2/5/17

Εδώ Γαλλία: Τον ρουφιάνο και αν τον πλένεις ρουφιάνος μένει

Ο Κόκκινος ρουφιάνος Ζαν-Λικ Μελανσόν, αφού δήλωσε «Ανυπότακτος» και μάζεψε 7000000 ψήφους ψήφισε,  Πουστρόν η Τανξ .
«Θα σπρώξετε τη Γαλλία σε γενική ανάφλεξη» είπε ο κομμουνιστής της Γκολντμαν Ζαξ σε όοσυς σκέπτονται να ψηφίσουν την Λε Πεν.
«Eίναι ξεκάθαρη η θέση μου (...) Δεν θα ψηφίσω Εθνικό Μέτωπο, πολεμώ το Εθνικό Μέτωπο. Και λέω σε όσους με ακούν: Μην κάνετε το φρικτό λάθος να ρίξετε μια ψήφο υπέρ του Εθνικού Μετώπου», είπε ο Κόκκινος Ρουφιάνος.

Ο Μελανσόν, σαν «αριστερός» ζήτησε από τον Πουστρόν, και την Γκόλντμαν Ζαξ να αποσύρουν το σχέδιό τους για μεταρρυθμίσεις στην εργατική νομοθεσία.

Ο Πουστρόν, που είναι «μεταρρυθμιστής», είπε ότι ,  «Χωρίς μεταρρύθμιση,
η ΕΕ κατευθύνεται προς το Frexit», για να ικανοποιήσει όσους δεν γουστάρουν το Τεταρτο Ράιχ, αλλά στην ουσία δεν είπε τίποτα.
Τις μεταρρυθμίσεις του Βάιντμαν και του Σόπιμπλε υποστηρίζει για «βαθειά μεταρρύθμιση», στην «δυσλειτουργική» Ευρωπαϊκή Ένωση. Που θα γίνει λειτουργική με την υπερκυβέρνηση των γραφειοκρατών των Βρυξελλών και τις πολλές «ταχύτητες».

3 σχόλια:

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Είτε Λε Πεν είτε Μακρόν το Φρέξιτ είναι αναπόφευκτο ! Είναι μαθηματικό το παίγνιο όχι πολιτικό.Απλώς επί Μακρόν θα γίνει μία προσπάθεια καλύτερης προετοιμασίας του Βερολίνου.Ότι γίνεται εν Ελλάδι 7 έτη στο λαό του Σαβάιβορ.

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα ο Μελανσόν έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στη Στοά από το 2012, τι περίμενες να κάνει; Δες εδώ την ομιλία του στη Μεγάλη Ανατολή της Γαλλίας:

https://m.youtube.com/watch?v=bgtUeNUNp_EΠ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...