3/7/16

Οι «δυστυχισμένοι» ταξιδεύουν

Η τροχαία της Μπουγιουρουμού συνέλαβε το πρωί του Σαββάτου κοντά Ράντοβις (στο δρόμο από την Στρούμνιτσα στο Στιπ) έντεκα λαθρομετανάστες εξ Ελλάδος . 
Το περιπολικό προσπάθησε να ελέγξει τρία οχήματα, ύποπτα για μεταφορά λαθρομεταναστών, αλλά οι οδηγοί επιτάχυναν και διέφυγαν . Το ένα αυτοκίνητο βγήκε έξω από το δρόμο και ο οδηγός το εγκατέλειψε και διέφυγε. Η αστυνομία ανακάλυψε στο όχημα 11 μετανάστες. Αφού τους πήρε συνέντευξη ο εισαγγελέας, οι λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν στα χιτσπότς στη Γευγελή και τα Σκόπια.
Οι «δυστυχισμένοι» πάντως είχαν λεφτά για να πληρώσουν τα ναύλα. 

Άλλοι «δυστυχισμένοι» ,δύο άντρες και τρεις γυναίκες αντικαθεστωτικοί, ιρανικής καταγωγής, μεταξύ 26 και 35 ετών, συνελήφθησαν την περασμένη Τρίτη στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης και τέθηκαν υπό κράτηση επειδή προσπαθούσαν να εισέλθουν στη Δανία χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα».
Οι πέντε συλληφθέντες που είχαν στην κατοχή τους πάνω από 129.000 κορόνες, υπέβαλαν αίτημα για άσυλο και σε εφαρμογή του πρόσφατου νόμου που επιτρέπει στις αρχές να κατασχέσουν τα μετρητά που ξεπερνούν τις 10.000 κορόνες (1.340 ευρώ) και οποιοδήποτε αντικείμενο αντίστοιχης αξίας, από όσους ζητούν άσυλο, «η αστυνομία του αεροδρομίου κατέσχεσε 79.600 κορόνες, (10.700 ευρώ) ,από τους πέντε αιτούντες άσυλο και τους άφησε τις 50.000.

Το ερώτημα για τους εδώ αλληλέγγυους είναι πόσοι δυστυχισμένοι έλληνες έχουν στην τσέπη τους 130.000 κορόνες.

ΥΓ. Ας είναι και αντιφρονούντες!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε μπαρμπα-Σπυρο δουλευες επι δεκαετιες και δεν εβγαλες 17 χιλιαδες ευρω; Υπερβαλλεις, αλλιως επρεπε να αλλαξεις επαγγελμα.

Στο δια ταυτα, δουλευει ο προπαγανδιστικος μηχανισμος της ερτ για τους νεους ψηφοφορους του καθεστωτος.
Δακρυβρεχτες δηλωσεις για εγκλωβισμενους στην Ελλαδα, που δεν τους θελει κανεις, και πρεπει εμεις να περιθαλψουμε δωρεαν, να ταισουμε με επιδοματα και να εκπαιδευσουμε με επιπλεον μια τριτη γλωσσα επιλογης τους, για οταν θα ειναι ετοιμοι, εκπολιτισμενοι και καταρτισμενοι για δουλεια στας ευρωπας.

Ανώνυμος είπε...

αυτοι οι δυστιχισμενοι εκει στο Ελληνικο τσαντιρ μαχαλα θα φυγουν η θα τους φυγουμε κανενα βραδυ χωρις φεγγαρι???