3/7/16

Δεν καταλαβαίνω την έχθρα τους

του Σπύρου Χατζάρα


Κάνω ότι μπορώ για να σας ενημερώνω. Διαφημίσεις δεν έχω και δεν ανταγωνίζομαι κανέναν σε κλίκ.
Λοιπόν, σας ενημέρωσα πρώτος στις 30/06/2016 με την ανάρτηση «Έφτασε η ώρα να «ξεσηκωθούν» οι (Περιούσιοι) «Παρφέ»» http://deltio11.blogspot.gr/2016/06/blog-post_344.html
για το άρθρο του αλήτη –ρουφιάνου των Νιου Γιόρκ Τάιμς, James Traub, που έλαβε εντολή και σάλπισε για λογαριασμό των ΑΘΕΑΤΩΝ, από τη στήλη του στο περιοδικό Foreign Policy, του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων , (Council on Foreign Relations) , επίθεση κατά των λαών.
Ο James Traub που εκφράζει τους ΑΘΕΑΤΟΥΣ κάλεσε τις Ελίτ, (Περιούσιοι, «Παρφέ»), να ξεσηκωθούν εναντίον των «απερίσκεπτων», των «θυμωμένων» και κατά της «αδαούς μάζας» , «για να μην εκτροχιαστεί η παγκοσμιοποίηση από τη λαϊκίστικη εξέγερση που οδήγησε στο Brexit και την άνοδο του Τραμπ». Στην ανάρτηση μου τόνιζα: « Ο ρουφιάνος Traub υποστηρίζει ότι τα πολιτικά κόμματα στις μεγάλες δυτικές χώρες πρέπει, «να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να κρατήσουν μακριά τους εθνικιστές». Δηλαδή και ο ρουφιάνος από τα Κεντρικά είπε ότι ακριβώς και ο δικός μας Περιούσιος Παρφέ. Προοδευτική Συμμαχία για μια καλύτερη Ευρώπη για να σταματήσουμε την επέλαση της ακροδεξιάς. Το λέω εδώ και μέρες. 
Ο Τσιπρά είναι ρουφιάνος των Ρότσιλντ».
Τέλος πάντων όλοι από εμένα το μάθανε.

Το Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016 το θυμήθηκε ο Κόκκινος Ουρανός χωρίς να με αναφέρει και έγραψε: Προκλητικό άρθρο του Foreign Policy: «Είναι ώρα οι Ελίτ να σηκωθούν ενάντια στις αμαθείς μάζες». «Αριστεροί και δεξιοί να συμμαχήσουν ενάντια στον εθνικισμό για να σωθεί η παγκοσμιοποίηση». Και σήμερα ξύπνησε και το «pronews» που έμαθε από τον Κόκκινο Ουρανό, για τη «πρωτοφανή επίθεση κατά της ελεύθερης βούλησης των λαών από το Foreign Policy».
Δεν καταλαβαίνω την έχθρα τους!
Τι τους στερώ; Τη δόξα;


ΥΓ: Δεν πειράζει παιδιά, συνεχίστε έτσι.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολλα ιστολογια ειναι λιγο περιεργα,και ισως υποπτα και ας φαινεται οτι ειναι κατα της παγκοσμιας μαλακιας,δεν ξερω σιγουρα αλλα λεωωωωω μηπως να ουμμμμμ...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί εσύ ανέφερες που την βρήκες την είδηση; Ή μήπως είσαι τακτικός αναγνώστης του Foreign Policy;

Το snuff site pronews είναι συνδρομητές σε ξένο οικονομικό newsletter και από εκεί θα την πήραν την είδηση. Πιθανότατα και ο redsky.

Ανώνυμος είπε...

ωχωχωχωχ what's going on?

Διηνέκης είπε...

http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2016/07/blog-post_20.html

Ανώνυμος είπε...

Το αστείο του πράγματος είναι πως η αδαής μάζα άγεται και φέρεται από την "ελίτ" των χαζαροεβραίων και ψηφίζει αριστεροκαρκινώματα, παριστάνοντας τους φιλελέ μοντέρνους και περιμένοντας κάποια ψιχουλα από τα τραπέζια των αθέατων σαν αδέσποτα σκυλιά σε εξοχική ταβέρνα. Οι σκεπτόμενοι ψάχνουν τη ρίζα του Κακού και πόσο βαθιά φτάνει η λαγοτρυπα. Και αυτοί είναι οι Επικίνδυνοι για τη ΝΤΠ.
Κύριε Χατζάρα συνεχίστε να μας ενημερώνετε. Λείψατε πολύ από την τιβι που πλέον είναι χαζοκουτι
Αναγνώστρια

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι