22/6/17

Τους έκαψαν τα έξυπνα υλικά και οι ξύπνιοι εργολάβοι

Η Τερέζα έδωσε εντολή να εξετασθούν οι επενδύσεις όλων των εργατικών πολυκατοικιών , μετά την πυρκαγιά στον πύργο Γκρένφελ, όπου κάηκαν ζωντανοί τουλάχιστον 79 άνθρωποι. Τους έκαψαν τα «έξυπνα υλικά» που χρησιμοποίησαν οι «ξύπνιοι εργολάβοι».και αφού τους έκαψαν οι έξυπνοι τώρα όλοι κάνουν τον χαζό.
Τώρα έμαθαν ότι «περίπου 600 πολυκατοικίες στην Αγγλία έχουν εξωτερική επένδυση παρόμοια με εκέινη που είχε χρησιμοποιηθεί στον Πύργο Γκρένφελ», όπως δήλωσε ένας (χαζός) κυβερνητικός παράγων που προσπαθεί να καταλάβει τι εσυνέβη.
Στην εκτίμηση αυτή δεν περιλαμβάνονται τα κτίρια στη Σκωτία, την Ουαλία και τη Βόρεια Ιρλανδία. «Βρισκόμαστε σε επαφή με όλες τις τοπικές αρχές για να τις ενθαρρύνουμε να μας στείλουν επειγόντως τα δείγματα και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουμε τους ελέγχους που χρειαζόμαστε», είπε η κυβέρνηση . Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της τερέζας , μέχρι στιγμής έχει ελεγχθεί η εξωτερική επένδυση τριών κτιρίων και έχει χαρακτηριστεί εύφλεκτη. «Ειδοποιήσαμε επίσης τους ιδιώτες ιδιοκτήτες και θέσαμε δωρεάν στη διάθεσή τους τα τεστ μας», πρόσθεσε η εκπρόσωπος που αγωνιά για την ζωή των πολιτών και τους ….προστατεύει.

4 σχόλια:

John Ionas είπε...

Δέν μάς έχουν πεί ακόμη εάν όλοι αυτοί πού κατά καιρούς κάηκαν φυσικό αέριο (λέγε με
μεθάνιο )χρησιμοποιούσαν ή όχι.Υπ'όψιν ότι τά πετρέλαια καί η βενζίνη ακόμη αναφλέγονται ενώ τό μεθάνιο απλώς εκρήγνυται( είναι τό ευφλεκτότερο καύσιμο μετά τό
υδρογόνο,εντάξει ; ).

Ανώνυμος είπε...

Ψυχολογική επιχείρηση ήταν, άδειο ήταν το κτίριο και ο τρόπος που καιγόταν έδειχνε να έχουν ρίξει βενζίνες.

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο αυτά τα εξαιρετικά εύφλεκτα υλικά χρησιμοποιούνται και στην Ελλάδα, για ενεργειακή "αναβάθμιση" των σπιτιών μας. Κοστίζουν πανάκριβα και επιδοτούνται κιόλας. Είχα ρωτήσει πριν ένα δυο χρόνια και έφυγα τρέχοντας. Αξίζει μια σοβαρή έρευνα το θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Το λοιπονου.....Αρχιτεκτονικο... Θαυμα! θαυμα!
Ο Πυργος καηκε ολοσχερως αλλα ΔΕΝ επεσε.
Να το πειτε στα παιδια της CIA της ΜΟSSAD και ....λοιπωνου μυστικων υπηρεσιων αυτα!




Πηνελοπη