχητικά αεροσκάφη για να αναγνωρίσουν το αεροπλάνο.

Όλες οι ενέργειες και οι διαδικασίες, τόσο του κυβερνήτη όσο και της ΥΠΑ, πρέπει να γίνουν στους ελάχιστους θεσμοθετημένους χρόνους, διότι το αεροπλάνο πετούσε με 8 ν.μ. το λεπτό και μπορεί να βρισκόταν σε κίνδυνο λόγω αεροπειρατείας και να εξελισσόταν σε τρομοκρατικό (renegade). Ο κυβερνήτης παραβίασε τους κανόνες ασφάλειας πτήσεων, οπότε η ΥΠΑ όφειλε να εφαρμόσει τις διατάξεις του εγχειριδίου λειτουργίας ΚΕΠ/ΑΘ (νόμος του κράτους). Ο υπεύθυνος ελεγκτής του τομέα εναέριας κυκλοφορίας πρέπει ε­ντός τριών λεπτών από την είσοδο στο FIR Αθηνών να έλθει σε ραδιοτηλεφωνική επαφή με το αεροπλάνο. Εάν αυτό δεν επιτευχθεί, τότε αρχίζουν τα στάδια αβεβαιότητος και κινδύνου.

Ομως οι μη ενέργειες της ΥΠΑ απέτυχαν να διασφαλίσουν την ασφάλεια της Αθήνας, διότι το αεροπλάνο αναχαιτίστηκε από αεροσκάφη F-16 της Σούδας, 39 λεπτά μετά την είσοδό του στο FIR Αθηνών, 7 ν.μ. ανατολικά της Σαντορίνης, αφού προηγουμένως είχε περάσει πάνω από την Αθήνα, γεγονός που αποδεικνύει ότι στην περίπτωση που είχε εξελιχθεί σε τρομοκρατικό με στόχο την Αθήνα θα θρηνούσαμε θύματα, διότι οι ενέργειες της ΥΠΑ θα είχαν αποτύχει, δεδομένου ότι το αεροπλάνο πετούσε για 39 λεπτά στο FIR Αθηνών και η αρμόδια ΥΠΑ είχε πλήρη άγνοια για την κατάσταση και για τις προθέσεις του αεροπλάνου !!!

Οι πιλότοι φυσικά δεν κοιμόντουσαν, όπως κάποιοι ανίκανοι κρατικιστές άφησαν να διαρρεύσει, απλά εκτελούσαν εντολές αιφνιδιου ελέγχου ασφάλειας του FIR Αθηνών από την Ομοσπονδιακή Αεροπορική Αρχή των ΗΠΑ (FAA), που αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο της εδω ΥΠΑ, διότι εάν υποβαθμίσει την ασφάλεια του FIR Αθηνών, τότε οι οικονομικές απώλειες για τη χώρα θα είναι τεράστιες, όπως είχε γίνει το 2002 !

Η αναχαίτιση κόστισε στους Έλληνες 1.000.000 ευρώ λόγω παράβασης των κανόνων αέρος από τον κυβερνήτη του αεροπλάνου, γι’ αυτό θα έπρεπε η ΥΠΑ να τα απαιτήσει από την εταιρεία Delta Airlines...

Ανώνυμος είπε...

Φιλης+Παγκαλος=Ιπποποταμοβουβαλοπιτα
Φιλης+{-}Παγκαλος=Καμμενοβουβαλοπιτα
Ιπποποταμοβουβαλοπιτα+Καμμενοβουβαλοπιτα=Ιπποποταμοβουβαλοκαμμενοαγριογουρουνοπιτα

Ανώνυμος είπε...

το μόνο μου επιβραδύνει κάπως τις εξελίξεις είναι ότι καθένας θέλει να φάει για τον εαυτόν του. οι τοκογλύφοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα διότι από το 93% που δεν ψηφίζει χρυσή αυγή μπορούν πάντα να βρεθούν 151 βουλευτές να κάνουν κυβέρνηση. όσο τα κόμματα θα αυξάνονται στην βουλή τόσο πιο εύκολα θα βρίσκονται 151 σάπιες σταφίδες να κολλήσουν. το σύνθημα "εκλογές εδώ και τώρα" όχι μόνο δεν θα τους φοβίζει αλλά θα τους ξεπλένει από ό,τι βρωμιά έχουν ψηφίσει αφού θα φεύγουν από το προσκήνιο και θα εμφανίζονται οι νέοι 151 και πλέον δεν θα μπορείς ούτε με μπλοκάκι να θυμηθείς ποιος ψήφισε και τί. φοβερά έξυπνο. κοινοβουλευτισμός, το απόλυτο εργαλείο υποταγής.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΥΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟΝ,

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΟΥ ΨΑΝΧΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΣΧΟΛΕΣ-ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ

ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΟΘΡΟΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟΥ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΙΣΜΟΥ,ΣΤΗΝ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΤΗΣ ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΕΣ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΑΝΟΗΣΙΩΝ ,

ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΤΑΝΟΜΟΡΦΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΚΚΕ Α.Ε ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΟ ΑΝΙΔΕΟ ΠΟΠΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ.

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ (ΤΗΣ ΛΟΤΑ ΚΟΝΤΙΝΟΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ) ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΚΟΝΣΟΡΤΣΙΟΥΜ ΚΚΕ ΑΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΘΕΟ ΚΑΙ ΜΑΜΜΩΝΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ !



ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ,ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ ΣΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΔΙΚΙΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ!

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΥΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ !

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΨΕΥΤΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ!





Όπως η Χρυσή Αυγή, έτσι και το ΕΛΑΜ εκμεταλλεύτηκε την οικονομική κρίση και απέκτησε οντότητα με εθνικιστικές κορώνες, συνθήματα για «πουλημένους πολιτικούς», αποθεώνοντας ακροδεξιούς πραξικοπηματίες του παρελθόντος όπως τον ηγέτη των ταγμάτων ασφαλείας Διγενή Γρίβα


Τι να πρωτοσχολιαστεί, άραγε, από την ασχετοσύνη των αναιδών - ανίδεων υπαλλήλων του Μπόμπολα; Ότι μπέρδεψαν των Ομάδα Χ, στην οποία ηγούταν ο Γρίβας και πολέμησε τόσο τους Γερμανούς στην κατοχή, όσο και τους κομμουνιστές στα Δεκεμβριανά, με τα Τάγματα Ασφαλείας; Ότι δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στην δράση του ως επικεφαλής του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα της ΕΟΚΑ;

Ότι η σαφής μομφή για την απόπειρα ανατροπής του Μακαρίου τον Ιούλιο του 1974 από τον Γρίβα δεν είναι δυνατόν να στέκει, γιατί ο τελευταίος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στο κρησφύγετο του στις 27 Ιανουαρίου 1974, δηλαδή 6 μήνες νωρίτερα; Εκτός κι αν ο Γεώργιος Γρίβας «ευθύνεται» και για ότι συνέβη μετά τον θάνατό του!





Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-anistorhto-ethnos-sthn-prospatheia-tou-na-plhjei-chrush-augh-kai-elam-sa#ixzz4AEgt46gb

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα φαντάζεσαι τι έχει να γίνει στην Αθήνα, αν υποθετικά κάποια μέρα συγκρουστούν τα τάγματα εφόδου των κακοχυμένων του Σόρος με τα τάγματα εφόδου του στραβοχυμένου λουκουμά; Κόλαση...

Ανώνυμος είπε...

Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ 23-3-16 : Η ψευτο-ορθόδοξη σύνοδος του Βoθρολομαίου και σια

https://www.youtube.com/watch?v=7D2ClCveL3s

Ανώνυμος είπε...

παγκαλοσκατοs+μπενιζελοσκατos+καρατζαφεροσκατοs
ιπποποταμοπαγκαλοβενιζελοκαρατζαφεροσκατοβρωμογουρουνοπιτα
ωρε και τσι πιασει κανενα κοψιμο θα καταχεσουν την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!!οι βρωμοκουραδεs

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο αφεντικό εχουν και οι δύο αν ψάξεις πως έβρισκε λεφτά απο το πουθενά ο κοντόχοντρος λουκουμάς.
Σόρος uber allies.

Ανώνυμος είπε...

@Τρί Μαΐ 31, 05:01:00 μ.μ.

"Tα τάγματα εφόδου του στραβοχυμένου λουκουμά"

Σε ποιόν αναφέρεσαι;

Ανώνυμος είπε...

η εξεγερση των κακοχεσμενων

Ανώνυμος είπε...

Όλα γύρω μας προσδίδουν μία απέραντη απογοήτευση, που τελικά ξεπερνά αυτά καθεαυτα τα σύνορα του εαυτού μας και εισχωρούν βαθιά μέσα μας. Σαν το σαράκι...

ΠΑΟΚ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΕΛΑ ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΛΕΙΣΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ Η ΣΕ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα φυσικά στον λυγερόκορμο "Φύρερ" σας... Κι αυτός στους καταδρομείς ήταν;

Ανώνυμος είπε...

ο λυγεροκορμοs Καταδικασμενοs ΜΙΖΑΣ-ΝΟΝΟΣ περιστεροκ@λοχεσμενοs μοδιστρα ητανε;η λουλου βαψωμαλιου

Ανώνυμος είπε...

σκεφτεστε τι εχει να γινει αν επερθει καμμια συγκρουση με τιs σφυριζοκλανο σανελο κουρελο(σοροπιαστα λαγουδακια το παραρτημα του οφσορ κωλαγονου)π@υστηδεs και παλουκαρια θα γινουν μαλλια κουβαρια με τα κοριτσια του κυρ τακη-περιστεροκ@λοχεσμενου-τηs αιθνικησ κυλοτασ....
Μολιs κυκλοφορησε το καινουριο cd με παλιεs και νεεs επιτυχιεs Νο1 ''Αφρικανε Αφρικανε θελειs να κανουμε κονε;Η Απαιχτη τραγουδιστρια επεστρεψε!
ixnos.blogspot.gr/2016/06/blog-post_66.html
Νεα''επεισοδια''με την Εφη Θωδη τηs πολιτικηs...
politikosafari.blogspot.gr/2010/08/blog-post_2544.html
τετοια κουκλα και τσαχπινα παλαιο ασμα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

@Τετ Ιουν 01, 11:49:00 μ.μ

λυγερόκορμο; "Φύρερ"; στους καταδρομείς;

Σε ποιόν αναφέρεσαι;

Ανώνυμος είπε...

@Τετ Ιουν 01, 11:49:00 μ.μ

Aυτός, τουλάχιστον, υπηρέτησε στους Καταδρομείς!

Οι περισσότεροι της Βουλής είναι αστράτευτοι
ή αν υπηρέτησαν το έκαναν από το σπίτι τους...

Ανώνυμος είπε...

Η απαντηση του Κρανιδιωτη σε στελεχοs τηs Εθνικηs Ενοτηταs''Ρουφα το αυγο σου...''
ksipnistere.com/2016/04/blog-post_422.html
Νικολαοs Λαοs''Παρουσιαση Βιβλιου!Youtube!ειναι και μασονοs η κοντοχοντρη αστρατευτη φυγοστρατη παλιορομπα το λαμογιο ο απατεωναs ο κλεφτηs με τα 19 ακινητα μωρη μπουχεσα την βιλα που εχτιζεs στα Καμμενα στον Διονυσο Αττικηs Χρυσανθεμων 27 την τελειωσεs;Μωρη λεκανοχυστρα του πωλητη κωλαγονων η βιλα στιs BRUKSELLES-KWAKKELS STRAAT-5-VILVOORDE την δηλωσεs;Την βιλα στιs BRYKSELLES AVENUE CHAZAL 145 SHAERBEEK 1030 την δηλωσεs;ο πλαστογραφοs η ρωποπερπηρηθρα ο κυδωνιατηs τηs μπουλντοζαs μωρη τρυπια κυλοτα το πηγεs το πιστοποιητικο στρατου στο Αττικο νοσοκομειο;βρωμοκαΜΠΙΝΕ που λεει και ο offshore MILESON L.T.D σκ@τοκουραδα πορδοκλανορουφηχτρα του offshore CATALINA L.T.D. OYΣΤ ΚΟΠΡΕΙΕ ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΕΡΩΤΑ ΣΕΡΒΙΕΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

"Εθνική κΕνότητα" για αστράτευτες και μη κιλότες...

Ανώνυμος είπε...

...για πια ''αιθνικη κΕΝΟΤΗΤΑ λετε;
α)του κυρ τΑκΗ energa;
β)τηs κατεριναs του θωμαιδη & του γιατρου;
γ)του μπαλιακα ροντουλη(τα γομαρια);
δ)τoυ τoToY (κατα κοσμον βροχοπουλου);
ε)τηs εικοσαευρηs μπουκουροκλαναs κλαψωμ@υναs;
στ)του χρυσοβαλαντη η κυλοτα φουρναρηs;
Υ.Γ μηπωs εννοειτε τον offshore περιστεροκ@λοχεσμενο;
πολλα κωματα.....