4/7/16

H «Φράξια Δαβίδ» της Χρυσής Αυγής

Ίσως έκαναν ένα μοιραίο λάθος και ξεβρακώθηκαν εντελώς. Σε συνεργασία με την Ρόζα την Εβραία και τις «αναμνήσεις » της, έκαναν ανάρτηση στην Ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, κατά του ιδρυτή , (από το 1932), του Ελληνικού Εθνικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, που στην Κατοχή έγινε διοικητής της Εθνικής Τράπεζας τον Ιανουάριο του 1943.
Τότε η ανιψιά του Μελίνα ήταν 23 χρονών και ήταν η ομορφότερη γυναίκα των Αθηνών.
Ναι, η Ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει τον Γεώργιο Μερκούρη , σαν συνεργάτη των Γερμανών.

ΥΓ. Μη γελάτε. H «Φράξια Δαβίδ» στη Χρυσή Αυγή, δεν είναι για γέλια…..

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Γεώργιος Μερκούρης ήταν ο ιδρυτής του 1ου Ναζιστικού κόμματος στην Ελλάδα.
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι Ναζιστικό κόμμα, απλά πράγματα.
Ναζιστικό κόμμα είναι μονάχα το Ουκρανικό

Ανώνυμος είπε...

Μην κανειs...κριτικη στην...μουσικη ρε...σαχλαμαρα..
ixnos.blogspot.gr/2016/06/blog-post_334.html
εβγαλε η δασκαλα καλη μαθητρια κατα κοσμον το 2ωρο εναεριο ΤΣΙΜ....ΠΟΥΚΙ-ΠΙΠΑ αεροs η κατερινα εκανε εκπαιδευση στον καθετηρα...

Ανώνυμος είπε...

Μην τσιμπας ...ακουγεται και μια μαλακια για ξεκαρφωμα..και βασικα να θυμηθουν καποιοι οτι στνεργαστηκαν με τους Γερμανους και ας το παιζουν αριστεροι...η ιστορια πρεπει να γραφτει με τα πραγματικα γεγονοτα..

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και πιο ωραία γυναίκα των Αθηνών η Μελίνα...

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=qtN_SDY32WQ

Ανώνυμος είπε...

κονιάκ ή να γευθούν δυσεύρετα σνακς.
Για τη Μελίνα ήταν το δεύτερο σπίτι της κυριολεκτικά, για έναν επιπρόσθετο λόγο: στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας ήταν η πολυτελής κατοικία του συζύγου της, του Πάνου Χαροκόπου. Κατέβαιναν σχεδόν καθημερινά, λοιπόν, για τα ποτά τους.
Στα σκαμνιά μπροστά από τη μπάρα κάθονται δύο άνδρες και όρθια ανάμεσά τους μια νεαρή ψηλή εντυπωσιακή γυναίκα. Και οι τρεις αποτελούν ένα ιψενικό τρίγωνο, όπως άλλωστε γνωρίζει όλο το Κολωνάκι αρκούντως σκανδαλισμένο. Οι δύο άνδρες είναι φίλοι και «κολλητοί», χωρίς να έχουν τίποτε το κοινό – πλην της ίδιας γυναίκας. Για κάποιους πιο ευφάνταστους, το ιψενικό τρίγωνο δεν έχει γωνία αιχμής τη γυναίκα, αλλά τον κοινό εραστή.
Η γυναίκα είναι βέβαια η εικοσάχρονη τότε Μελίνα Μερκούρη και οι δύο άνδρες είναι ο σύζυγός της Πάνος Χαροκόπος και ο μεγαλομαυραγορίτης Αλέξης (Φειδίας) Γιαδικιάρογλου. Ο Χαροκόπος, γόνος παλιάς μεγαλοαστικής οικογένειας με σπουδές στην προπολεμική Αγγλία, είναι ο κλασικός τύπος του βαριεστημένου πάμπλουτου που δεν εργάζεται ποτέ, αλλά όλα τα έχει αφειδώς διαθέσιμα, λίρες, γυναίκες και άντρες. Ο Γιαδικιάρογλου, ελάχιστα χρόνια μεγαλύτερος από τη Μελίνα, είναι ένας ασύδοτος τύπος του υποκόσμου, ο οποίος αγοράζει σε εξευτελιστικές τιμές βιομηχανίες, τιμαλφή και ακίνητα αντί πινακίου φακής, εκβιάζει τους πάντες, κλέβει ακόμη και τους Γερμανούς, είναι ιδιοκτήτης χαρτοπαικτικών λεσχών και δεν υπάρχει κατοχική βρομιά και κομπίνα στην οποία να μην είναι ανακατεμένος. Κυκλοφορεί πάντοτε με σωματοφύλακες και πολυτελές αυτοκίνητο, συχνά μεθυσμένος και οπωσδήποτε με πιστόλι στην τσέπη.
–…
. Όμως την ακρίβεια των όσων προαναφέρθηκαν μπορούν να βεβαιώσουν μία δημοσιογράφος και μία ηθοποιός, η Φρίντα Μπιούμπι και η Άννα Συνοδινού. Η πρώτη έχει ασχοληθεί στο σύνολό της με τη Μελίνα, καθώς μάλιστα με πολύ μόχθο έχει συνθέσει τη βιογραφία της. Και έχει πολλές αποκαλυπτικές πληροφορίες για την «αντιστασιακή» της δράση επί Κατοχής.



Όμως την ακρίβεια των όσων προαναφέρθηκαν μπορούν να βεβαιώσουν μία δημοσιογράφος και μία ηθοποιός, η Φρίντα Μπιούμπι και η Άννα Συνοδινού. Η πρώτη έχει ασχοληθεί στο σύνολό της με τη Μελίνα, καθώς μάλιστα με πολύ μόχθο έχει συνθέσει τη βιογραφία της. Και έχει πολλές αποκαλυπτικές πληροφορίες για την «αντιστασιακή» της δράση επί Κατοχής ΜETA από όλα αυτά θέλεις να μας πείσεις ότι δεν είσαι ένα κολλημένο κολοπασόκι? Και βέβαια θα συνεχιστεί η αποκαθήλωση της αγίας Μελίνας , τι είπες? της ομορφότερης γυναίκας? για τα λιγούρια ναι.. και για τους πλούσιους γέρους επίσης, και για τα κατακάθια του υπόκοσμου βέβαια. Βρε ουστ από κει και εσύ λιγουρόβλακα, πασοκόμουτρο που τολμάς να καταπιάνεσαι με ηρωικά πρόσωπα της νεώτερης ιστορίας αποκαλλώντας τα προδότες επειδή εσύ προέρχεσαι από ένα προδοτοχώρο και βλέπεις παντού προδότες και τοκογλύφους, αυτό το αντικείμενο σου επί πασοκοκρατίας? Και για να ρθούμε στα ζύγια μας γιατί να πιστέψουμε εσένα? ποια η φερεγγυότητά σου? τοπαρελθον σου δείχνει ξεκάθαρα σε τι είδους κατακάθια συγκαταλλέγεσαι. Κι αν κλείνεις το μάτι στον εθνικιστικο χώρο είναι γιατί δεν περνας πουθενά πιά. Κι ο κατρατζαφέρης εχθρός? εκεί που κλαψούριζες συχνα πυκνά ότι σου κόψανε τη σύνταξη και λοιμοκτονούσες? ουστ ρε και ξανα ουστ. Ξέρω ότι δεν έχεις τα κότσια να το δημοσιεύσεις το σχόλιο γιατι εγω δεν σε αποκαλώ και καλα κύριε σπυρο κλπ κλπ κερια και λιβάνια παλιοχαφιέ, είσαι η ίδια πάστα σκατανθρώπων με χίο και σουφλή, απ τη μια γλύφεστε απ την άλλη τρώγεστε... κοπρόσκυλα που θέλετε να χειραγωγήσετε εσείς τη μάζα νομίζοντας ότι έχουμε το δικό σας επίπεδο, των αμόρφωτων , αστοιχείωτων, πουλημένω, ξευτιλισμένων αρπακτικών. Η οποιαδήποτε ειρωνεία σου δεν με αγγίζει, άλλωστε ποτε δεν είχες τα κότσια να είσαι ευθύς στις απαντήσεις σου, και κάτι άλλο μην μπείς στον κόπο , έχω τελειώσειο το πάντειο , και τη δραματικη σχολή του εθνικού. Μου είχαν ταξει το ρόλο της μπουμπουλίνας και μου μεινε απωθημένο.... Αν νογάς. Νογάς όμως??

Ανώνυμος είπε...

Ο Χρίστος Γούδης λογικά πρέπει να είναι ο σύνδεσμος της φράξιας με την πρεσβεία και το ΚΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

Γιουτσου Κυδωνιατη με master στο ΚΛΑΡΙΝΟ στην ΠΙΠΙΖΑ στην ΦΛΟΓΕΡΑ κατα κοσμον η ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ του μπουγατσα...με μεταπτυχιακα στιs BRUKSELLES...
Απο την διασημη σχολη Μανεκεν Μοντελων''PIPES MITROYLAS TERCSKEIKOS CATALINA PANAGIOTA

Ανώνυμος είπε...

Σε τι διαφωνείς με την ανάρτηση της ΧΑ ρε Χατζάρα...;;;
Είναι ψέμα ότι ο Μερκούρης ήταν συνεργάτης;
Είναι ψέμα ότι η ΧΑ δηλώνει υποστήριξη στο Μεταξά, που αντιτάχθηκε σε Μουσολίνι και Χίτλερ;
Αλλά ακόμη μια φορά τα ίδια, αν η ΧΑ πει κάτι εναντίον των Ναζί την εγκαλούμε.
Αν πάλι πει κάτι αντίστροφο τους αποκαλούμε Νεοναζί και δεν θέλουμε να έχουμε σχέσεις μαζί τους γιατί "ο Ελληνικός λαός είναι δημοκρατικός κι έχει υποφέρει" κλπ, κλπ.
Μάλλον, το πρόβλημά σου είναι ότι σου θίξανε άλλο ένα "ιερό τέρας" του παλαιού ΠΑΣΟΚ και "αντιστασιακιά" βεβαίως-βεβαίως, επί "Χούντας"...!
Αντίσταση από το Quartier Latin, μαζί με τον παιδέρα Κον Μπεντίτ και σια...!

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, νομίζω ότι έχουν αμβλυνθεί τα αντανακλαστικά σου...
Δεν πρόσεξες ότι στην ανάρτηση της, η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ ΑΠΟΚΥΡΗΞΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ...!!!

Ανώνυμος είπε...

Και για να μην ψάχνετε να το βρείτε, ορίστε το λινκ έτοιμο:

http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/barushmanth-kataggelia-gia-melina-merkourh-uphrje-erwmenh-tou-pio-fanerou-s

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή ,εσένα σου κάθισε στο στομάχι το ότι η ρόζα είναι εβραία και δεν σε εξέπληξαν τα λεγόμενά της? Καλά κάνει και είναι λογαριασμο θα μας δώσει η θα μας απολογηθεί για κάτι? Είναι "μια ζωη δημοσιογραφία" χωρις να έχει εκπέσει σε κατάντιες να σούρνεται στα πασόκια κάνοντας τους αγιογραφίες , υπηρετώντας την κατάντια τους για να της πετάξουν μερικα κοκαλα για γλείψιμο. Σιγά μη σου απολογηθεί... Το λυπηρό είναι ότι στέκεσαι στην καταγωγή της και όχι στις αλήθειες της. Δηλαδη αν είχε γεννηθεί στη σκωτία πάλι θα σε πείραζε η θα θα το κατάπινες αμάσητο? Ρε είσαι για γέλια και για κλωτσιές. Με αυτή τη λογική γράφεις τα ιστορικά- θεός να τα κάνει βιβλία σου? Και με το ίδιο σκεπτικο συλλέγεις πληροφορίες όταν δεν παίρνεις μια ντάνα φωτοτυπίες από τα αφεντικά σου? Βρώμικη προπ-αγάντα από βρωμιάρηδες. Τι άλλο θα μπορούσε να πει κανείς? Επιπροσθέτως πάψε να νοιώθεις ήρωας που μας ενημερώνεις αφιλοκερδως και τριχες κατσαρές...Κανείς δεν στο ζήτησε, μα κανείς...Χαρακτήρισε με αμόρφωτο γιατι αυτό ξέρεις να κάνεις άγιε χατζάρα, λιγούρι της αγιας Μελίνας με το τεράστιο αντιαισθητικο στόμα η ίδια εξέφρασε το μειονεκτημά της στο βιβλίο της, επίσης ξομολογιοταν ότι εφτυνε στα πιάτα με τα γλυκά η τα εδέσμαρτα που προορίζονταν για σερβις σε καλεσλένους της οικογένειας. Και ότι παντρεύτηκε πιτσιρίκα τον χαροκόπο για να φύγει απ το σπίτι γιατι σαν καλο παιδί που ήταν, σκράπας στο σχολείο είχε και το ανάλογο μαρκάρισμα όπως καταλαβαίνεις. .... Ναι ρε βαψομαλλιά παιδί ήταν... σκανταλιάρικο... αλλά τα δικά μου παιδια, των συγγενών και φίλων δεν είδα ποτε να έχουν σκ....ψ...ια, από τόσο μικρά,... ΚΑΙ ΜΙΑ ΆΛΛΗ ΑΠΟΡΊΑ... ενώ οι σελίδες πέφτουν η μια μετά την άλλη εσυ πως τα καταφέρνεις βρε θηρίο και επιβιώνεις? ΣΥΜΒΟΥΛΗ- ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΊΖΕΙΣ ΤΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΆΚΟ- να είσαι μπάστακας προσδοκώντας να αποκηρύξουν τον Μακρυγιάννη, τον Μιαούλη κλπ και θα πας μια χαρά.. μη σου πω και δυο χαρές, και τρεις και 4. Το 7 καστανο σκούρο θα σου πήγαινε πάντως, καλύπτει τέλεια και τα γκρίζα.

Ανώνυμος είπε...

Σκανδαλο:Ο Μασωνοs Χρηστοs Γουδηs προεδροs του Ιδρυματοs''ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ''ειναι υπευθυνοs για τιs υπογραφεs και τα στοιχεια εκατονταδων χιλιαδων πολιτων!
greekvoices.blogspot.gr/2011/01/blog-post_3845.html
Κι αλλο στελέχοs του ΛΑΟΣ σε Μασωνικη Στοα;
taxalia.blogspot.gr/2011/01/k_30.html
Καρατζαφερηs:''Η μεγαλυτερη και πιο θαρραλεα πολιτικη μου πραξη η ψηφοs ΥΠΕΡ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!greekvoices.blogspot.gr/2011/10/blog-post_9281.html
Πουταν@s γιοs:Υπεγραψα ΜΝΗΜΟΝΙΟ και το χαιρομαι!
Κωλοτουμπαs σουπερ''Πατριωτηs''Καρατζαφερηs:Καταδικαζω τα συνθηματα να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ τα ΟΥΚ!!!greekvoices.blogspot.gr/2011/03/blog-post_8153.html
Αποκαλυψη:Παρ΄ολιγον...διγαμοs ο Καρατζαφερηs με κουμπαρο τον τεωs βασιλια Κωνσταντινο!greekvoices.blogspot.gr/2012/01/blog-post_1227.html
Μιζεs...Super Puma για τον Καρατζαφερη-ThePressProjiect
Βρεθηκαν 6 εκατ ευρω σε λογαριασμουs του Γ.Καρατζαφερη στο εξωτερικο που εμπλεκονται με τα AS332 Super Puma!!!
kefalokleidomata.blogspot.gr/2014/11/6-as332-super-puma.html
Γιωργοs Καρατζαφερηs:το εθνικοφρον βαψιμο...
www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2805
Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ''ειπε''το κομμα του''ΤΣΟΝΤΑ''
ixnos.blogspot.gr/2008/12/blog-post_8513.html
Καρατζαφερηs εναντιον...Πλευρη!
ixnos.blogspot.gr/2011/12/blog-post_9741.html
Ο''πατριωτισμοs''του κολλαγονου!YouTube
Υ.Γ για τιs μεγαλοκοπελεs του ερωτυλου Σαβανοτσεπη-ΜΙΖΑ-ΝΟΝΟΥ-ΛΑγΟΣ-αιθνικηs κυλοταs τηs κατεριναs-energa-tzinas-kollagonon-proktokolagen
Το καινουριο Κ.Λ.Α.Σ.Ε.Κυλοτεs Λεκανοχυστρεs Αποβρασματα Σκατοκουραδεs Ελεεινεs!!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://forza-traianou.blogspot.com/2013/11/xeftilismos-melinas-merkouri.html


να παιδια εδω σε αυτον τον ιστοτοπο του Παναγιωτη Τραιανου δειτε για την Μελινα μας...!!